bi sempatizandan fazlası olduklarını düşünüyoruz ailesi hakkında söylediklerinden dolayı. ilerde yapmak istediği şeyleri aile büyükleri şuan yapıyormuş zaten. bunu nasıl bu kadar rahat söyleyebildi çok mu güvendi bilemiyorum cidden.
düşünce yapısı yüzünden zaten görüşme isteği falan hiç kalmadı, ama tehlikeli bi tip cidden, korkmadık da değil.
2 aya yaklaşmıştır, yeni daha.
Arkadaşlar, birincisi konum sahte falan değil, ütopya da mı yaşıyorsunuz siz? Türkiye burası. Böyle tip insanların etrafımızda ne kadar çok olduğunu bugüne kadar göremediğinizden mi inanamadınız? Çok mu masalımsı geldi? Açın bi haberlere bakın isterseniz, ne kadar olağan olduğunu görürsünüz.
Ben burda yeni üye değilim, ilk konum da değil, ayrıca beni bilenler bilir, hatta mune de bilir, sahte konu açacak kadar işsiz de psikopatta değilim, inanmayanları inandırmak mecburiyetinde hiç değilim zaten.
İkinci olarak, 20 yaşındaki kız koca bulamıyor telaşına girmedi kimse, "ailecek" dediğiniz kim bilmiyorum ama bilen sadece ben, annem ve arkadaş çevremiz. Kimseyi beğenmemesinden dolayı artık aramızda dalga konusu haline gelmiş olan kardeşimin, ilk kez birinden hoşlanmasına şaşırdık doğal olarak. Kaldı ki 40 yaşına da girse koca bulamadı telaşına girecek karakterlerden değiliz. Burda ana fikir koca bulmak değil.
"kürtlere güvenmeyin terörist olabilirler" diye bi şey de dediğimi hatırlamıyorum. bizim kürt olan daha nice dostlarımız var, burda mesele kürtlük değil ki? açık açık söylemiş biz böyleyiz diye. böyleleri kendilerinin terörist olduğunu düşünmüyorlar ki, kendilerini haklı ve mağdur görüyorlar, söylerken de zaten savuna savuna konuşmuş. kaldı ki ilerde yapmak istediği pis işler, aile büyüklerinin zaten şuan yaptığı işlermiş. çocuk bunları yanlış görmüyor ki söylemekten çekinsin? zaten sizden bunlar hakkında yorum istemedim, ırkçı olmadığımı kimseye ispat etmek zorunda da değilim, tanıyanlar biliyor zaten.
Ayrıca 20 yaşında olan çocuk değil, kız kardeşim, o 24 yaşında. "20 yaşındaki ergenden mi korktunuz" derken ki rahatlığınızı da anlayamadım, bunu da 3.sayfa gazete haberleri okumama ihtimalinize bağlıyorum. Cem Garipoğlu Münevver'i öldürdüğü zaman 18'den küçük olduğu için bir süre çocuk cezaevinde yatmıştı. Sizin deyiminizle "17'lik ergen" bi kızın hayatını bitirmişti. Neler okuyoruz, neler duyup neler görüyoruz, "amaan 20 yaşında ergen" diye küçümsemek pek doğru bi yaklaşım değil.
Amaan neyse ya,
@Mune ben sadece konuyu anlamaları açısından detay verdim, hatta o detay hakkında konuşmayalım ki konu kapanmasın dedim, ısrarla o detay hakkında yazıp bi de üstüne beni ırkçılıkla suçlama cüretini gösteriyorlar. Bende hata, burdaki kadınların artık konu sahiplerine nasıl saldırdığını, amaçlarının dertleşmek değil, konuyu açanlarla tartışmak olduğunu göz ardı ettim, üzgünüm. Gelmiş kimlere ne anlatıyorum, insanı daha çok sıkıntıya sokuyorlar. Konumu kapatabilir misin rica etsem?