- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi veda_busem
-
manisa :) meraktan çatlamana gönlüm razı olmadı ama malum bebiş uykusuz kalmasın
Buraya geleli tam 1,5 yıl oldu.Gelin geldim tanımadığım yere.Bir hoşgeldine gelen olmadı,doğum yaptım bir hayırlı olsuna gelen olmadı.Ev değiştirelim dedik kiradayız kiralar uçmuşşşşş sanırsınız İstanbulda İzmirde ev arıyoruz.Bu nasıl bir şehir bir komşu bile mi olmaz vay beeee.Şaşırdım ne yapıcağımı.Adın batsın ŞEHİİİRRRRRRRRRRR.......
Bu ne terbiyesizlik ya...Çevrenizdeki insanlar gelip gitmeyi sevmiyorsa,hayat pahalıysa şehrin ne suçu var...Sövdüğünüz yer benim memleketim,yıllardır buradayım,sorunu biraz kendinizde arayın.Ben size adın batsın desem hoşunuza gider mi bence hayır...
Hangi şehirden bahsediyormuş ki :26: valla misal ben sevmiyorum.Ama şehriminde adı batmasın
Adin batsin dediginiz sehrin insanlari birazdan gelir ve olanlar olur.
Buraya geleli tam 1,5 yıl oldu.Gelin geldim tanımadığım yere.Bir hoşgeldine gelen olmadı,doğum yaptım bir hayırlı olsuna gelen olmadı.Ev değiştirelim dedik kiradayız kiralar uçmuşşşşş sanırsınız İstanbulda İzmirde ev arıyoruz.Bu nasıl bir şehir bir komşu bile mi olmaz vay beeee.Şaşırdım ne yapıcağımı.Adın batsın ŞEHİİİRRRRRRRRRRR.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?