bu nasil bir his?

Adam demek ki boyle hissedeceginizi biliyor, uzerinde baski hissediyor ki "sen git demeden gitmem" diyor. Bize yazdiklarinizi ona coktan hissettirmissiniz zaten.
Kendi istiyor, ben baskilamiyorum diye kandirmayin kendinizi.
Bu guvensizliginizi asin. Sorun neyse uzerine gidin ve degisin. Yarin birgun "yeter be" demeye baslayacaktir.

Onlar size rol model oldu ister istemez ilişkinde ailenden gördüklerini ister istemez yansıtırsın..Fazla takılı kalma eşin bu durumdan şikayetçi değilse kıymetini bil

Oldu olucak birde kendinizi kotu hissetmeyin diye basina tasma takin?
GItmesin derdinde degilim ben neden izin verip evdd tek kalinca huzursuz hissedip uzuldum diye dusundum ailemde gorduklerimden fazla etkilenmis olabilcegim tahmininde bulundum ama emin degilim ise adami boguyon gbi bakmayin ben kisitlama yapmam istemedigim seye senbilirsin derim herzaman

Onlar size rol model oldu ister istemez ilişkinde ailenden gördüklerini ister istemez yansıtırsın..Fazla takılı kalma eşin bu durumdan şikayetçi değilse kıymetini bil
Yok sikayetci degil zaten normalde kkendi hep bende geleyim istiyoda buaksamki hissettiklerimi dusununce cunku nirmal degil acabadedim aile hayatimda olanlari hala silemedimmi tesekurlet

Yanlış anlaşılma korkusu nedeni ile yorum yazamıyorum.herşey gönlünüzce olsun arkadaşım

Ya çok özür dilerim ama siz böyle yazınca aklıma sadece görünür bir yere adres bilgilerini yazın da kaybolursa getirsinler diyesim geldi. Hadi siz hastalık derecesinde pimpiriklisiniz de eşiniz buna nasıl katlanıyor ben onu anlamadım. Ama siz anlaşıyorsanız sorun yok tabi. Merak etmeyin parçaları aldıktan sonra gelir.

kocaniz sizin babaniz degil.oncelikle bunu kabul edin. gecmiste yasanan gecmiste kalir. anne babanizin iliskisi yuzunden evliliginizi zora sokmayin. yillar once yasim da kucukken yasadigim bir iliskide ben de aynen esiniz gibiydim. karsimdaki bana yapma gitme demezdi ama bilirdim ki gitsem ya da yapsam bu durum onu rahatsiz edecek. yapmazdim ben de. yillar sonra bir gun bir an bana bir sey oldu. donup bir bakmisim ki kendi hayatim olmamis hic. onun hayatini yasamisim hep. o uzulmesin kirilmasin diye isteklerimden fedakarlik etmisim. o gun cizgiyi cektim o iliskiye. sorsan hala anlayamamistir neden bittigini. ama bir an geliyor ve tak ediyor bir yerde. umarim siz daha erken farkedersiniz de esiniz de benim yasadiklarimi yasamaz

Ark
Arkadasim adamla derdin yok gitmesinde demiyorum kisitlamiyorum gidecek adam gider benim derdim niye boyle hidsettigim onlar gidip evde tek kalinca aklima annem ve yasadiklari geldi sadece alakasi olmasada ve dedim acaba aile gecmisimden hala kurtulamadimmi

Cok haklisin ama yasitmamaya calisiyorum esi.de zaten cok bensiz takilmak isteyen biri degil hep sende gel sende ol arkafasiyla buluscakti is yerinden benide takar pesine oyle biri yani sorunumuz kendisiyle degil benim sorunum benle

Kurtulamamissiniz.
Travma etkisi yaratmis sanirim.
Siz anneniz degilsiniz, esiniz de babaniz degil. Sizin evlilik bu baskiyla bir yere kadar gider, sonra orda tikanir kalir.
Bence acilen bir psikologa gidin. Ve gecmisinizin etkisinden kurtulmaya bakin.

Ciddi olamazsiniz. Sanirim yeni ewlisiniz:) ah guzelimmm daha nelere sahit olucaksin..

Sanirim annenizin babaniz yokken annenizin yasadiklari ve gec saatte eve gelip annenzle tartismalari sizi cok etkilemis bu gayet normal eger bu konuda cok hassassaniz bunu esinizede yansitmissinizdir adamda bu yuzden siz alisana kadar bence idare ediyor elbette belli bir sure sonra eger siz kendinizi alistirmazsaniz adam isyan eder o yuzden size tavsiyem esinizin evden disari cikmasindan bu kadar huzursuz olmamaya calisin bu gayet normal birsey kendinize mesgale yaratin ve o yokken kotu seyler dusunmeyin bir sure sonra alisirsiniz diye dusunuyorum esinizde bu durumu babanizin oldugu hale getirmedigi surece sikinti olmaz sanirim bu hem bayanin hemde erkegin yapmasi gereken birsey sonucta biraz bireysel zaman gecirmekten yanayim

Cok tesekur ederim en guzel cevabi sizden aldim :) dinleyecegim buna ihtiyacim vardi galuba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…