Bu nasıl olabilir ya bunlar nasıl insanlar

Biri bitse biri başlar.
Sokakta yürümek bile artık başlı başına tehlike.
Açık giyinene de kapalı giyinene de sapıklık yapıyorlar. Kendim kapalı giyinmeyi tasvip ediyorum tabi ki.. Ama açık bir bayana da hiç bir Allah'ın kulu sapıklık yapamaz, taciz edemez. Soyları kurusun bunların.
Elimize, ayağımıza kadar kapansak yine bakarlar.Giyimle de ilgili değil dediğiniz gibi.Insanın içinde olan şeyler bunlar.

Verilmiş sadakan varmış diyelim bence.
Pepper Sprey taşı yanında (ufak çanta içi olan göz yaşartıcılardan).
Kendini çok tehdid altında hissettiğinde kullanabilirsin.
Aslında hepimizin taşıması lazım... :KK51:
Bir haber görmüştüm aylar önce.Bir kadın kendini korumak için bu spreyi kullanmış sonra da ceza almış.Bir sprey de kullanamayacaksak...

Kızlar bu gün önemli bir yemeğe katılıyordum giyindim süslendim topuklularımı giydim eteğimi giydim ama sanmayın ki kısacık mini gayet düzgün yerli yerinde başka bir şey çağrıştırmıyor bunu söylüyorum ki malesef bazılarımız kötü düşüncelere kapılıyor. Gittim yedik yemeğimizi ayrılırken evimle orası toplasan 15 dk yürüyüş mesafesi dedim gidiyim saatte en fazla 11 eve gidiyorum tıpış tıpış peşime adam takıldı ama gerçekten nasıl bir düşünceleri olabilir adam yaşlanmış senin işin ne ya gencecik kızım takip ediyorsun ben duruyorum başka yere sapıyorum oda peşimden geliyor sonra durdum belki dedim paranoyaklık yapıyorum adamda durdu bekledi bekledi azıcık ilerledi beni bekliyor besbelli evimin yolunda bön bön bakıyor diyorum ne yapsam ne şanslıyım ki yanımızda ki adamda bizi izliyormuş geldi yanıma sizi rahatsız mı ediyor. dedim hemen güvenilmez şimdi. biraz konuştuk. Ben sizi yolun başından beri izliyorum. Polisi arayacaktım falan derken geldik bizim evin önüne adamada güvendim nedense bıraktı beni teşekkür ettim. Adamcağızda bizim mahalledenmiş. Saolsun o olmasa ne olurdu diye kara kara düşünüyorum. Hayır gerçekten bu durumda ne yapabilirim bilmiyorum. Ya yaşlı başlı adam kızı olsa aynı yaştayız. Bu nedir böle nasıl bir rezillik bu gün yaşandı olay az önce aklıma geldi gitmiyor bir sinirlendim. Zayıf bir kız gibi durmak istemiyorum. Ama gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.
Cantanizda biber gazı taşıyın yaşlılar bazen gençlerden daha berbat maalesef

Ben olsam dönüp fotosunu çekerdim Gülümse derdim polisi arardım ve etrafa bağırırsın sapık var diye!!!

Neden bilmiyorum ama bağırma işini yapamıyorum. Daha önce denedim bir adam üstüme üstüme geliyordu bağırdım avazım çıktığı kadar insanlar garip garip baktılar adamda gülerek uzaklaştı
zaten oyle bir durumda adami degilde kadini suclar bizim toplumumuz oyle a...i ve ş........ bir toplum olduk. kendini suclama malesef ordalik manyak dolu :sinirli::işsiz::sopa:
issisnalar var tabi size yardim eden bey efendi gibi

şikayet diyen arkadaşlar acaba ne umuyolar? adam karakola gittiği ile alır. hiç bişey çıkmaz.
gidip almadığın oldu mu, ben gittim ve sonuç aldım buraya da yazdım zaten. şayet gidip sonuç alamayan olduysa ben şanslıymışım derim ama denemeden önyargıyla yaklaşmamak gerek

gidip almadığın oldu mu, ben gittim ve sonuç aldım buraya da yazdım zaten. şayet gidip sonuç alamayan olduysa ben şanslıymışım derim ama denemeden önyargıyla yaklaşmamak gerek

gidip sonuç alamayanları görmek için googleda iki dakika araştırma yapmak yeterli. ben gitme etme demedim konu sahibine. ama bişey umarak gitmek saçma olur. ortada fiziksel bi mudahale bile yok ki. durum bu malesef.

gidip sonuç alamayanları görmek için googleda iki dakika araştırma yapmak yeterli. ben gitme etme demedim konu sahibine. ama bişey umarak gitmek saçma olur. ortada fiziksel bi mudahale bile yok ki. durum bu malesef.
polise şikayetçiyim dediğinde olay adli vaka olur,ha savcı gerek görmez delil yok der vs. takipsizlik kararı verir bi sonuç çıkmaz .ama böyle bile olsa insanın evine savcılıktan kagıt gelmesinin,aileye yansımasının kısaca desifre olmanın caydırıcı etkisi var.bunu da azımsamamk gerek die düşünüorum
buarada benimkinde de fiziksel müdahale yoktu arabadan inmediler bile sadece takip ve laf atma ama 6 ay ceza aldılar

Kızlar bu gün önemli bir yemeğe katılıyordum giyindim süslendim topuklularımı giydim eteğimi giydim ama sanmayın ki kısacık mini gayet düzgün yerli yerinde başka bir şey çağrıştırmıyor bunu söylüyorum ki malesef bazılarımız kötü düşüncelere kapılıyor. Gittim yedik yemeğimizi ayrılırken evimle orası toplasan 15 dk yürüyüş mesafesi dedim gidiyim saatte en fazla 11 eve gidiyorum tıpış tıpış peşime adam takıldı ama gerçekten nasıl bir düşünceleri olabilir adam yaşlanmış senin işin ne ya gencecik kızım takip ediyorsun ben duruyorum başka yere sapıyorum oda peşimden geliyor sonra durdum belki dedim paranoyaklık yapıyorum adamda durdu bekledi bekledi azıcık ilerledi beni bekliyor besbelli evimin yolunda bön bön bakıyor diyorum ne yapsam ne şanslıyım ki yanımızda ki adamda bizi izliyormuş geldi yanıma sizi rahatsız mı ediyor. dedim hemen güvenilmez şimdi. biraz konuştuk. Ben sizi yolun başından beri izliyorum. Polisi arayacaktım falan derken geldik bizim evin önüne adamada güvendim nedense bıraktı beni teşekkür ettim. Adamcağızda bizim mahalledenmiş. Saolsun o olmasa ne olurdu diye kara kara düşünüyorum. Hayır gerçekten bu durumda ne yapabilirim bilmiyorum. Ya yaşlı başlı adam kızı olsa aynı yaştayız. Bu nedir böle nasıl bir rezillik bu gün yaşandı olay az önce aklıma geldi gitmiyor bir sinirlendim. Zayıf bir kız gibi durmak istemiyorum. Ama gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.
çarşaflı bayanlara bile ''İÇİ ÇIPLAKTIR BUNUUUUUUUUNNN!!'' diye laf atılan bir ülkedeyiz.kadın olduğumuz sürece başımıza bunlar gelecek.üzerimizdekiler değişse ne olacak zihniyet değişmedikten sonra?!

Back
X