bu nasil bir his?

Birakin adami bu nedir yahu! Insanin icindedir vicdan, sadakat, ask... Icinde varsa baglasan durmsz birseyler yapar.
Huzur verin adama..

Tartismiyoruz ki bi saattir diyorum ki ben baski tartisma kavga cikartmiyorum gidemessin diye yapisi oyle ve kendiside onla olmami istiyo zaten hatta bazen ben arkadaslarinin yanina gitmek istemesemde illa gel diyor bugunde kuzeni gidelim diyince ilk benim gozume bakti ki asla dedigim gbi baski kkavga yapmadim bu konuda ben ses cikartmayinca gitmedi git dememi bekliyomus git dedim gitti o gidince evde tek kalinca ilk kez kotu hisseettim

Birakin adami bu nedir yahu! Insanin icindedir vicdan, sadakat, ask... Icinde varsa baglasan durmsz birseyler yapar.
Huzur verin adama..
ATlamasaniz olmuyor mu kardesim arkadasim ? Adamla bi tartismamiz yok o zaten bensiz cikmayi sevmiyo bugune kadarda o konuda tartismadik bugun kuzeni cikalim alalim diyince gozume bakti git demedim diye gitmemis bende git dedim ama onlar gidip ben tek kalinca kotu hissettim simdi evde ama yansitmiyorum

Nasıl yani..Ben pek anlayamadım..Sizsiz hiç dışarıya çıkmıyor hiç öyle mi
Gitme deseydiniz kuzenine ne diyecekti? Eşim izin vermiyor mu? Çok garipsedim kusura bakmayın..

Nasıl yani..Ben pek anlayamadım..Sizsiz hiç dışarıya çıkmıyor hiç öyle mi
Gitme deseydiniz kuzenine ne diyecekti? Eşim izin vermiyor mu? Çok garipsedim kusura bakmayın..
Gitme demiyorum istemessem de senbilirsin diyorum ki zaten normalde bireysel takilmaya pek yanasmiyor ben istemesemde gelmem icin israr eder surekli ve goturur arkadaslarinin yanina fln ilk kez cikti

Gercekten şaşırdım. Eşiniz sizsiz, siz eşinizsiz bir yere gitmiyor musunuz? Evliliğiniz boyunca ilk kez mi yalnız çıkıyor? Ve bunda da sorun mu çıkarıyorsunuz?
Evet ilk kez ve sorun cikartmadim gitmesini soyledim ama kotu hisseetim ancak evde suan ve asla sorunda yapmadim huzursuz etmedim icimden dusundum

Sizin eşiniz nasıl bir eş ya hu !..Diğer konunuzda anlatmıştınız işten gelip gece 3lere kadar temizlik yapıyor üstelik siz çalışmıyorsunuz ,yemek yapmıyorsunuz,temizlik yapmıyorsunuz.Akşama kadar kukuman kuşu gibi evde oturuyorsunuz.Sizsiz hiç dışarı çıkmadı,izinsiz adım atmıyor..Gerçekliğine inanamıyorum ,eğer gerçekse eşinizin sıkılması ,sizinde eşim değişiyor diye bir başlık açmanız an meselesi...

Esim boyle bi insan ve nazar degmesin fazlasiyla seviyoruz birbirimizi ve sikayeti olacagi zaman cekinmeden konusur benimle kendisi ve hersey gulluk gulistanlik degil ama Allah bana onu nasip etti hayat zor olsada burda duyanlar gercekligine bile inanamiyor :) ama ben onunla yasiyorum bi kez daha iyiki evlenmisim Allah kaderime vermis demek duser

Evet ilk kez ve sorun cikartmadim gitmesini soyledim ama kotu hisseetim ancak evde suan ve asla sorunda yapmadim huzursuz etmedim icimden dusundum

Icinizi ferah tutun. Evlilik sürekli birlikte olmak değil ki. Siz de arkadaşlarınızla çıkın. Eşiniz de yakınlarıyla vakit geçirsin. Yoksa ilerleyen zamanlarda ikiniz de bunalırsınız. Eşler ne kadar arkadaş gibi olsalar da, farklı ortamlara da ihtiyaç duyabilirler. Kendinizi huzursuz etmenize hiç gerek yok.

Benim eşimde genelde benimle ve kızımla gezmeyi çok sever,kolay kolayda yalnız gezme anlamında yalnız çıkmaz.
Ama işi olduğunda veya arkadaşı geldiğinde birkaç saatliğine cafeye gider.hiç aklıma gelmemişti neden benden izin almıyor diye.

O ne yahu.. yapışık ikiziniz mi, saksidaki cicekmi... biraz nefes aldirin, sizde alin. Arada esinizi yollayin, cay demleyin, ayaklarınızı uzatın, kocaniz eve gelince operek karşılayın. Evlisiniz sadece, adami cezaevinde hissettirmeyinnnn... kurban olam yaaa

Bu kadar zaman dizinizin dibinden ayirmadiginiz için hissediyorsunuz o huzursuzluk, bence bırakın nefes alsın. . sizde alışirsiniz bu duruma ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…