- Konu Sahibi sitemdepresif
-
Kızlar beni ciddiye alıp ciddi cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim a.s.
diğer arkadaşlar ise zaten belli kişiler cinsellikle ilgili konu açıldığında hemen muhalefet olan kişiler belli
kimi demiş mastürbasyon yap
ben mastürbasyon yapmadım(denedim olmuyor) bu 1(hem bu konuyla alakasıda yok)
kendim her zaman çişimi tuttuğumda zevk alıyorum demedim bazı sabahlar uyandığım anda kendimi tutuyorum ve bu zevk veriyor yani uyandığımda zaten tutuyor oluyorum ve o zevk devam etsin diye bir süre tutuyorum sonra tuvalete gidiyorum bu 2
genellikle tuvalette rahatladığın için zevk almışsındır diyorlar
ama bir daha bir daha söylüyorum tuvaletimi yapınca değil tutunca zevk alıyorum yaptğım anda bitiyor zaten :1closedeyes: bu 3
ayrıca çok zevk alıyorsan hep yap diyen olmuş dediğim gibi elimde olan bişey değil bu kendiliğinden oluyor benneyaptımki bu 4
birde utanırdım yazamazdım diyenler var ne günlere kaldık ya kaydirigubbakcemile3
ben sizin gibi sorunumdan kaçacağıma hiç olmazsa sorunumu insanlarla paylaşıyorum başka birinde var mı diye öğreniyorum hatta psikolojikse doktorada giderim ne var bunda psikiyatriye gitmeye neden utanacağım ki önceden insanlar anlamını bilmez utanırdı ama artık bilinçli insanlar öyle düşünmüyor
Neyse konuya gelince benim anladığım kadarıyla g noktasına basınç yapılması diye düşünüyorum kızlar şu anlık yazdıklarınızla
ama başka arkadaşlarında düşüncesini duymak isterim tabiki yerimseniben
ayrıca rahatsız olanlar hiç cevap vermesin lütfen
kadının g noktası bir zevk üretecidir. velakin çocukluğundan beri g noktasını (cinsel organını) içinde taşıyan kadın için bir çıkmazdır bu; çünkü idrar torbası dolunca karın duvarına doğru genişleyemediği için, g noktasına basınç uygulamaya başlar.
bu da (yani çiş tutmak) her kadına zevk verir. ne var ki kadın, hissettiği şeyin "cinsel bir zevk" olduğunu bilmez. kadın için o hissin adı "çiş gelmesi hissi"dir. yani biçok kadın sevişirken çişini tuttuğunu zannederken aslında orgazmını tutar
canım bir doktorun açıklamasıymış....
Bazı arkadaşlarımız bilgisiz olduğu halde dalga geçmeye çalışarak ne yapmaya çalışıyor bunu bana anlatın.
Sana şöyle açıklayayım arkadaşım.
İdrar kesesi dolduğunda karın duvarına doğru genişleyemediği için g noktasına basınç uygulamaya başlar. Bunun cinsel bir zevk olduğunu çoğu kadın anlamaz. Cinsel ilişki sırasında penis taraıfndan g noktasına yapılan baskı, kişiye çişi varmış gibi bir his verir. İlişki sırasında çişini tuttuğunu sanırken kişi aslında orgazmını tutar.
Aslında kadın ilişki sırasında oldukça zevk alır ama bir yandan işeme korkusu yaşayarak ilişkiyi yarıda keser. Ne biliyor musunuz? Orgazmınızı engelliyorsunuz sadece bunu yaparak.
Sizi tebrik ederim bunu keşfettiğiniz ve açıkladığınız için. Dalga geçmeye çalışan arkadaşlara önerim biraz bilgilenin okuyun da öyle konuşun.
Bazı arkadaşlarımız bilgisiz olduğu halde dalga geçmeye çalışarak ne yapmaya çalışıyor bunu bana anlatın.
Sana şöyle açıklayayım arkadaşım.
İdrar kesesi dolduğunda karın duvarına doğru genişleyemediği için g noktasına basınç uygulamaya başlar. Bunun cinsel bir zevk olduğunu çoğu kadın anlamaz. Cinsel ilişki sırasında penis taraıfndan g noktasına yapılan baskı, kişiye çişi varmış gibi bir his verir. İlişki sırasında çişini tuttuğunu sanırken kişi aslında orgazmını tutar.
Aslında kadın ilişki sırasında oldukça zevk alır ama bir yandan işeme korkusu yaşayarak ilişkiyi yarıda keser. Ne biliyor musunuz? Orgazmınızı engelliyorsunuz sadece bunu yaparak.
Sizi tebrik ederim bunu keşfettiğiniz ve açıkladığınız için. Dalga geçmeye çalışan arkadaşlara önerim biraz bilgilenin okuyun da öyle konuşun.
kadının g noktası bir zevk üretecidir. velakin çocukluğundan beri g noktasını (cinsel organını) içinde taşıyan kadın için bir çıkmazdır bu; çünkü idrar torbası dolunca karın duvarına doğru genişleyemediği için, g noktasına basınç uygulamaya başlar.
bu da (yani çiş tutmak) her kadına zevk verir. ne var ki kadın, hissettiği şeyin "cinsel bir zevk" olduğunu bilmez. kadın için o hissin adı "çiş gelmesi hissi"dir. yani biçok kadın sevişirken çişini tuttuğunu zannederken aslında orgazmını tutar
canım bir doktorun açıklamasıymış....
Kızlar benim bazen sabah uyurken çişim gelir ve yarı uyanık bi halde çişimi tuttuğumu hissederim ve vajinam iyice kasılır çok zevk alırım sanki orgazm oluyor gibi ama hiç orgazm olmadım sevgilimle öpüştük falan ama böyle bi zevk yaşamadım ben çişimi tutabildiğim kadar tutarım sonunda dayanamıyacak duruma gelince tuvalete giderim fisfisfis
bende bi sorun mu var anlamadım bunu yaşayanlar varmı sanki orgazm gibi çok büyük bir zevk oluyor CADIARZU
her zaman olmuyor ama iki üç ayda bir yaşıyorum bunu :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?