- 5 Mart 2007
- 3.864
- 3
- 683
- Konu Sahibi ezgiyilmaz
-
bıraz gec kaldık ama olsn zafer bızım artık yok ole :)dolmamak mumkun değil ki :) ne konu gorsem yorum yapar oldum :)
o verilmeyecek mağdur ben mi oluyorum :):):):):) ???
kaynana ismi geçen topik görmim hemen atlar oldum valla...
evet canım ben malatyada onlar adanada...
allahtan ayrıyım..aynı şehirde onlarla beraber düşünemiyorum kendimi..
ınns sen oluyosn alınmıyosun dımı takılıyorm :)yanlıs bısı dusunme sakın magdur falan dedm dıye!
düşünüyorum da artık ilişkilerimiz iyice zayıflayacak. çnkü nişanlım bana yansıtmasa da ben duyuduklarımı unutamıyorum. çnkü çok şey veriyorsun ama hiçbirşey alamıyorsun..
senin önerin nedir. arkamızdan bu kadar oyunlar dönerken ben düğüne kadar ve düğünden sonra nasıl davranmalıyım onlara?
aa alınır mıyım aşk olsun! :)
yorumlarınız sayesinde ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum.. çok teşekkür ederim..
çnkü işin içindeyken objektif bakmak çok zor!
ben olsam şu saatten sonra eve geçin oturun dese bile hayatta oturmam canım.
kesinlikle mesafeli ol.çok sıkı fıkı olunca afedersin ama mutlaka b.ku çıkıyor.
sen eşinle iyi ol.eşin arkanda olsun.gerisi fasa fiso...
ben olsam şu saatten sonra eve geçin oturun dese bile hayatta oturmam canım.
kesinlikle mesafeli ol.çok sıkı fıkı olunca afedersin ama mutlaka b.ku çıkıyor.
sen eşinle iyi ol.eşin arkanda olsun.gerisi fasa fiso...
allah yardımcın olsun canım benim...su perısı bızde ne dertlıymısız yazdık durduk sen ayrısın ya ben ya ben:90::90::90:
Çık kiraya kafan dinç olsun..evlenince kaynanan gelince de, diken üstünde oturur..rahat rahat gerinip oturamaz..
nasıl dahaklısın! onun evinde oturursam çivi çaksan napıosun dicek.. hep baskı kurcak belki de. ama umuyorum ki bnm evime gelirken çekine çekine gelir ilerde. ah zaten öyle cadı olsam hiç bişi g elmicek de başıma!!
tmm o zmn cunku bız hep yazıorz baska baska topıklere artık ısı espırıye doktuk rahatlatıyo dene tavsıye ederm :)yoksa kasıl kasıl nereye kadar dimi :) ? he bıde bak sen gecenn yarısı dertlerdesın kaynanan uyuyodur sımdı :)
cadı ol valla.
bu devirde öyle olan yaranıyor ...
allah yardımcın olsun canım benim...
fazla yüz verme gelince, azcık da dişini göster,lafın altında kalma..nasıl dahaklısın! onun evinde oturursam çivi çaksan napıosun dicek.. hep baskı kurcak belki de. ama umuyorum ki bnm evime gelirken çekine çekine gelir ilerde. ah zaten öyle cadı olsam hiç bişi g elmicek de başıma!!
:81:aynen canım..cadı ol valla.
bu devirde öyle olan yaranıyor ...
sana bişi söliyim mi hayatta uyumuyodur o para hesabı yapıodur. ya inanır mısın baba filan duşta çok kalınca kapıya vurmaya başlıo hadi çık die, kışın klimayı açıolar açmayın aşağıdan yukarıdan gelen sıcaklıkla ısının dio, bulaşık yıkarken o bardağın içindeki suyu diğerine boşaltarak yıkıo bulaşığı..
bu artık tutum değil. çok şükür tutumu öğrendim ben annemden..
ay annem demişken bakalım bu sürekli karar değiştirme olayını benim aileme nasıl açıklayacaklar?
evet! kibar olunca , ufacık ters hareketin batıyor!
ilk iş onlardan uzakta bir ev tutmalıyım. alsın evini aşına çalsın! ay sanki ev de ev ha.. ama tartışılınca üstünde sanki villaya dönüştü :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?