Bu nasıl sevme şekli?

bana da eski sevgilim tatilde denize girdiğimizde deniz aslanı demişti, halbuki alakam yok 170 boy 60 kg bi hatunum. kendisi bodurdu kıskanıyodu tabi beni
seninki kıskançlıktan bariz.
ben de kısa değilim ama işte malum kocaman bi göbeğimiz var.
ama ben de altta kalmıyorum. benimki kadar olmasa da onun da göbeği var. hadi bendeki bebek seninkinde ne var peki açıkla ! diyorum. birşey diyemiyor

Abartma yahu. Ne güzel işte sevimli neşeli adam. Öyle aşkım cicim monoton kelimeler bakıyor insanı. Benim eşim ben emzirirken montofonum diye severdi beni. Bende ona öküzcan derim arada

Herşey iyi hoşta o tosun cık olmamış :)

Bende bazen böyle derim ama şakasına her dk dk ınsan gıcık kapar yahu..

ne var ya gayet şeker hayvan isimleri söylemiş sığır karı dememiş ya , sorun edecek birşey yok ben çok severim lakaplı birbirlerini seven çiftleri öyle yaratıcı şeyler duyuyorum ki arkadaş ortamımda bayılıyorum

Isimle hitabi tercih ederim.
Sabah sabah bana da garip gelirdi gunaydin mesajinda.
Konusma icinde birkac defa denmesinden rahatsiz olmazdim ama.

sende günaydın tırtılım de,
yada naber böcek de,
yada nezaman buluşuyoruz hipopotamım de..
tepkısıne görede hareket et:)

Ben bi ara aco diyordum. Bosnakca amca demek ama burda kanka aga haci gibi kullaniliyor. En son dalip arkadaslarinin yaninda aco diyince ordan sonra sustum

Bizde yapariz bunu bence bir yapmacik askim hayatimdan daha tatli... Herseyide abartip büyütmeyin yok hayvanat bahcesindemi calisiyo bilmemne sacma yani...

Herkezin sevme sekli farkli iste. Bende benimkine tatliskom demek istiyorum ama hoslanmayacagini bildigim icin demiyorum. BAzende salak diyorum icimde ki kötü anlamda bile demiyorum.

Bende böyle şeyler söylüyorum ama sevgiden dolayi, çok tatlı geliyo minik pandam yavru kedim diyorum. Ama her zaman değil bitanem hayatım diyorum çoğunlukla. O da bana minik kız , tombik yanaklim , melegim , sevgilim diyo. Benim hoşuma gidiyor öyle sevimli kelimeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…