- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi gececikedi
-
E tamam işte. Sen bilirsin dediğinizde istemediğinizi biliyor. İstemediğiniz bir şeyi yaptığında da huzursuzluk çıkıyorsa eğer adam baştan gitmeyerek önlem alıyor ama uzun zaman dayanmaz bence bu şekilde. Bir yerde patlar.GItmesin derdinde degilim ben neden izin verip evdd tek kalinca huzursuz hissedip uzuldum diye dusundum ailemde gorduklerimden fazla etkilenmis olabilcegim tahmininde bulundum ama emin degilim ise adami boguyon gbi bakmayin ben kisitlama yapmam istemedigim seye senbilirsin derim herzaman
Muhahaha hunharca güldümzinciri uzun bırakaydın bari
Tesekur ederim adami zincire filan vurmadim ayriyetten yapamassin edemessin kavgasinada girmiyorum sadece git deyip sonra boyle hissedip aklima ailemin gelmesi sorundu bunu benimde asmam gerek diye dusunuyorum belki esimle bunu paylassam yardim edecektir konusup onuda deneyecegimMuhahaha hunharca güldüm
Neyse konu sahibini incitmeyelim. Yasi da kucuk sanırsam.
Bak guzel kardeşim yeni evli olmanin verdiği alinganliklar, hisler bunlar.
Annen ve baban konusunda benzer seyleri yaşadığım icin seni cok iyi anlıyorum.
Babam icmezdi ama dayaklari,kufurleri havalarda ucusurdu.
Bazen esimle ufak atismalarimiz oldugunda arkadan yaklaşıp yumrugu indirecek hissine kapiliyorum. Ya da ana avrat duz gidecekmis gibi...
Ama bunlar anlik hisler, senin gibi düşünüp düşünüp dert edersem ohoooo
Yok hic ooylebi huzursuzluk olmadi zaten yapmadida yaparsam cikacak diyordurda yapmiyodur haklisiniz ama ben istemedigim seye evet demem sonucta keyfine birakmak icin diyorum en fazla yuzum duserdiE tamam işte. Sen bilirsin dediğinizde istemediğinizi biliyor. İstemediğiniz bir şeyi yaptığında da huzursuzluk çıkıyorsa eğer adam baştan gitmeyerek önlem alıyor ama uzun zaman dayanmaz bence bu şekilde. Bir yerde patlar.
Evet kabul ediyorum disardan bakinca garip ama ilk kez olduDışarı çıkmak için izin isteyen koca, kendisi izin verdiği halde içi içini yiyen hanım
Vesselam ilginç bir ilişkiniz varmış.
Birbirinize nefes almak için müsade ediniz.
Baski Yok bu ilk kez oldu bireysel takilmayada pek merakli degil arkadasi cagirsa ben gitmicem desemde pesine surukleyen bir tip yalniz gitmiyor bugunde boyle olmasi gerekti ama ben gecmis aile yasantimdan kurtulamadigindan suan boyle hissediyirum baglanti kurmusum nasilsa ama bunu yansitmadimBu koca bu baskıyla kaçar gider, yarın başka bir konuyu okuyor oluruz.
TeseKkur ederim dikkat etmeye calisicam bundan sonra umarim destek almadan dahi ustesinden gelebilirim bu durumun tekrar sagoluncanım eşinle aranızda ki bu ilşki kimseyi ilgilendirmez o yüzden bu konuda doğal olarak yorum yapmıyorum... yazdıklarını okudum sürekli anne ve babanın seni etkileyip etkilemediğini yazmışsn oysa sende çok iyi biliyorsun ki onlar seni fazlasıyla etkilemiş... çok yeni evlisin benimde anne ve babamın muhabbetleri güllük gülistanlık değildi ama buna şükür tabi..bende yaklaşık bir yıllık evliyim ve eşim en ufak sesini yükselmeye kalksa hüngür hüngür ağlardım. sonra baktım bu durum onu bunaltıyor ve zaten birbimize alışmaya da başladık sonra kendimi toparladım...dedim ki kendi kendime ne ben annemim ne de eşim babam... herkesin kendi kişiliği ve yaşantısı var bunları kabul edip öyle davranmalıyız..
müsaadenle senin için bi kaç bişey söylemek istiyorum...eşini rahat bırak gerçekten fazlasıyla yenisiniz. o senin anne ve babanın durumunu büyük ihtimal biliyodur ve tabi sende bıraktığı etkiyide o yüzden senden izinsiz dışarı çıkmayıp seni almadan bir yere gitmyor ve eşinin kıymetini bil seni çok sevip çok değer veriyor anlaşılan takdir ediyorum...ama bu sevginizin daha iyi olabilmesi için sende ona karşı duyarlı olmalısın...kendisine zaman ayırmalı, gerektiğinde seni özlemeli, arkadaşlarıylada vakit geçirmeli ki evliliğin onu hapsettiğini düşünmesin.. eğer bu konuda sorun yaşarsan mutlaka psikolojik destek al, ama eşin bu fedakarlığı yap...Allah yardımcın olsun...
rica ederim inşallah destek almadan yaparsın ki çok zor değil herşey senin elinde....ALLAH yuvanızı hep mutlu ve huzurlu kılsın selametle...TeseKkur ederim dikkat etmeye calisicam bundan sonra umarim destek almadan dahi ustesinden gelebilirim bu durumun tekrar sagolun
Ben birsey yapmadim esimin karakteri boyle bazi seyleri yapnayacak adam yapmaz zorlamayla biyere kadar gider ve patlarVarmı böle erkek ya. Helal sana arkadasm.
Aslında sizin ihtiyacınız biraz kendinize zaman ayırmaya ihtiyac duymanız..Baski Yok bu ilk kez oldu bireysel takilmayada pek merakli degil arkadasi cagirsa ben gitmicem desemde pesine surukleyen bir tip yalniz gitmiyor bugunde boyle olmasi gerekti ama ben gecmis aile yasantimdan kurtulamadigindan suan boyle hissediyirum baglanti kurmusum nasilsa ama bunu yansitmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?