Bu nasıl bir kadın anlayamadım!!!(uzun ama okumanızı rica ediyorum)

evet canım ben malatyada onlar adanada...
allahtan ayrıyım..aynı şehirde onlarla beraber düşünemiyorum kendimi..

düşünüyorum da artık ilişkilerimiz iyice zayıflayacak. çnkü nişanlım bana yansıtmasa da ben duyuduklarımı unutamıyorum. çnkü çok şey veriyorsun ama hiçbirşey alamıyorsun..

senin önerin nedir. arkamızdan bu kadar oyunlar dönerken ben düğüne kadar ve düğünden sonra nasıl davranmalıyım onlara?

ınns sen oluyosn alınmıyosun dımı takılıyorm :)yanlıs bısı dusunme sakın magdur falan dedm dıye!

aa alınır mıyım aşk olsun! :)

yorumlarınız sayesinde ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum.. çok teşekkür ederim..

çnkü işin içindeyken objektif bakmak çok zor!

ben olsam şu saatten sonra eve geçin oturun dese bile hayatta oturmam canım.
kesinlikle mesafeli ol.çok sıkı fıkı olunca afedersin ama mutlaka b.ku çıkıyor.
sen eşinle iyi ol.eşin arkanda olsun.gerisi fasa fiso...

aa alınır mıyım aşk olsun! :)

yorumlarınız sayesinde ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum.. çok teşekkür ederim..

çnkü işin içindeyken objektif bakmak çok zor!

tmm o zmn cunku bız hep yazıorz baska baska topıklere artık ısı espırıye doktuk rahatlatıyo dene tavsıye ederm :)yoksa kasıl kasıl nereye kadar dimi :) ? he bıde bak sen gecenn yarısı dertlerdesın kaynanan uyuyodur sımdı :)

katılıyorum olması gerekende o snra demesınler yuzsuz geldı oturdu habıre karar degıstıren bırınden hersey beklerm ben..esınınde arkanda olması onmlı bı durum.doldurusa geldı mı kavgalar baslar allh korusun

Çık kiraya kafan dinç olsun..evlenince kaynanan gelince de, diken üstünde oturur..rahat rahat gerinip oturamaz..

ay evet! yani ucu ucuna yaşasam da artık öyle yapıcam ama şu cadı yönümü bi meydana çıkarabilirsem o zaman sanırım daha rahat olucam..

sağolsun nişanlım müthiştir bana. ve bnm tek isteğim de onunla huzurlu bi yuvam olsun. başka hiç bişide gözüm yok. bana bir tek gülümsemesi bütüm dertlerimi unutturur bana.

ona bugün dedim ki" hiç üzülme Rabbim bize işaret veriyor defalarca! bakın gözünüze sokuyorum oranın size hayırsızlığını görün" diyor dedim. ayrıca emin ol ki-ki bundan o da emin-her seferinde başımıza kakacaklar. hiç bir zaman bir aile olamayacağız. birşey demeye kalksan evi başına kakıp susturacaklar. birgün çocuğunun önünde bi laf söyleseler cebinde paran olsa da o anın üzüntüsünü silebilecek misin?" dedim..

o da elbette istenmeyen evlat muamelesi görmekten üzüntü duyuyor.. cnm bnm..

Çık kiraya kafan dinç olsun..evlenince kaynanan gelince de, diken üstünde oturur..rahat rahat gerinip oturamaz..

nasıl dahaklısın! onun evinde oturursam çivi çaksan napıosun dicek.. hep baskı kurcak belki de. ama umuyorum ki bnm evime gelirken çekine çekine gelir ilerde. ah zaten öyle cadı olsam hiç bişi g elmicek de başıma!!

cadı ol valla.
bu devirde öyle olan yaranıyor ...

sana bişi söliyim mi hayatta uyumuyodur o para hesabı yapıodur. ya inanır mısın baba filan duşta çok kalınca kapıya vurmaya başlıo hadi çık die, kışın klimayı açıolar açmayın aşağıdan yukarıdan gelen sıcaklıkla ısının dio, bulaşık yıkarken o bardağın içindeki suyu diğerine boşaltarak yıkıo bulaşığı..
bu artık tutum değil. çok şükür tutumu öğrendim ben annemden..

ay annem demişken bakalım bu sürekli karar değiştirme olayını benim aileme nasıl açıklayacaklar?

cadı ol valla.

evet! kibar olunca , ufacık ters hareketin batıyor!
ilk iş onlardan uzakta bir ev tutmalıyım. alsın evini aşına çalsın! ay sanki ev de ev ha.. ama tartışılınca üstünde sanki villaya dönüştü :):):):)

allah yardımcın olsun canım benim...

amın cnm saol bı oyun oynadık kaynanama 1 ay kadr once hasta kadın kosup geldı bosancas dedık o gn bu gndr sesı cıkmıyo :) ama tak etmıstı canıma nasıl ozur dılıyo bı gorsen ama korkusundan 68 yasında hasta ben bakıorm yemek bıle yapamaz halde ama cenesı fesatlıgı maslllhı war.korkusundan susuyo gdersem o 5 kızı en fazla 1 hafta bakar yoksa gene yapıyo yapcagını..

fazla yüz verme gelince, azcık da dişini göster,lafın altında kalma..
bak nasıl diken üstünde oturacak:13:..kıprayamaz bile..
Kendi evinin sözsahibi, ancak bu şekilde olursun..

cadı ol valla.
:81:aynen canım..

sen cok yasa emı :)yanında goturcek mı merak ettım sımdı :) obur tarafa bı kefen goturuluyo kaynanan bunu ogrenememıs sanırım..

kararların oturmaya basladı galıba ınss hayırlısı olsn ama ayrı olsn snn olsn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…