• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl insan ya

Lovedreams

Beni hep mutlu hatırlayın olur mu. :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
5.053
22.469
268
Konuya nasıl başlayayım bilmiyorum inanın sinirden başıma ağrılar girdi :(

Bugün sabahtan beri kızım tuvaletini yapmadı yapamadı. Saat 17.30 civarı karnını doyurdum 2 dk sonra içtiği mamaya vs herşeyi yavrum ağzından burnundan çıkarttı :( ıkınmaktan krizlere girdi. Eşim cok yoğun olduğu için gelemez diye eşime söyledim babana haber verde 2 dk doktora gidelim baktiralim. Neyse eşim aramış KB mi. Kv de açmış abarttığımı düşünüp bişey olmaz ne gerek var gibi birşey söylemiş KB min gelmesine izin vermemiş yani.

Eşim aradı kızdı bıktım senin panik atagindan beni insanları telaşa veriyorsun abartma dedi. Birşey olursa ara dedi aramadım kızımı sakinleştirip uyuttum. Eşim geldi 10 da eve neyse otururken kızım feryat figan ağlıyor baktık olmuyo hemen gittik acile ama çocuk nefes alamıyor ağlamaktan :( o arada eşim aradı baya tartıştı kv ile haklı olarak zaten eşimin gelme imkanı olsa kimseyi aramam çok şükür arabamız var ama mecbur kaldım çocuk durmayinca. :(

Şimdi ben bu kadına ne diyeyim Allah aşkına bi akıl verin bana ihtimal vermemiştim ama hastaneye giderken bile ne gerek var gaz sancısıdır diyor inanılmaz asabım bozuldu gece gece başınızı sisirdim kusura bakmayın buraya yazdım rahatlamak için :( bana inanmıyor bari torununa acısın insafsız kadın Allah seni bildiği gibi yapsın.

Kiziniz nasil iyimi bari su an? Minigim ya. Kac yasinda?
Esin olan olduktan sonra sesini cikarmayi bilmis nihayet ama insallah bu anlari hatirlarda hemencecik orada agzinin payini verir ikinci vakada.

Acil durumlarda siz gidemiyorsaniz ambulansi arayabilirsiniz onlar gelir.
Nesi varmıs birde çok geçmis olsun

Konuya nasıl başlayayım bilmiyorum inanın sinirden başıma ağrılar girdi :KK43:

Bugün sabahtan beri kızım tuvaletini yapmadı yapamadı. Saat 17.30 civarı karnını doyurdum 2 dk sonra içtiği mamaya vs herşeyi yavrum ağzından burnundan çıkarttı :KK43: ıkınmaktan krizlere girdi. Eşim cok yoğun olduğu için gelemez diye eşime söyledim babana haber verde 2 dk doktora gidelim baktiralim. Neyse eşim aramış KB mi. Kv de açmış abarttığımı düşünüp bişey olmaz ne gerek var gibi birşey söylemiş KB min gelmesine izin vermemiş yani.

Eşim aradı kızdı bıktım senin panik atagindan beni insanları telaşa veriyorsun abartma dedi. Birşey olursa ara dedi aramadım kızımı sakinleştirip uyuttum. Eşim geldi 10 da eve neyse otururken kızım feryat figan ağlıyor baktık olmuyo hemen gittik acile ama çocuk nefes alamıyor ağlamaktan :KK43: o arada eşim aradı baya tartıştı kv ile haklı olarak zaten eşimin gelme imkanı olsa kimseyi aramam çok şükür arabamız var ama mecbur kaldım çocuk durmayinca. :KK43:

Şimdi ben bu kadına ne diyeyim Allah aşkına bi akıl verin bana ihtimal vermemiştim ama hastaneye giderken bile ne gerek var gaz sancısıdır diyor inanılmaz asabım bozuldu gece gece başınızı sisirdim kusura bakmayın buraya yazdım rahatlamak için :KK43: bana inanmıyor bari torununa acısın insafsız kadın Allah seni bildiği gibi yapsın.

çocuğunuz ne kadarlık?
tabi ki kayınvalideniz eşini göndermemekte haksız ama bebeklerde 1 - 2 günlük kaka yapamama normal kabul ediliyor bildiğim kadarıyla
bebek çok rahatsız oluyorsa gliserin fitil gibi bir fitille uyarıp gaz çıkartıyorsunuz
çocuk doktorunuz yok mu hastaneden önce arayabileceğiniz?
yani bebekler bu durumu çok sık yaşayabiliyor, en azından öncelikle ne yapmanız gerektiğini detaylı öğrenseniz...

bir de, kayınvalidenizden önce keşke eşinize de kızsanız
kv birşey diyor size kızıyor, çocuk ağlayınca dönüp annesine kızıyor
kendi doğruları yok mu eşinizin?

Cocugunuzun annesi sizsiniz kaynanazi degil. Ve ondan siz sorumlusunuz. Isim konusuna karisan ya da torunlarina duskun kaynanalara burda verip veristirmeyi biliyosunuz ben dogurdum ben ben ben diye. Dogurdugunuz cocugu alip hastaneye tek basiniza goturemeyecek kadar pasif ezik olacak ne yasadiniz acaba. Taksi 20 dakkada geliyomus olsun hic gitmemekten iyidir ya da cagirrisin bir ambulans olur biter kimse senin dogurdugun cocuga bakmak zorunda degil tabi normal ve dogru olan ilgilenmesi ama ilgilenmedi diye burda arkasindan sallayamassn bir anneye dusen cocugunu taksiyle de olsa hastaneye goturmektir bu kadar aciz ve pasif kadinlari gorunce cok uzuluyorum

Cok gecmis olsun.Bir taksi cagirip giitseydiniz paraniz mi yoktu?komsudan istrseydiniz kizim hasta deseydiniz veriridi elbet herseyi esiniden beklemeyin butun imkanlar elimizin altin taksi var komsi var abulans var v.b yani bence kv gelmemekte iyi yapmis boraz kendi ayaklarinizin uzerinde durmaniz gerikiyor.

KV haklı demiyorum ama sabahtan beri kaka yapmadı diye akşam 5te aramak da biraz garip değil mi? Mama tükettiğine göre daha küçük, her gün yapmak zorunda sa değiller. Yani annesi sizsiniz, tabi ki anlarsınız problemi ama kvnin endişelenmemesini de anlıyorum.

Doktorunuzla konuşup bu durumda ne yapabileceğinizi öğrenin derim. (Bacak egzersizleri var mesela, banyo, çok zorda kalınca fitil vs) Zira kaka yapmaması çok ciddi boyutta değilse müdahale de doğru değil alışmasından ötürü.

Geçmiş olsun öncelikle. Kendiniz bir şekilde gitseydiniz keşke, ya da bundan sonra öyle yapın. Taksi hastaneye ne kadar tutuyorsa o kadar para bir köşede dursun hep, yanınızda başka paranız olmasa da acil bir durumda kullanırsınız.
Canım ulaşım sorunu var burada bir kadın can veriyordu yasliydi taksi çağırdılar 20 dk da gelemedi bir daha olmadı bi adam aldı götürdü acile

KV haklı demiyorum ama sabahtan beri kaka yapmadı diye akşam 5te aramak da biraz garip değil mi? Mama tükettiğine göre daha küçük, her gün yapmak zorunda sa değiller. Yani annesi sizsiniz, tabi ki anlarsınız problemi ama kvnin endişelenmemesini de anlıyorum.

Doktorunuzla konuşup bu durumda ne yapabileceğinizi öğrenin derim. (Bacak egzersizleri var mesela, banyo, çok zorda kalınca fitil vs) Zira kaka yapmaması çok ciddi boyutta değilse müdahale de doğru değil alışmasından ötürü.
Canım çok ciddi boyuta geldi bu kabızlık normalde ortalığı kaldırmam ki kaldırmadım da sadece evime yakınlar 2 dk da gelip gideceğiz taksi beklemekten dedim
Cocugunuzun annesi sizsiniz kaynanazi degil. Ve ondan siz sorumlusunuz. Isim konusuna karisan ya da torunlarina duskun kaynanalara burda verip veristirmeyi biliyosunuz ben dogurdum ben ben ben diye. Dogurdugunuz cocugu alip hastaneye tek basiniza goturemeyecek kadar pasif ezik olacak ne yasadiniz acaba. Taksi 20 dakkada geliyomus olsun hic gitmemekten iyidir ya da cagirrisin bir ambulans olur biter kimse senin dogurdugun cocuga bakmak zorunda degil tabi normal ve dogru olan ilgilenmesi ama ilgilenmedi diye burda arkasindan sallayamassn bir anneye dusen cocugunu taksiyle de olsa hastaneye goturmektir bu kadar aciz ve pasif kadinlari gorunce cok uzuluyorum
Sen iyi misn? Şu yazdığın mesaja inan çok üzüldüm ne demek pasif ezik ya ben zaten kimse gelsin bize baksın demedim ki çocuk kustugu için çocukta durmadığı için o an eşimi aradım ben bunun neresi eziklik bi söylesene bana sen ordan konuşmak çok kolay dimi

Cok gecmis olsun.Bir taksi cagirip giitseydiniz paraniz mi yoktu?komsudan istrseydiniz kizim hasta deseydiniz veriridi elbet herseyi esiniden beklemeyin butun imkanlar elimizin altin taksi var komsi var abulans var v.b yani bence kv gelmemekte iyi yapmis boraz kendi ayaklarinizin uzerinde durmaniz gerikiyor.
Vardı canım sorun para değil o an aklıma geldi taksi ama geç gelecek diye bende beklemek istemedim

İlgilenmesin ben istemem hayatta kendi keyfim için bile 1 gün çocuğumu bir yere bırakmadım ben doğurdum seve seve isteye isteye ben çok şükür kimseye muhtaç değilim KB beni sadece hastaneye bırakacaktı ne vardı bunda benim sıkıntım bizi hastaneye götürmediler değil ki insan hiç endişe etmez mi bu çocuk ağlıyor telefondan duyuyor sesini de birşey olmaz diyor sanki onlara para mı ödeyeceğim benim sıkıntım benimle ilgilememesi değil ki

Acil durumlarda siz gidemiyorsaniz ambulansi arayabilirsiniz onlar gelir.
Nesi varmıs birde çok geçmis olsun
Kabiz olmuş canım geceden beri ayaktayım sabah biraz uyudu şimdi ayakta kıvranıyor halen

Back
X