Bu nasıl sorun?

Sen emin degilsin galiba Allah sizleri islah etsin bence daha evlenmemis dini nikahi hic bisey ortada yok gidiyo adamin altina yatiyo cok yanlis bence

Sen forumda hangi bölümde olduğunun farkında mısın? Günah bacım daha başka topikler de var oralara da bakabilirsin

Bu arada ki bu sahibina cevabım kalınlığı ve on sevişmenin uzun olması sorun değil ama sertleşme in çok geç olması ve çabuk sönmesi büyük bir sorun

Ön sevişmedeki pozisyonları detaylı anlatmıyım da sürtünme ve kayganlık gitmesin diye sürekli bir hareket var ve en az yarım saat değişerek bu şekilde devam ediyor
40 yıldır sevişirim böyle pozisyon görmedim :70: ayrıca ön sevişmenin ne pozisyonu olacak ya taktik maktik yok bildiğin bam bam bam

Çevresi 14 se çapı 14:3,141=4,4571 yapıyor

ahahha ya çok hoşsunuz :KK70: :KK70:

Bu arada ki bu sahibina cevabım kalınlığı ve on sevişmenin uzun olması sorun değil ama sertleşme in çok geç olması ve çabuk sönmesi büyük bir sorun

Yani hemen girmezse sönüyor çok büyük sorun hemde ama nasıl tarif edilir doktora yada sorun ne bilemedik

Penisin kalınlığı ne alaka? 😃 Boyutundan bağımsız olarak içinize girmesi için tam erekte olmuş halde olması gerekiyor.
Rahatsız olmayacaksanız önceki tecrübelerini sorun. Onlarda da böyle olmuş mu?

Ayneen öyle tam erekte olmuş olması gerekiyor canım bu yüzden acıyordu zaten o tam dik durmamasının sebebi belki çok kalın olduğu içindir dedi ama erkek tesellisi sanırım :D

İlişki sırasında olmadı dedi ama geç bosalma ve geç erekte olma problemi var sanırım bi ara ağzından kaçırdı

olduysa da kesin olmadı der :KK70:

Dedi valla :D

40 yıldır sevişirim böyle pozisyon görmedim :KK70: ayrıca ön sevişmenin ne pozisyonu olacak ya taktik maktik yok bildiğin bam bam bam
Ay bibi açık konuşturma insanı :KK70: Pozisyonu olan ön sevişme aktiviteleri var tabii :KK70:

İkisine bir cevap olsun açık konuşmayıp aksiyonlu demek en doğrusu :D

Valla bilmiyorum ben o oadar uzun sevismeye dayanamam zaten dayanabilene aşk olsun 🤣
Ya ben adama artık canımdan bezip "yakın mısın" dedim diye konsantrasyonu dağılmıştı. Sonra da bana diyor sormasaydın olmak üzereydi diye. Be adam benimki de can yeter da :KK70: Hayır yanarım o kadar sürdü de adam bitiremeden bitti başarısızlıkla sonuçlandı :KK70: :KK70:

Son düzenleme:
Ya ben adama artık canımdan bezip "yakın mısın" dedim diye konsantrayonu dağılmıştı. Sonra da bana diyor sormasaydın olmak üzereydi diye. Be adam benimki de can yeter da :KK70: Hayır yanarım o kadar sürdü de adam bitiremeden bitti başarısızlıkla sonuçlandı :KK70: :KK70:
Demek ki hepsi aynı. Bende sorduğumda konsantrasyonu dağılıyormuș :KK70:

Back
X