- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi sitemdepresif
-
evet aynısını bende yaşardım.Kızlar benim bazen sabah uyurken çişim gelir ve yarı uyanık bi halde çişimi tuttuğumu hissederim ve vajinam iyice kasılır çok zevk alırım sanki orgazm oluyor gibi ama hiç orgazm olmadım sevgilimle öpüştük falan ama böyle bi zevk yaşamadım ben çişimi tutabildiğim kadar tutarım sonunda dayanamıyacak duruma gelince tuvalete giderim fisfisfis
bende bi sorun mu var anlamadım bunu yaşayanlar varmı sanki orgazm gibi çok büyük bir zevk oluyor CADIARZU
her zaman olmuyor ama iki üç ayda bir yaşıyorum bunu :1closedeyes:
evet aynısını bende yaşardım.
yok böyle bir zevk dehşet bir duygu
yüzüm vücudum karıncalanırdı hatta
ama ben bunu bekarken sevdiğimi düşünerek yapardım.
özellikle sabahları kalkacak gibi olup ama kalkmayıp yatakta oturup yumruklarımı sıkarak,gözümden yaş gelircesine tutardım idrarımı.
şimdi yapmıyorum nedense :uhm:
aynısı bendede oluyoo::)) yaşamayan bilemezz..gözümden yas damlardı yaa::)) carşafı sıkardım iki büklüm kalırdım yatakkta..hele de saabahlarıı::)):lepi:
Kızlar benim bazen sabah uyurken çişim gelir ve yarı uyanık bi halde çişimi tuttuğumu hissederim ve vajinam iyice kasılır çok zevk alırım sanki orgazm oluyor gibi ama hiç orgazm olmadım sevgilimle öpüştük falan ama böyle bi zevk yaşamadım ben çişimi tutabildiğim kadar tutarım sonunda dayanamıyacak duruma gelince tuvalete giderim fisfisfis
bende bi sorun mu var anlamadım bunu yaşayanlar varmı sanki orgazm gibi çok büyük bir zevk oluyor CADIARZU
her zaman olmuyor ama iki üç ayda bir yaşıyorum bunu :1closedeyes:
Bende de diycem millet şaşırcak şimdi :1shok:
canım ne demek doğru gelmedi,bir insan bile bile idrarını niye tutsun :uhm:
ya dediğim gibi idrar tutarken sanki vajinama bişey girmiş gibi zevk alıyorum
zaten sorunumda bu ve vücuduma zevkten bir titreme geliyor sanki o an hiç bitmesin istiyorum
sonra tuvalete gidiyorum ama bu beş dakika bile bana çok zevk veriyor
hergün olmuyor tabi çok nadir olan bir durum ama dediğim gibi bu tek bende mi oluyor diye merak ettim arkadaşıma sordum bende öyle birşey olmuyor dedi bende konu açtım sonuçta herkese sorabileceğim birşey değil
utanıyorum yani ne bileyim ya soramıyorum :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?