bu nasil bir his?

gececikedi

boş
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
524
322
73
Simdiye kadar esim ise gitmek disinda bensiz disariya cikmamisti bugun kuzeni geldi bilgisayarini yaptirmak icin disardan almalari gereken bir malzeme vardi inu alip gelceklerdi esimde ben git demedigim icin gitmedi bikac saat oturduk sonra hernedense git dedim donerken almasini istedigim seylerde vardi alir diye git dedim onlarda hazirlanip ciktilar ben katilamiyodum cunku motorla gideceklerdi neyse cikip gittiler sonradan kendimi bi kotu hissettim keske birakmasaydim oldum hani esini evde birakip gezmeye giden adamlar olur ya kendimi o es gibi hisseettim halbuki alakasi yok ben izin verdim ama neden bu duyguya kapilip uzuldum bilemiyorum babam hep annemi birakir gece yarilarina kadar gezer icki icerdi annem telefon basinda onu arar dururdu evde onlar yuzunden mi etkileniyorum sizce bilincaltimda ?

Esinize 6 yasinda cocuk muamelesi yapmaktan vazgecin bence. Veya cocugunuzmus muamelesi yapmaktan. Ne demek sizsiz is disinda bir yere gitmemesi... Saka gibi.
Bu adam arkadasiyla disariya is halletmeye de mi gidemeyecek. Yeni evlisiniz galiba. Bunun ilerde sorun teskil edecegini dusunuyorum. Bence de birakin, biraz da sizsiz nefes alsin adam.

İzin almak mi? Bir insanı ne kadar engellersen gizli iş yapma olasılığı artar unutma! Nefes alsın adam...
SEVGİLER.

Gitmede demedim senbilirsin diyince oda sen git demeden gidemiyirum dedi biyerlere gitmemesi icin baski ve kavga asla yapmadim yapmiyorum olay onu sikmam degil neden icimden kotu hissettim evde kalip onu birak

Yazdıklarınızdan anlaşılan sadece benden izin almadan eşim hiç bir yere gidemez..Ben öyle anladım..

Giddem
Yazdıklarınızdan anlaşılan sadece benden izin almadan eşim hiç bir yere gidemez..Ben öyle anladım..
Gidemez degil kimsekimseyi zincire vurmuyo ve baskida yapmiyorum gitmicen etmicen diye istemiyorsam senbilirsin diyorum ama o git dememi bekledi git dedim bende ama huzursuz oldum sebebsiz ve kendimden rahatsz oldum daha acik olayim kendim git diyip sonr kendimi umursanmiyo gibi hissettim sacma sapan onlar giderken ben evde kaldim diye belki

Giddem

Gidemez degil kimsekimseyi zincire vurmuyo ve baskida yapmiyorum gitmicen etmicen diye istemiyorsam senbilirsin diyorum ama o git dememi bekledi git dedim bende ama huzursuz oldum sebebsiz ve kendimden rahatsz oldum

Belkide kendiside istemiyordur.Hani sorun çıkmasın diye..Ne güzel işte eğer bu şekilde oluyorsa dediğiniz gibi :)

Belkide kendiside istemiyordur.Hani sorun çıkmasın diye..Ne güzel işte eğer bu şekilde oluyorsa dediğiniz gibi :)
Boyle oluyorda yillarca babam hep icki icti gezdi annem hep onu bekledi e de gelsin diye ggelincede annemle cok kavga ederdi belki onlar geliyo aklima mesela bikere bna sesini yukseltti bise derken kizfi ve direk agladim cocukluktan kalma bixim evde ses gurultu cok olurdu babam ictiginde annemi doverdi bile simdi en ufak benzer gbi biseyde yasadiklarim belki etki edio tepkilerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…