Bu nasıl sevgi?

babamda annemi sürekli döverdi hep bi sebebi vardı kendi kafasında bişeyler kurup o öyle yaptı bu böyle yaptı diye döverdi içip içip içmediği zamanlar bi sorun yoktu ama bize bi kere bile vurmadı annem 10 sene dayandı ona hatta annemler boşandıktan sonra bizi babaanneme götürmüştü orda kalmıştık bi kaç gün bize ters ve kötü davranmıştı öyle yaptı diye bi kaç gün sonra annesine bağırmış sandalye atıp burnunu kırmış kadınının

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

kocan ruh hastası kemerle dövmek de neyin nesi
tedavi olmuş düzelmemiş sanırım öyleyse hiç uğraşma derim
bir ömür dayak mı yiyeceksin yarın çocuğunuz olsa ona da şiddet uygulayacaktır
böyle adamla ömür geçmez sen de hasta olursun ruh sağlığın bozulur yazık etme kendine

ne saçma bişey yaa..

arpası fazla gelmiş şımarık delikanlı bozuntusu..

ay sizede maşallah ''yazık kocacım hasta'' kabullenmişsiniz!!!!

ne güzel iş ya ben sinirliyim pat küt..herkeste pısmış adamın k..ıda kalkmış da kalkmış. kendisi hiç dayak yemiyor ya..

erkeğim diye gezmesin ortalarda o ......

dün konu açıp kendini kıskanan eşi için "ayyy canım ya" diyen bu kişi değil miydi? bu hayvanlıkları yapan adam için mi seviyor diyordu? bu evlilik nasıl yürüyecek, bu kız ne yapacak bilmiyorum. bir de bize o kocayı mı savundu dün? çok yazık. Allah kurtarsın.

Ben bazen bu forumda yazılanları okurken gerçekten karşımdaki ciddi mi diye merak etmiyor değilim.. Hangi ruh haline sahip bir kadın eşinin "kontrolsüz öfkesini", "huy" olarak kabul edip ama eşimi seviyorum düzelir diyebilir ki? bu düşünceye sahip kim olursa olsun bence önce kendisini tedavi etmesi gerek.

Diğer arkadaşlardan farklı olarak bence boşverin eşinizi düzeltmeyi filan siz önce kendinizi düzeltin, öfke nedir, şiddet nedir, saplantılı sevgi nedir, aslında yaşanılan bağımlılık mıdır? ayrımlarını görmek için terapiste gidin.. Eşinizin bir sorunu yok sizin görme ve anlama sorununuz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…