- Konu Sahibi mugederinn
-
keşke hemen cebini alıp tüm mesajları okusaydın şimdi temizlenmiştir herşey
müge ne yaptın canım? ben bişey merak ettim bu mesaj olayından önce eşinin davranışları nasıldı eve geliş saati vs
adamdaki sorumsuzluğa, yüzsüzlüğe bakarmısınız yahu... Hem suçlu hem güçlü...
Daha çok gelip özür dileyeceği, yalvaracağı (gerçi artık faydası yok ama) yerde bir de dün akşam eve gelmiyor...
Haa birde güya annemde kalacağım diyor ki bu bence de kesinlikle KOSKOCA bir YALAAN!!!!!
Allah bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın...
Amin canım. Şunu anladım adamın umrunda değilim ben...! ona 10 senemi verdim ben 15 yaşında tanıştım onunla, ilk sevdiğim adamdı ilk elimi tutan ama değmiyormuş ne yapsan ne etsen değmiyormuş yazıklar olsun ona yazıklar...!
günaydın kızlar..canım merak ettim seni nasılsın yaazdıklarını okudum üzüldüm ne yazsamda boş .burda bişeyler yazıpta aklını karıştırmakta istemiyorum açıkçası.ama sende biiyorsunki sağlıklı karar verebilmen için önce beynini boşaltman lazım..bu erkekler neden bukadar manmun iştahlılar anlayamıyorum..ya bir yanım boşanma şans ver derken dün gece ,şimdi boşan tutma bu adamı diyor.eşinin yaptıkları çok saçma aklı sıra kendini naza çekiyor .eğerki afedecek olursanda sakın onun tuzaklarına düşme canım.erkek beyni bukadar çalışmaz ve emin ol okadın yönetiyordur onu şuan..eğer gerçekten bitirmek istiyorsan bir an önce ailenle konuş bitir nediyeyim .ama içinde hala sevgin varsa nefretinin yanında işin çok zor canım.yolun açık olsun inşallah..
Şimdiye kadar bakmadım diye rahat davrandı sanırım sanırım aynu isimle kayıtlıyızki bana yanlış mesaj atmış. Ben bu adamı affedemem afetmeyeceğimde en kısa zamanda gerekeni yapacağım.
sana öncesinde mesaj attısa senin ismin çıkmıştır yada teli yeni aldı dedin galiba en son senle konuştuğu için telefonun özelliğinde direk göndere basarken senın ısmın varsa farketmeden hızlı mesaj atayım derken onaya basmıştır bence ısmınız aynı değildir o daha çok hata yapmasına sebep olur
Merhaba Arkadaşlar.
Ben 1,5 yıllık evliyim daha çocuğumuz yok dün çok acı bir şey yaşadım kısaca anlatacağım.
Dün iş çıkışı arkadaşımla alışveriş yapalım dedik eşime eve geçgeleceğim söyledim tamam dedi saat 21,30 gibi ben eve dönmeden aradım bir şey istiyormusun diye hayır dedi canım nerdesin dedi 5 dakikaya evdeyim dedim ve arabayı garaja koymak üzere garaj kapısını açtım bide baktımki eşimden mesak mesajı olduğu gibi yazıyorum.
5dk. sonra geçici olarak servis dişiyim...
sende 2 gün servistesin...2 gün
sonra görüşmek dileğiyle sevgi kelebeğim...! :)
Şaşırdım anlam veremedim noloyor dedim o hışımla eve girdim bu ne demek oluyor dedim bana mesaj attığını bilmiyor tabi tekrar tekrar sordum ve telefondaki mesajı gösterdim rengi kızardı bozardı görmeniz gerek nasıl kıpkırmızı oldu anlatamam açıklama olarakta arkadaşına yazmış falan falan akşam kapımı kilitledim ve uyudum sabah işe geldim aradı ama cevap vermedim sizce ne yapmam gerek nasıl acı çekiyorum anlatamama...!
Senin sevgi kelebegine de, geçici olarak servis dışı olmana da...
ne kadar acı bir durum değil mi? ne kadar gurur kırıcı, onur kırıcı bir durum:2: sevdiğin, aşık olduğun bir insan başka birine sevgi kelebeğim diyor:2: Allahım allah kimseyi böyle zor bir duruma düşürmesin işin gerçekten çok zor:2: Allah yardımcın olsun canımmm
Amin canım çok zor inanın pazartesi gecesinden beri başımda bir ağrı ölecekmişim gibi. işe bile gelmek istemiyorum ama mecburum yapacak bir şey yok.
Allah korusun saçmalama senden kıymetli mi sakın sakın bu hatayı etme kendine( güçlü dur sakın yenilgi durumunda olma korkut hatta onu öldürme süründür yani kimse senden kıymetli değildir bu Dünya' da..Annen seni el için üzül öl diye doğurmadı, o kadar sıkıntı kim çeker?? biri gider biri gelir o yaptığı hatayla kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?