• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl. laf ? yanlış mı anlıyoruz ?

Yersiz konusmus. Genelevi dalan niye karıstırmis ki ? Ee insan birazda kardesim gelini mutlu ediyo mu diye dusuncek. Yinede pek kötü niyetli degil gibi sadece yersiz konusmus genelevdekiyle kardesin birmi sanki ?
Aynen katılıyorum. Boş konuşmuş. Mesafeli olunacak biri

amacını aşan bir konuşma olmuş da bize kötü kadın dedi bunu ima etti falan diye düşünülmez

yani en kötüsü de olsa biz karışmayız

sana da kötü davranmayız zira aynısı başımıza gelir demiş

iyi konuşayım demiş de çapı o kadar demek ki

o da gergindir kız da gergin olur öyle durumlar

Kafami kurcalayan bi konu var. Kız kardeşim , uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinin ablası ile tanıştı dün. Nasıl geçti diye sordum iyiydi dedi. Ne konuştunuz dedim. Kız kardeşime demiş ki " benim kardeşimin mutluluğunu herseyden önemli. Sen onu mutlu et başımızın tacı olursun. Sen bize emanetsin kardesimle evlenirseniz bize ailen emanet edecek seni. Biz zaten onun evlenmek için seçtiği kıza Karışma hakkına sahip değiliz yanlış anlama ama genel evden kadın getirse eğer kardeşim mutluysa baş tâcidir benim için. Sonuçta ilahi adalet diye bişey var biz sana kötü bişey yasatirsak bizimde karşımıza aynen çıkar "
Bakınca bişey yok gibi ama içime kurt düştü sizce bu o kötü görümce türlerinden mi ? Ne demek genelevden getirse??? Ne demek istiyor bu kadın !!!!! Kardesime ima mi yapmaya calismis ? Ben mi fesat düşünüyorum? ?

Gelen kişi ne olursa olsun, kardeşimizden ötürü sayarız demiş, biraz kaba ifade etmiş ama kötü niyetli bir şey değil

Onun anlatmak istediği ( sizin sözlerinizden anladığım ) kim olursa olsun kardeşimin seçimlerine saygı duyuyoruz . Bizim için önemli olan kardeşim dir. Böyle düşünen birinin kötü görümce olacağını düşünemiyorum.

Valla niyeti bilmem de kardeşim benim canım boka da girse onunla boka girer yüzeriz gibi
bir şey demeye getirmiş.
Bana kalırsa sizlik bir şey yok da sakın kardeşciğini üzmeyin bunun çok fena paralar haaa!! :D

Akım diyene kadar b.... diyen biri herhalde bu görümce kötü niyetle söylememiş ama yersiz bi konuşma olmuş

Ben bambaşka bi yere takıldım. Sen yeter ki kardeşimi mutlu et onun mutluluğu çok önemli. Biz seni baş tacı ederiz ne demek???

Be gerizekalı gelinin mutluluğu önemli değil mi? Kardeşin mutlu etcek bu kızı? Layık olabilecek mi acaba? Gereksiz görümcelerden işte. Mesafeli olsun kız kardeşiniz patavatsızın gevşeğin önde gideni. Muhabbet kurup yüz göz olmaya gelmez hiç.

Ekleme: kötü niyet sezmedim diyen hanımlar benim görümcem de girişi böyle yaptı. Şimdi yüzüne bile bakmıyorum bi ölüden farkı yok gözümde. Böyle dengesizlerden geliyo başımıza ne gelirse. Kızkardeşiniz temkinli olsun.

Kafami kurcalayan bi konu var. Kız kardeşim , uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinin ablası ile tanıştı dün. Nasıl geçti diye sordum iyiydi dedi. Ne konuştunuz dedim. Kız kardeşime demiş ki " benim kardeşimin mutluluğunu herseyden önemli. Sen onu mutlu et başımızın tacı olursun. Sen bize emanetsin kardesimle evlenirseniz bize ailen emanet edecek seni. Biz zaten onun evlenmek için seçtiği kıza Karışma hakkına sahip değiliz yanlış anlama ama genel evden kadın getirse eğer kardeşim mutluysa baş tâcidir benim için. Sonuçta ilahi adalet diye bişey var biz sana kötü bişey yasatirsak bizimde karşımıza aynen çıkar "
Bakınca bişey yok gibi ama içime kurt düştü sizce bu o kötü görümce türlerinden mi ? Ne demek genelevden getirse??? Ne demek istiyor bu kadın !!!!! Kardesime ima mi yapmaya calismis ? Ben mi fesat düşünüyorum? ?

kadının sana karşı genel tutumlarına bakmak lazım. Ben dikkat çeken bişey görmedim. yani laf falan çakmamış sana.
Gayet akıllı mantıklı konuşmuş.

İma falan yok aklınca kim olursa olsun gelsin kafasında yeterki kardeşim mutlu olsun biz karışmayız diyor iyi görümce profili çizecek aklınca...

Patavatsızlık yapmış sadece, ima göremedim ben...

Konuya genel evi karıştıran görümce hiç iyi gelmedi bana ya böyle kendini övenler iyi görünenler asıl fena çıkıyor.

boş ve gereksiz konuşmaya bir örnek.. uygulamada gösterse bu dediklerini zaten bir sıkıntı olmaz ama illa konuşacak

kotu niyet yok irdelemeyin kotunun ne oldugunu cok iyi bilirim.

İyi birseyler soyleyeyim derken azicik sacmalamis.. Genel ev ornegini katmasa yine iyiydi.. Neyse zaman la anlayacaksiniz artik tanidikca ne demek.istedigini kestirirsiniz..

Benimki de hep "ben istemesem evlenemezdiniz" e getirirdi lafı. Güya abilerinin aşkı arzusu ona bağlıymış. Eşim de bu lafa bir tarafıyla güldü duyunca. Şu görümce egosu işte.

Back
X