kendi diyordu sinirliym gözüm görmezz birşeyi diye ama bu kadar oldugunu bilmiyordum doktor çare etmiyor kibi ara annesine bagırdı sonra ona bile vuracaktı ki sonra annesi altdan aldı 2 kız kardeşi var biri eşimden ayrılacam dedi onu kemerle dövdü digeri şuan eşinden ayrılıyor ters birşey söylesin hemen saldırıyor özellikle şuan ayrılana.acaba küçükken babası çok dövmüş o yüzden olabilir mi?
arkadaşlar ben 1 yıla yakındır her konuları okuyordum artık bende üyee olmak istedim derdimi anlatıp rahatlamak.eşimle evlenmeden 2 yıl beraberlik oldu.daha sonra 2012 nin haziranında evlendik mutluyuz hala ikimizde seviyoruz birbirimizi biliyorum.ama eşimin çok kötü bir huyu var aşırı sinirlendiginde gözü birşey görmüyo ve kavga ettigi kim olursa olsun hemen vuruyor yani şiddete başvuruyor.tabi bana da vuruyor.8-9 yıl önce sinirden kitlenmiş vücudu ve antideprasan kullanmış.ama o kadar aşırı ki dayanılmaz oluyor.bagırsa razıyım ama çok aşırı şekilde dayagına maruz kalıyorum sonra pişman oluyor ama olan oluyor(doktorlar çare etmiyor artık çok bunaldım
haklısınız aslında ayrılmak en dogru yol ama ailem üzülmesin diye katlanmak.((
ah kabul etse şimdi tedaviyi ama işte gelmiyor.birseyim yok diyo ben kendi kendimi tamir ederim diyo aslında sakinleşince pamuk gibi ama dayanıyor sonunda patlıyor.bir de birine sinirlense başkasından hıncını çıkarıyor ALLAH sizi böylelerinden korusun
bak annesine vurmamıs.
demek ki, kendını tutabılıyor
böylelerin gücü ancak kadınlara yeter.aklın varsa boşan
ileride çocuklarını çok döver, kemerle dövmek ne demek yahu!
gerçi ayrılcam dersen eğer, senıde sağlam göndermez annenın evıne.
bir an bile boşa geçirme boşan.
küçükken babasından dayak yıyen insan çoktur, senınkı kadar psikopat olmamıslardır
eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?