Bu nasıl sevgi?

döve döve üvey kız bebeğini öldüren vardı böyle çocuk çok ağladı diye nası vurduysa allahın öküzü

babaniz dayagi ihanetten daha hafif goruyor acaba babnizin siddet ust degeri nedir?ne olursa ayrilmana musade edcek birde ayrilirsan olurum diyor ama senin ama senin canini dusunmuyor
esinin annesinden veya babandan korktugunu zanbedip sakin kendini kandirna,baban siddeti normal goruyor siddette seviye ariyor,k.validen bugune kafar adam edememis kendi kizlarini koruyamiyor(!)sei fena yaparim demesiylemi esin korkacak hiiiiiic inanma ve kendi aklinla esnden kurtulmaya calis
ama anladigim kadariyla siddet,kadini ezmek sizde normal karsilaniyor esim dovmesin bagirsin razim diyorsun....

Arkadaşım daha cicim aylarında böyle yapan şerefsiz bir kocanın ileride düzeleceğini bekleme. Ona terapi, ilaç vs... etki etmez. Adamın karakteri bozuk. Bir an önce kurtul...

Çocuğunuz olursa o da dayak yer

Vebali size olur söyleyim böyle dayakçı bir adamdan bile bile çocuk yaparsanız o çocuğun vebali sizindir

Çocuk filan olmadan ya ayrılın ya da o adamın elini kolunu bağlayın..

abim olmaz olur mu aslan gibi ama oda yeni evli ben ona duyurmayın üzülmesin dedim birde abim ve eşim küsler.inanın çok iyi oldu dertleşmek saglıklı karar veremiyordum.aklım başıma geldi.yorumlarınız için tşkler.ALLAH SİZİ KORUSUN.

iste bazi arkadaslarin anlatmak itedigi bu esin sinirendigi kisiye gucu yetmiyor gidip gucsuzden sinirini cikariyor yani birnevi EGOsunu tatmin ediyor,birde eger isterden ALLAH senide korur bundan,boylelerinden

''Birbirimizi çok seviyoruz'' diyorsun ardından ''dayak yiyorum'' diyorsun...
Bunun adı sevgi mi?
Bence canilik...

Tövbe tövbe kemerle dövmek el kaldırmak nedir.Siz buna niye katlanıyorsunuz.Onun adı evlilik değil işkence kampı gibi bişey olmuş.

Elalemin adamı canı her istediğinde bana el kaldıracak kopartır bi tarafını eline veririm.Gücü yettiğine.

yorumlar için tşk ederim kızlar.1 saat sonra gelcek eşim ayrıca akşama misafirim var bakalım ilk fırsatda ayrılmak istedigimi söyleyecem 1 yılda 10 yılım gitti saçlarım bile seyrekleşti

bugün cumartesi ve yeni üye
aklıma hemen konu fake diye geliyor:18aranoyak oldum iyice
her neyse ben konuya döneyim
kocan seni ve kızkardeşlerini dövüyor kp ne diyor ha gerçi o da dayakçı
sende dayagı yiyip bu adamı sevdigini söylüyorsun
tedavi gören insan böyle olmaz
sen topla eşyanı annenlere git ve degişine kadar dönmeyecegini söyle

Allahım kimsenin başına verme sen
ya bu böyle gitmez ama boşan biran önce sen büyük ihtimal babanın evinde dayak yemedin el oğlu tamam kocan olmuş ama gelip sana nasıl vurabiliyor ya pişmanlıkta yaşamıyordur o sinir hastası bu şekilde insanlarla olmaz kınamıyorum yarabbim benim erkek arkadaşımda sinirlenince gözü birşey görmüyor ya gidiyor yanımdan siniri geçince geliyor yada telefonu kapatıyor kötü söz söylememek için hiçde söylemedi Allah var seninkide can olmaz böyle bi çözüm bul hemde acilen sinirlenecek ne var o kadar anlamıyorum ki başı belaya girer bu kavgalar yüzünden bi gün artık bıraktmı naptı tedavisine başlasın sevsende kendi hayatını düşünmek zorundasın cnım Allah yar ve yardımcın olsun

Erkek arkadaşın deyince.Bende sinirli bi insanımdır.Sinirlenince gözüm hiç bir şey görmez ama bu bi canlıya zarar vermek felan birde bunu ben sinirlendim diye yapmak çok yanlış.Ruh hastası başka bir şey değil.

Sinirlendim gel bi vurayım.Sonra başlar ota b..ka sinirlenmeye.Bu yemek niye tuzlu ben sinirlendim şimdi buna.Varmı böyle bi hayat.O yuvada doğacak çocuklara da yazık

canım haklısın gerçekten böyle insan olmaz insan denmez yani hiç bi zaman bir yuvanın yıkılması için dua edeceğim aklımın ucundan geçmezdi . o kadın hamile olsa döve döve çocuğuda öldürür o vicdansız yazık günah ya hepimiz sinirleniyorum ama hakim olmayı biliyoruz

ozellikle kirmizi yere katiliyorum
kocan o kadar dövmü$ ses etmedin de burdaki kizlar soyleyincemi hemen bo$enicam diyorsun
inandirici deil yazilanlar
ama ben yinede yorumumu yapayim ..

bi dahasina darp raporu al dovdugunde .. yazdigina gore Sabah ak$am eksik olmuyo zaten sirtindan sopan , dikkat etde karnina sipa koymasin , o zaman ayvayi tam Yersin ..
baban sebepsiz yere doverse kapim açik demi$ madem, sebepsiz dovdu de git babana ..
abinde duysun bi guzel dovsun o senin $er .. kocani ..

Son düzenleme:

Öyle canım haklısın

Sana vurduğunda eline bir sopa alıp sende ona vuracaksın

Tedavi doktor hikaye bu konuda, şiddet eğilimli insanlar ancak şiddetten anlıyor

Yok yapamam diyorsan ya çekeceksin ya boşanacaksın

Sinirlenince gözü görmüyor lafı koca bir yalandan ibaret

Sevgilim hayatımda tanıdığım en asabi insan, daha beterini görmedim. Ama ne olursa olsun karşısındaki ben olunca o öfke kontrol ediliyor, istemedikçe kimseye vurmuyorda, sözünü, sesini ayarlayabiliyor. Demek ki kontrol ediliyormuş. Tek bir tokadın bile affı olmaz, kendinizi kandırmayın

çok kötü bi durum nasıl insan sineye çekebilir psikolejisimi bozuk nedir dayanılırmı buna insanında psikolejisi bozulur böyle

adam sana "sinirle" vurdu çünkü yazık hasta vurcak tabi napcak, neyse vurdu sende başını duvara vurdun beyin kanamsından küt gittin, kim vurduya gidersin gerçekten adam psikolojik sorunluysa,ben böyle şeyler yazınca adı komplo teorisi oluyo, ama bu dediğim olamaz mı, olabilir bence

doktorlar çare etmiyor artık diye bir şey yok.
benim en yakın arkadaşımlarımdan biri de öyleydi. normalde aşırı derecede vicdan sahibi ve ince düşünen biridir ama sinirlenince şekil değiştiriyordu.
niye böylesin diye sorduğumuzda da "aklım başımdan gidiyor sanki o an herşeyi yapabilecek gibi oluyorum" derdi.
psikiyatriste gitti tedavi aldı vs vs.
şu an pamuk gibi. sinir yok diyemem ama normal insanlar kadar ve kontrollü bir şekilde tabii.
eşinizi mutlaka doktora götürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…