- Konu Sahibi ezgiyilmaz
-
yani inan paraya ihtiyaçları olsa anlicam. ama yok. düşün ya amcalarından bile kira alıolar ki durumları yok onların aslında. ama anne aldırıo baba almicak esasında.
başlarda çok farklı davrandılar ya sanırım hayal kırıklığım bu yüzden. bir ihtiyaçları olsa yemin ederim ben istemem zaten ama yok yok yok! sadece para hırsı valla bak. ah bi bilsen..
ama nasıl sıcak davranıcam onu bile bilmiyorum..
sevgili bernamm,senin bir kaynana olduğundan şüphelenmeye başladım!! :)
sevgili melo_seko,
yok elbette illa sarıl demez. bana bırakır. ama ayıp etti çok. bana evliliğe dair öğütler vermeye kalkan kayınvalidem şimdi bir çırpıda sadece kiradan olmamak adına boşama laflarını diline aldı, sırf babayı etkilesin diye! ve sadece inat uğruna. neyse bundan sonra umuyorum birgün bana evlilik üzerine bir öğütü olur..
hakkınızda hayırlısı olsn
teşekkür ediyorum çokça.. senin için de!
canım kimseye minnet etme boşver...
o evde otursan bile bunu her zaman başına kalkacaklar...
kirada otur,zeytin ekmek ye huzurun olsun...
şimdiden yıprandım diyorsun.
ki kaynanayla altlı üstlü düşünemiyorum.
kaynanan gerçek yüzünü göstermeye başlamış bile..
uzak ol kafan rahat olur..
her zaman mesafeli olmak gerek bunlara karşı..
saol cnm cümlemize..ahh ahh bnde bastan bıleydım dagıtırdım ortalıgı :)
dağıtırdım derken? :)
sevgili su perisi,
iyiniyetin için teşekkür ederim.
o kadar üzülüyorum ki.. bir insan nasıl böylesi çirkinleşir.. ki ben onlara daha "sen"demedim. herşeylerine koştum. hep güleeryüzlüydüm. hiç bişi istemedim. takı yapcaz dediler aman boşverin sıkmayın kendinizi dedim. her özel günlerini hatırladım kendi evlatları yapmazken her doğumgünlerinde organizasyano hep ben yaptım.
ama çok hayal kırıklığına uğradım. ben vebalı mıyım, problemli miyim ki onlar gelirse boşanırım diyorsun.. ne kadar büyük bir ayıp bu. ama bundan sonra eskisi gibi iyi ki bize bu muameleyi yaptın der gibi herşeyi yutup nasıl güleryüzlü davranabileyim ki? hakikaten kırgınım çok. düğün tarihi bile alındı nasıl da hevesini kırıyorlar insanın..
kımsenn bnı uzmesıne kırmasına ızın wermezdm sımdıkı tawrlarımı bastan alırdm bıraz zamn gcsn daha ıyı anlarsn bu halımı :) bnde snn gbıydm herseylerıne kostum sımdı bı bakıyorum gerıye elde var sıfır herseyı yaptım kaybettm..saatlerce ağladıgımı bılırm ben..
aynen canım şimdiki aklım olsa baştan kendimi ezdirmezdim.kımsenn bnı uzmesıne kırmasına ızın wermezdm sımdıkı tawrlarımı bastan alırdm bıraz zamn gcsn daha ıyı anlarsn bu halımı :) bnde snn gbıydm herseylerıne kostum sımdı bı bakıyorum gerıye elde var sıfır herseyı yaptım kaybettm..saatlerce ağladıgımı bılırm ben..
canım insanoğlu iyilikten anlamıyor maalesef..
heleki kaynanalar asla...
kaynanam evime gelirdi dört dörtlük ağırlardım.
gel görki gidene kadar sokmadığı laf kalmazdı...
kesinlikle karşılık vermezdim
odaya çekilir gizli gizli ağlardım.
kendileri napar evlerine giderim 1 kişi yüzüme bakmaz..
herkes bi surat halinde bana karşı..
ağzımı açıp tek kelime etmediğim saygımı bozmadığım içinmi bu tavırlar.
diğer gelin şap diye cvp verir her lafına o gelinden korkar bişey diyemez.
şimdi yavaş yavaş akıllanıyorum.
kendimi ezdirmiyorum artık.işlerine gelirse.
sanada benden tavsiye kendini sakın ezdirme baştan tavrını koy.
sen sustukça üstüne geleceklerdir çünkü..
anladım :):) ben de artık daha dikkatli olmaya çalışıyorum. yıpranmamak için fazla özveride bulunmamaya çalışıyorum. çnkü sonra ufacık soğuk davransan nasıl da suçlu oluyorsun.. yani çok verdşkçe beklentiler de büyüyor sanki..
aynen canım şimdiki aklım olsa baştan kendimi ezdirmezdim.
alışmışlar benim cvp vermememe.
şimdi konuşunca eşime su perisi çok değişmiş diyolarmış.
ne bekliyodunuz ya.
lafları sokun sokun su perisi sussun..
taş olsa çatlar be...
ayy bende pek bi dolmuşum
çok haklısın! yavaş yavaş ben de anlamaya başladım.. ama kendimi ezdirmemek için sanıyorum ilk yapmam gereken uzaklaşmak. kendi ayaklarımızın üzerinde durmak. yorulsak da sıkılsak da onların imkanları olmadan da yaşayabileceğimizi göstermek. işte o zaman bize müdahale edebilecek hiçbirşeyleri olamayacak..
sen ayrı oturuyorsun sanırım!!?
ewet ewet aynn ole :)bız kk uyelerı olarak son hız dayanısma bı madur daha wermıcass ınss :)
aynen canım şimdiki aklım olsa baştan kendimi ezdirmezdim.
alışmışlar benim cvp vermememe.
şimdi konuşunca eşime su perisi çok değişmiş diyolarmış.
ne bekliyodunuz ya.
lafları sokun sokun su perisi sussun..
taş olsa çatlar be...
ayy bende pek bi dolmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?