Bu nasıl sorun?

Ya ben adama artık canımdan bezip "yakın mısın" dedim diye konsantrasyonu dağılmıştı. Sonra da bana diyor sormasaydın olmak üzereydi diye. Be adam benimki de can yeter da :KK70: Hayır yanarım o kadar sürdü de adam bitiremeden bitti başarısızlıkla sonuçlandı :KK70: :KK70:
Yok o bakımdan değil uzun olmasına şikayet etmem ben o kadar oymaşmaya 100 kere mutlu sona ulaşırım :70:

Ya ben adama artık canımdan bezip "yakın mısın" dedim diye konsantrasyonu dağılmıştı. Sonra da bana diyor sormasaydın olmak üzereydi diye. Be adam benimki de can yeter da :KK70: Hayır yanarım o kadar sürdü de adam bitiremeden bitti başarısızlıkla sonuçlandı :KK70: :KK70:

Demek ki hepsi aynı. Bende sorduğumda konsantrasyonu dağılıyormuș :KK70:

Ya ben de 3 gün buna dayanmışım ağrı çekmişim 1 laf ettim diye bana belki bunu dedin diye olmuyodur demeler. Bırak ya dedim başta olabilir evet ama 2 gün o kadar oral a hangi erkek dayanır bahane bulma. Erkek bahaneleri :D

Hayır kendi istediğinde bıdır bıdır konuşuyoruz o esnada, ben bir şey soruyorum hemen "senden ötürü" :KK70: :KK70:
Ne hassas konsantrasyonları varmış arkadaş ya :KK70:
Valla yaa ben bi kere bir şey oldu güldüm baya. Bana bi tepki verdi neymiş gülünce konsantrasyonu bozulmuş olmadı :KK70:

Yorumlarınızı okuyunca elime mezura alıp baktım valla :KK70:
Öyle anormal bir şey değil yani, yazınca fazla gelmiş olabilir ama bence normal bir ölçü. Bence okuyunca fazla geliyor, yakınınızda varsa metre, mezura falan bir bakın :KK70: :KK70:
Vallahi aklımdan geçmedi değil he.
Gidip bakıyorum şimdi durun açılın hahah.
Gelip şey der mişim; 14 mü hahah kız o ne öyle soyunmaya değmez falan puhahaha :KK76::rolleyes:

14 cm çok ama ya, baya kalın olur :halay::halay:
Değil işte yazınca öyle geliyor da görünce "he tamam o zaman" oluyor :D

Gelip şey der mişim; 14 mü hahah kız o ne öyle soyunmaya değmez falan puhahaha :KK76::rolleyes:
:D :D
O kadar da hakkını yemeyelim şimdi ama çok abartılacak bir şey de değil.

Yalnız uğraştığımız şeye bakın yaa :D :D

Değil işte yazınca öyle geliyor da görünce "he tamam o zaman" oluyor :KK70:

:KK70: :KK70:
O kadar da hakkını yemeyelim şimdi ama çok abartılacak bir şey de değil.

Yalnız uğraştığımız şeye bakın yaa :KK70: :KK70:
Kız minnacık bişey ya bu :KK53:
Çevresi 14cm doğru anladıysam.
Kusura bakmayın da hiçte büyük değilmiş.
Neyse el alemin şeyi dert oldu bize töbe allam...
Ban yemeden kaybolalım bebeğim Lyanna Mormont Lyanna Mormont :spor:

Yalnız yorumu görür görmez ofiste mezuro arayıp evirip çevirip bakmam :D :D :D

Gerçekten de normalmiş :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Normalin bir tık üstü ama über de değil yani anlatılan kadar :D

Prostat masajı yapın.

Prostat masajı nasıl oluyordu :|

Back
X