- 15 Şubat 2013
- 25.784
- En iyi cevaplar
- 1
- 99.094
- 798
iste bazi arkadaslarin anlatmak itedigi bu esin sinirendigi kisiye gucu yetmiyor gidip gucsuzden sinirini cikariyor yani birnevi EGOsunu tatmin ediyor,birde eger isterden ALLAH senide korur bundan,boylelerindenah kabul etse şimdi tedaviyi ama işte gelmiyor.birseyim yok diyo ben kendi kendimi tamir ederim diyo aslında sakinleşince pamuk gibi ama dayanıyor sonunda patlıyor.bir de birine sinirlense başkasından hıncını çıkarıyor ALLAH sizi böylelerinden korusun
Allahım kimsenin başına verme sen
ya bu böyle gitmez ama boşan biran önce sen büyük ihtimal babanın evinde dayak yemedin el oğlu tamam kocan olmuş ama gelip sana nasıl vurabiliyor ya pişmanlıkta yaşamıyordur o sinir hastası bu şekilde insanlarla olmaz kınamıyorum yarabbim benim erkek arkadaşımda sinirlenince gözü birşey görmüyor ya gidiyor yanımdan siniri geçince geliyor yada telefonu kapatıyor kötü söz söylememek için hiçde söylemedi Allah var seninkide can olmaz böyle bi çözüm bul hemde acilen sinirlenecek ne var o kadar anlamıyorum ki başı belaya girer bu kavgalar yüzünden bi gün artık bıraktmı naptı tedavisine başlasın sevsende kendi hayatını düşünmek zorundasın cnım Allah yar ve yardımcın olsun
Erkek arkadaşın deyince.Bende sinirli bi insanımdır.Sinirlenince gözüm hiç bir şey görmez ama bu bi canlıya zarar vermek felan birde bunu ben sinirlendim diye yapmak çok yanlış.Ruh hastası başka bir şey değil.
Sinirlendim gel bi vurayım.Sonra başlar ota b..ka sinirlenmeye.Bu yemek niye tuzlu ben sinirlendim şimdi buna.Varmı böyle bi hayat.O yuvada doğacak çocuklara da yazık
bugün cumartesi ve yeni üye
aklıma hemen konu fake diye geliyor:18aranoyak oldum iyice
her neyse ben konuya döneyim
kocan seni ve kızkardeşlerini dövüyor kp ne diyor ha gerçi o da dayakçı
sende dayagı yiyip bu adamı sevdigini söylüyorsun
tedavi gören insan böyle olmaz
sen topla eşyanı annenlere git ve degişine kadar dönmeyecegini söyle
canım haklısın gerçekten böyle insan olmaz insan denmez yani hiç bi zaman bir yuvanın yıkılması için dua edeceğim aklımın ucundan geçmezdi . o kadın hamile olsa döve döve çocuğuda öldürür o vicdansız yazık günah ya hepimiz sinirleniyorum ama hakim olmayı biliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?