Bu nasıl sevgi?

glsm4

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
75
0
16
Konya
arkadaşlar ben 1 yıla yakındır her konuları okuyordum artık bende üyee olmak istedim derdimi anlatıp rahatlamak.eşimle evlenmeden 2 yıl beraberlik oldu.daha sonra 2012 nin haziranında evlendik mutluyuz hala ikimizde seviyoruz birbirimizi biliyorum.ama eşimin çok kötü bir huyu var aşırı sinirlendiginde gözü birşey görmüyo ve kavga ettigi kim olursa olsun hemen vuruyor yani şiddete başvuruyor.tabi bana da vuruyor.8-9 yıl önce sinirden kitlenmiş vücudu ve antideprasan kullanmış.ama o kadar aşırı ki dayanılmaz oluyor.bagırsa razıyım ama çok aşırı şekilde dayagına maruz kalıyorum sonra pişman oluyor ama olan oluyor(doktorlar çare etmiyor artık çok bunaldım

Düzenli terapinin fayda sağlaacağını düşünüyorum . Tabii psikologa gitmeye razı olursa . Allah yardımcınız olsun .

Tek bir sorum var ; 2 sene birlikteydik diyorsunuz . 2 senede farketmediniz mi eşinizdeki bu öfke kontrolsüzlüğünü ?

şiddete doktorlar napsın? annesine sinirlenince niye tekme tokat dalmıyor, veya babasına, ya da arkadaşına?
emınım bu durum sadece sana özeldir.
'' elimde değil '' deyip kenara çekilmek
güzel iş.

kendi diyordu sinirliym gözüm görmezz birşeyi diye ama bu kadar oldugunu bilmiyordum doktor çare etmiyor kibi ara annesine bagırdı sonra ona bile vuracaktı ki sonra annesi altdan aldı 2 kız kardeşi var biri eşimden ayrılacam dedi onu kemerle dövdüdigeri şuan eşinden ayrılıyor ters birşey söylesin hemen saldırıyor özellikle şuan ayrılana.acaba küçükken babası çok dövmüş o yüzden olabilir mi?

bak annesine vurmamıs.
demek ki, kendını tutabılıyor
böylelerin gücü ancak kadınlara yeter.aklın varsa boşan
ileride çocuklarını çok döver, kemerle dövmek ne demek yahu!
gerçi ayrılcam dersen eğer, senıde sağlam göndermez annenın evıne.
bir an bile boşa geçirme boşan.

küçükken babasından dayak yıyen insan çoktur, senınkı kadar psikopat olmamıslardır
eminim.

Son düzenleme:
Şirkefliğin adı sinir olmuş.

Onun arpası çok verilmiş yarın birgün çocuğu olacak ona girişecek tekme tokat.

Açıklama olarakta ben böyle gördüm diyecek.

eger degısır dıye beklersınız cok beklersınız bence.bence oturup konusun mantıklıca.ya gıdıp tedavısını gorsun dr care olmaz olurmu hıc gıdın anlatın sız.yada bıter dıyın uygun zamanda.sende kararlı konusmazsan omur boyu dayagı yer oturursun arkadas.gec olmadan yap bısey yoksa omrunun guzel yılları boyle gecer.sanada yazık

biranoce tedav olmasi lazim hemde evde ilac degil yatarak tedavi olmasi lazim yomsa bir omur degil biran bile cekilmez kendi gitmezse bile ara gelip alsinlar
yazik seninde basini yakmislar annesi alttan alana kadar oglunu tedavi ettirsin hepsi dayagini yiyip oturuyor hicbirsey yapmayarak esinede kendinizede kotuluk ediyorsunuz birgun yine ofkesini kontrol edemez ve biriniz cacinizdan olursnuz

tadavı görmüş göreceği kadar anladığım kadarıyla

şiddet uygulayan bır eşle ömür geçmez aslında ayrılmak isteğinizi söylediğinizde asıl gerçek yüzünü göreceksiniz şimdi böyleyken ozaman ne olur bılemıyorum

hadı kendız sıneye çekiyorsunuz seveerrek evlendım falan dıye ya çocuklarınıza bunu yaptığında nasıl dayanacaksınız

kız kardeşlerinin halınede ayrı üzüldüm psikopata bak

ayrılmayı çok düşündüm ama sevgim nasıl oluyorsa agır basıyor.ablası git anneme söyle oglunun terbiyesini versin diyo söyledim annesine benim annem ve babam varken hep beraberdik anlattım babam üzüldü ama eski kafa işte kocanın bir iki vurmasıyla hemen ayrılınmaz dedi eger zamparalık gibi yada çok aşırı dövüyorsa suçun yokken diyo o zaman kapım açık diyo eger ki ayrılırsan işte o zaman ölürüm ayıca sen seçtin bu adamı diyo babam annem gözünü korkuttu ne bu eger böyle olursa alır giderim kızımı dedi.annesi bak birdaha duymayayım fena yaparım dedi ogluna.yazık ben aglayınca kadında agladı çok iyi bir kayınvalidem var kızlarından bile üstün tutar.artık bilmiyorum onsuz olamıyorum o da bensiz ama sadece bu çok kötü.yani aşagı tükürsem sakal yükarı tükürsem bıyık hesabı:

Hem ben anlayamadım
anneye el kaldır kız kardeşi kemerle döv ne bu adam kendini bir otorite zannediyor herhalde.
'El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu taş sanırmış'

Senin bu olayı bu kadar kolay kabullenmen ailesine karşıda aynı tutum içinde olması ama ona anladığı dilden konuşmak lazım.

bu dediğiniz hastalıktır .kliniğe götürmelisiniz. çocuğunuzada yapabilir.ölümle sonuçlanabilirde. anlattığınıza göre kendini kaybediyor. çok tehlikeli

haklısınız aslında ayrılmak en dogru yol ama ailem üzülmesin diye katlanmak.((

Eşinizi fazla şımartmışlar kim oluyor da el kaldırabiliyor! O da iyi bahane bulmuş kontrol edemiyorum bilmem ne...sonrasında çok üzülüyormuş da... bunların hepsi boş laf..

polise gidin kardeşleri de gitsin.. 1,2,3,5,10 daha kaç yıl dayak yiyeceksiniz?

Öyle sevgi de olmaz! İnsan sevdiğine dokunmaya kıyamaz! Eşiniz dünyada kimseyi sevemez,kendi ailesine bile yaptıkları ortada!
Allah size güç kuvvet versin ne diyim..

ah kabul etse şimdi tedaviyi ama işte gelmiyor.birseyim yok diyo ben kendi kendimi tamir ederim diyo aslında sakinleşince pamuk gibi ama dayanıyor sonunda patlıyor.bir de birine sinirlense başkasından hıncını çıkarıyor ALLAH sizi böylelerinden korusun

abiniz falan yok mu şöyle ağzını burnunu falan bi kırsa onu da kadını kemerle dövmek neymiş az buçuk empati kurar belki
annesine vurmuyosa demek iradesi isterse işliyo
oh ne ala dünya sinirliyim kafanı gözünü kırarım
şarkı benim bildiğim o
mazeretim var asabiyim ben

haklısınız aslında ayrılmak en dogru yol ama ailem üzülmesin diye katlanmak.((

siz mutsuzken dayak yerken ailenız çokmu mutlu olur sanıyorsunuz yalnış düşünüyorsunuz bu adam herkese böyle en çokta sıze karşı en çok sızı savunmaasız buluyor demekki ya ınsan sevdiğine zarar veremez

arkadaşım kusura bakmada ne pamuğu saf mısın adam psikopat. kemerle kadın dövene hasta denir pamuğu mu kalmış. madem hasta olduğunu kabul etmiyo bıraksın o zaman bu asabi abi tavırlarını. bırakmıyosa da tedavi olacak kimse mecbur değil onu ruh hastalığının sonuçlarına maruz kalmaya

altina imzami atarim cok guzel yazmissin boyle tippler cok nedense ana babalarina yapmazlar karilarina gelince Allah ne verdiyse guc denemesi yaparlar bence bosan gitsin ileride cocuklarina yapmayacakmi saniyorsun anne olarak Kabul edeceksin cocuklarinin dayak yemelerini ruh sagligi bozuk cocuklar olarak dolasirlar ortalikda ya sen hep keskelerin olur dusun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…