- 14 Ekim 2010
- 388
- 20
- 118
- Konu Sahibi ezgiyilmaz
-
sevgili melo_seko,
ama sanıyorum senin kayınvaliden benimki gibi davranmamış..
yani garip ama çok iyiydi esasında koynunda yatırırdı beni. ama geçen sene birden bir para hırsına büründü ya inanır mısınız her cümlesi para. suyu çok açmayın,klimayı fazla çalıştırmayın!!!
yani esasında biz cüz'i paralara çalışna insanlarız,dedik ki en azından kira vermezsek rahat birikim yaparız. ama görünen o ki birikim yaparken evliliğimiz düzgün temellerle yürüyemeyecek. ve sürekli olarak bir başımıza kakma durumuz söz konusu olacak..
ama sanıyorum cesur olmak lazım ve kiraya çıkıp, mesafe koyup sonrasında onları utandırmak lazım.demiş ya babası siz kendiniz bişey beceremicek misiniz diye! ne ayıp!!
hiç istemememe rağmen o kadar soğuyorum ki. ben yıllardır saygımla özverimle tüm mesaimi onlara harcadım ama beni hayal kırıklığına uğrattılar. bizim onların alt katında oturmamızı boşanma sebebi olarak kabul etmeleri hakikaten bende kapanmaz bi yara açtı. nasıl yakın olucam artık bilemiyorum ama sanıyorum hakkaten kirada yaşayıp ağız tadıyla yaşayabilmek için cesaret şart!
umarım başarırız!!
sevgili umudumyok,
ilgine teşekkür ederim.. elbette onların bileceği iş ama bu durum sanki bizim illa ev istiyoruz dememizden biraz farklı. çnkü biz diretmedik hiç yani esasında söylenen her sözü buraya taşımam imkansız. ama ortada bir oyun var sadece.
yani eğer istemiyorlarsa da bu bir kez söylenir ve herkes planını ona göre yapar değil mi? burada durum şu ki bir evet diyorlar tam bişeye kalkışıyorsun hayır diyorlar. sonra kirada ev arıyorsun ee hadi artık kiracılara söyleyelim çıksınlar diyorlar.. yani sence de garip değil mi!!
sevgili umudumyok,
ilgine teşekkür ederim.. elbette onların bileceği iş ama bu durum sanki bizim illa ev istiyoruz dememizden biraz farklı. çnkü biz diretmedik hiç yani esasında söylenen her sözü buraya taşımam imkansız. ama ortada bir oyun var sadece.
yani eğer istemiyorlarsa da bu bir kez söylenir ve herkes planını ona göre yapar değil mi? burada durum şu ki bir evet diyorlar tam bişeye kalkışıyorsun hayır diyorlar. sonra kirada ev arıyorsun ee hadi artık kiracılara söyleyelim çıksınlar diyorlar.. yani sence de garip değil mi!!
sevgili bernamm,
sanırım durumu yanlış anladın. ben onlara bu konuyu açmadım. size açıyorum yalnızca.. onlar konuyu kendileri açıp kendileri kapatıyorlar..
ayrıca boşamaya kalkması bizim hayırsızlığımızdani terbiyesizliğimizden kesinlikle değil.. sadece şnat olduğunu düşünüyorum ve kiradan olmak istememsi. düğün için bile para vermek istemiyor ki..
sevgili melo_seko,
ben de şimdiden yıprandım! ama anladım ki çok yakın olunca iyice çıkmaza girecek ilişkiler.. ayrıca yapıları da çok farklıymış hakkaten. yani hakkaten yaşayan bilir bu durumları.. sadece gönlüm çok kırıldı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?