Bu nasıl olabilir ya bunlar nasıl insanlar

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
Kızlar bu gün önemli bir yemeğe katılıyordum giyindim süslendim topuklularımı giydim eteğimi giydim ama sanmayın ki kısacık mini gayet düzgün yerli yerinde başka bir şey çağrıştırmıyor bunu söylüyorum ki malesef bazılarımız kötü düşüncelere kapılıyor. Gittim yedik yemeğimizi ayrılırken evimle orası toplasan 15 dk yürüyüş mesafesi dedim gidiyim saatte en fazla 11 eve gidiyorum tıpış tıpış peşime adam takıldı ama gerçekten nasıl bir düşünceleri olabilir adam yaşlanmış senin işin ne ya gencecik kızım takip ediyorsun ben duruyorum başka yere sapıyorum oda peşimden geliyor sonra durdum belki dedim paranoyaklık yapıyorum adamda durdu bekledi bekledi azıcık ilerledi beni bekliyor besbelli evimin yolunda bön bön bakıyor diyorum ne yapsam ne şanslıyım ki yanımızda ki adamda bizi izliyormuş geldi yanıma sizi rahatsız mı ediyor. dedim hemen güvenilmez şimdi. biraz konuştuk. Ben sizi yolun başından beri izliyorum. Polisi arayacaktım falan derken geldik bizim evin önüne adamada güvendim nedense bıraktı beni teşekkür ettim. Adamcağızda bizim mahalledenmiş. Saolsun o olmasa ne olurdu diye kara kara düşünüyorum. Hayır gerçekten bu durumda ne yapabilirim bilmiyorum. Ya yaşlı başlı adam kızı olsa aynı yaştayız. Bu nedir böle nasıl bir rezillik bu gün yaşandı olay az önce aklıma geldi gitmiyor bir sinirlendim. Zayıf bir kız gibi durmak istemiyorum. Ama gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.

Sikayet edin.. mobese kameralarini incelesinler.. muhakkak etrafta kamera vardir.. sahidinizde var.. terbiyesiz adam ceksin cezasini .. soylarida tukenmiyorki pisliklerin..
Çeksin cezasını evet ama kadınlar daha kocalarından korunmuyor. Hem bulsak adamı ne cezası verirler

Biri bitse biri başlar.
Sokakta yürümek bile artık başlı başına tehlike.
Açık giyinene de kapalı giyinene de sapıklık yapıyorlar. Kendim kapalı giyinmeyi tasvip ediyorum tabi ki.. Ama açık bir bayana da hiç bir Allah'ın kulu sapıklık yapamaz, taciz edemez. Soyları kurusun bunların.

Çeksin cezasını evet ama kadınlar daha kocalarından korunmuyor. Hem bulsak adamı ne cezası verirler
Eger bu sekilde bu tacizcileri sikayet etmessek onlarda ellerini kollarini sallaya sallaya pisliklerine devam ederler.. ceza konusunu bilemem ama ben bir keresinde dolandiriciyi sikayet etmistim mahkemeye cikarildi.. gerisini bilmiyorum sivil polisler olaya sahit olmustu zaten..

Böyle bir durumda asla sesiz kalmayın. Peşinizden mi geliyor avaziniz çıktığı kadar bağırıp herkesi oraya toplayın. Sizi takip ettiğini söyleyin. Sonrada polise bildirin. Biz kadınlar korkup çekindikce aziyor bu sapıklar. Allahın belaları!
Neden bilmiyorum ama bağırma işini yapamıyorum. Daha önce denedim bir adam üstüme üstüme geliyordu bağırdım avazım çıktığı kadar insanlar garip garip baktılar adamda gülerek uzaklaştı

böylelerini şikayet etmek gerek korkmadan,biz üniversitedeyken 2 arkadas dısarıdaydık saat 12 flndı.bi araba taciz etti arabaya çagırdılar,takip ettiler.polise gittik plakayı aldık.şikayetçi olduk mahkemeye çıktılar.adamlar 6 ay ceza aldı,yatmadılar tabi ilk cezaları olduğu için bide evlilermiş.başta vicdanen rahatsız oldum abarttıkmı die ama yaşanan tecavüz vakaları vs. gördükçe iyi yaptık diorum.başlarına bişey gelmediğini gördükçe cesaretlenio bunlar.ilerde birinin canını yakacaklardı belki de

Benim başıma benzer bir durum geldiğinde bağırmistim sen beni niye takip ediyorsun diye.Anında toplandı etraftakiler aklınızda olsun korkmayın.

Neden bilmiyorum ama bağırma işini yapamıyorum. Daha önce denedim bir adam üstüme üstüme geliyordu bağırdım avazım çıktığı kadar insanlar garip garip baktılar adamda gülerek uzaklaştı
Utaniyorsunuz çünkü. .halbuki utanmasi gereken siz değilsiniz..

böylelerini şikayet etmek gerek korkmadan,biz üniversitedeyken 2 arkadas dısarıdaydık saat 12 flndı.bi araba taciz etti arabaya çagırdılar,takip ettiler.polise gittik plakayı aldık.şikayetçi olduk mahkemeye çıktılar.adamlar 6 ay ceza aldı,yatmadılar tabi ilk cezaları olduğu için bide evlilermiş.başta vicdanen rahatsız oldum abarttıkmı die ama yaşanan tecavüz vakaları vs. gördükçe iyi yaptık diorum.başlarına bişey gelmediğini gördükçe cesaretlenio bunlar.ilerde birinin canını yakacaklardı belki de
Cesaretinize hayranım. Ben pısırık gibi ses çıkaramıyorum. Daha önce çıkardım sonuç çok daha kötüydü bağırdım bağırdım çevremdekiler baktılar sadece baktılar garip garip adamda güle güle uzaklaşmıştı

Benim başıma benzer bir durum geldiğinde bağırmistim sen beni niye takip ediyorsun diye.Anında toplandı etraftakiler aklınızda olsun korkmayın.
katılıorum en kötüsü de korktugunu belli etmek,kaçmak..bide ne acıdır ki bu tarz takip olayları çocukken(8-15) başıma daha çok geliodu

Devir teknoloji devri.artık hepimizin telefonunda cameralar var.birinin sizi takip ettiğini anladığınızda eğer bağırmayı beceremiyorsanız ona belli edecek şekilde cameraya çektiğinizi ve görüntüyü polise bildireceginizi söyleyin. Hatta polisi arayın çekinmeyin. Bu sapıkların artık korkması gerek.bizler savunmasız değiliz..

Devir teknoloji devri.artık hepimizin telefonunda cameralar var.birinin sizi takip ettiğini anladığınızda eğer bağırmayı
Devir teknoloji devri.artık hepimizin telefonunda cameralar var.birinin sizi takip ettiğini anladığınızda eğer bağırmayı beceremiyorsanız ona belli edecek şekilde cameraya çektiğinizi ve görüntüyü polise bildireceginizi söyleyin. Hatta polisi arayın çekinmeyin. Bu sapıkların artık korkması gerek.bizler savunmasız değiliz..
Bu çok daha zor bunun için korkusuz durup onunla konuşmak gerek bağırmayı seçiyorum :/

Back
X