bu nasil bir his?

Adam mutsuz degil zorlada yaptirmiyorum aramizdada tatsizlik yok sadece ic dusuncemin karmasikligiydi ve ona yansitmadim izin al diye bi lafim dahi gecmedi ama bekliyor ne yapayim ne bicim adamsin izin alma mi dicem

Bu kadar zaman dizinizin dibinden ayirmadiginiz için hissediyorsunuz o huzursuzluk, bence bırakın nefes alsın. . sizde alışirsiniz bu duruma ..
DIzimin dibinden ayirmamak degilde kendi gitmiyodu ilk olunca belki garip gelmistir ama sorun yaratmadim asla

içinize sadece korku düşmüş ve bu korkuyu büyütmeyin, eşinizi asla babanızla kıyaslamayın bu yüzden istemsiz bir şekilde babanıza yansıtamadığınız duygularınızı yansıtırsınız ona... ya da motosikletle alakalı bir korkunuz var mı bilmiyorum hani başına bir şey gelir vs gibi her neyse korku olduğuna eminim bu ilk olmuş inşallah bir daha böyle hissetmezsin her şey yolunda ilerler. yavaş yavaş sil bunu kafandan başka şeyler düşün

Ben skmiyorum zaten izin verme gibi bi durum da yok sen bilirsin dedim falan demissiniz ama konuyu yazarken keske birakmasaydim demissiniz. Çelişki??

teyzemle kocasıda böyle ..
1 senede bıktılar ..
sürekli dipdibe cok sıkıcı ..
aska özlem gerek,hasret gerek ..

Tesekur ederim motor korkum yok tutkum var :)

Ben skmiyorum zaten izin verme gibi bi durum da yok sen bilirsin dedim falan demissiniz ama konuyu yazarken keske birakmasaydim demissiniz. Çelişki??
Senbilirsin deyince gitmedi git demiyirsun dedi bende git dedim ama keske gitme deseydim dedim icimden ona sorun cikartmadm

farkettim onu yine de korku olamaz mı canım haberlerde görüyoruz o kadar Allah korusun
Bana bisey olmaz kafasiyla oturmuyorum ustune yada surekli bise olursa diyede oturmuyorum kader motor risktir olacagi varsa olacak diye hazirim olmadan konusmasi kolaydir bi nebze ama korkutmuyor beni

gececikedi ben anladım seni. Eşinin huyudur bu sensiz takılmayı sevmez benim eşim de öyle. Beraber takılırız hep. Sadece bir işi olduğunda yalnız çıkar işini bitirince de hemen eve geri döner. Ben isterim zaten çok abartmadığı sürece arkadaşlarıyla görüşsün. Ona da değişiklik olur.. Zaten 2 aylık evliymişsiniz normal. Zamanla bi işi olucak dışarda tek gidicek.. Buna alış çünkü sizin mutlu bir evliliğiniz var annen ve baban gibi değil. Eşin sana saygılı ve seni çok önemsiyor. Geçmişe takılma sakın..

kuzeni ile bir malzeme almaya çıktığında bile bunları düşündüğünüze göre dediğiniz gibi annenizin eski halleri sizde yer etmiş olmalı
sanki eşiniz değil de 10lu yaşlarda oğlunuzu arkadaşı ile dışarı yollamışsınız gibi olmuş biraz.. bu kadar sıkmayın kendinizi ve eşinizi.. erkekler bizim gibi hemen dışa vurmuyorlar durup durup patlıyorlar..
üzülmeyin boşuna..
eşler kendilerine de arkadaşlarına da zaman ayırmalı tabiki dozunda.. daha sağlıklı olabilir evliliğiniz için..
beraber çok vakit geçirmeniz kötü değil ama "hep beraber hep beraber" derken sıkıntılı olabiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…