- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi gececikedi
-
Boyle oluyorda yillarca babam hep icki icti gezdi annem hep onu bekledi e de gelsin diye ggelincede annemle cok kavga ederdi belki onlar geliyo aklima mesela bikere bna sesini yukseltti bise derken kizfi ve direk agladim cocukluktan kalma bixim evde ses gurultu cok olurdu babam ictiginde annemi doverdi bile simdi en ufak benzer gbi biseyde yasadiklarim belki etki edio tepkilerime
GItmesin derdinde degilim ben neden izin verip evdd tek kalinca huzursuz hissedip uzuldum diye dusundum ailemde gorduklerimden fazla etkilenmis olabilcegim tahmininde bulundum ama emin degilim ise adami boguyon gbi bakmayin ben kisitlama yapmam istemedigim seye senbilirsin derim herzamanOldu olucak birde kendinizi kotu hissetmeyin diye basina tasma takin?
Yok sikayetci degil zaten normalde kkendi hep bende geleyim istiyoda buaksamki hissettiklerimi dusununce cunku nirmal degil acabadedim aile hayatimda olanlari hala silemedimmi tesekurletOnlar size rol model oldu ister istemez ilişkinde ailenden gördüklerini ister istemez yansıtırsın..Fazla takılı kalma eşin bu durumdan şikayetçi değilse kıymetini bil
KImse kimsenin esiri degil hersey karsilikli ve ben gitmesin diye kavga etmiyorum gidecek adam kendini parcalasan gene giderBu kadar olmaz adam esir olmuş resmen ben o adamın yerinde olsam bi dakka durmam iyi dayanıyo valla.
Ya çok özür dilerim ama siz böyle yazınca aklıma sadece görünür bir yere adres bilgilerini yazın da kaybolursa getirsinler diyesim geldi. Hadi siz hastalık derecesinde pimpiriklisiniz de eşiniz buna nasıl katlanıyor ben onu anlamadım. Ama siz anlaşıyorsanız sorun yok tabi. Merak etmeyin parçaları aldıktan sonra gelir.Simdiye kadar esim ise gitmek disinda bensiz disariya cikmamisti bugun kuzeni geldi bilgisayarini yaptirmak icin disardan almalari gereken bir malzeme vardi inu alip gelceklerdi esimde ben git demedigim icin gitmedi bikac saat oturduk sonra hernedense git dedim donerken almasini istedigim seylerde vardi alir diye git dedim onlarda hazirlanip ciktilar ben katilamiyodum cunku motorla gideceklerdi neyse cikip gittiler sonradan kendimi bi kotu hissettim keske birakmasaydim oldum hani esini evde birakip gezmeye giden adamlar olur ya kendimi o es gibi hisseettim halbuki alakasi yok ben izin verdim ama neden bu duyguya kapilip uzuldum bilemiyorum babam hep annemi birakir gece yarilarina kadar gezer icki icerdi annem telefon basinda onu arar dururdu evde onlar yuzunden mi etkileniyorum sizce bilincaltimda ?
Arkadasim adamla derdin yok gitmesinde demiyorum kisitlamiyorum gidecek adam gider benim derdim niye boyle hidsettigim onlar gidip evde tek kalinca aklima annem ve yasadiklari geldi sadece alakasi olmasada ve dedim acaba aile gecmisimden hala kurtulamadimmiYa çok özür dilerim ama siz böyle yazınca aklıma sadece görünür bir yere adres bilgilerini yazın da kaybolursa getirsinler diyesim geldi. Hadi siz hastalık derecesinde pimpiriklisiniz de eşiniz buna nasıl katlanıyor ben onu anlamadım. Ama siz anlaşıyorsanız sorun yok tabi. Merak etmeyin parçaları aldıktan sonra gelir.
Cok haklisin ama yasitmamaya calisiyorum esi.de zaten cok bensiz takilmak isteyen biri degil hep sende gel sende ol arkafasiyla buluscakti is yerinden benide takar pesine oyle biri yani sorunumuz kendisiyle degil benim sorunum benlekocaniz sizin babaniz degil.oncelikle bunu kabul edin. gecmiste yasanan gecmiste kalir. anne babanizin iliskisi yuzunden evliliginizi zora sokmayin. yillar once yasim da kucukken yasadigim bir iliskide ben de aynen esiniz gibiydim. karsimdaki bana yapma gitme demezdi ama bilirdim ki gitsem ya da yapsam bu durum onu rahatsiz edecek. yapmazdim ben de. yillar sonra bir gun bir an bana bir sey oldu. donup bir bakmisim ki kendi hayatim olmamis hic. onun hayatini yasamisim hep. o uzulmesin kirilmasin diye isteklerimden fedakarlik etmisim. o gun cizgiyi cektim o iliskiye. sorsan hala anlayamamistir neden bittigini. ama bir an geliyor ve tak ediyor bir yerde. umarim siz daha erken farkedersiniz de esiniz de benim yasadiklarimi yasamaz
Ark
Arkadasim adamla derdin yok gitmesinde demiyorum kisitlamiyorum gidecek adam gider benim derdim niye boyle hidsettigim onlar gidip evde tek kalinca aklima annem ve yasadiklari geldi sadece alakasi olmasada ve dedim acaba aile gecmisimden hala kurtulamadimmi
Ciddi olamazsiniz. Sanirim yeni ewlisiniz:) ah guzelimmm daha nelere sahit olucaksin..Simdiye kadar esim ise gitmek disinda bensiz disariya cikmamisti bugun kuzeni geldi bilgisayarini yaptirmak icin disardan almalari gereken bir malzeme vardi inu alip gelceklerdi esimde ben git demedigim icin gitmedi bikac saat oturduk sonra hernedense git dedim donerken almasini istedigim seylerde vardi alir diye git dedim onlarda hazirlanip ciktilar ben katilamiyodum cunku motorla gideceklerdi neyse cikip gittiler sonradan kendimi bi kotu hissettim keske birakmasaydim oldum hani esini evde birakip gezmeye giden adamlar olur ya kendimi o es gibi hisseettim halbuki alakasi yok ben izin verdim ama neden bu duyguya kapilip uzuldum bilemiyorum babam hep annemi birakir gece yarilarina kadar gezer icki icerdi annem telefon basinda onu arar dururdu evde onlar yuzunden mi etkileniyorum sizce bilincaltimda ?
2 aykaç günlük evlisiniz?
Cok tesekur ederim en guzel cevabi sizden aldim :) dinleyecegim buna ihtiyacim vardi galubaSanirim annenizin babaniz yokken annenizin yasadiklari ve gec saatte eve gelip annenzle tartismalari sizi cok etkilemis bu gayet normal eger bu konuda cok hassassaniz bunu esinizede yansitmissinizdir adamda bu yuzden siz alisana kadar bence idare ediyor elbette belli bir sure sonra eger siz kendinizi alistirmazsaniz adam isyan eder o yuzden size tavsiyem esinizin evden disari cikmasindan bu kadar huzursuz olmamaya calisin bu gayet normal birsey kendinize mesgale yaratin ve o yokken kotu seyler dusunmeyin bir sure sonra alisirsiniz diye dusunuyorum esinizde bu durumu babanizin oldugu hale getirmedigi surece sikinti olmaz sanirim bu hem bayanin hemde erkegin yapmasi gereken birsey sonucta biraz bireysel zaman gecirmekten yanayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?