Bu nasıl suçlama!?

Şimdi hayatında yokum git istediğine istediğin kadar sarıl, hatta benimle yapmadıklarını yap ve bunu nasıl istiyorsan öyle adlandır bir daha görüşmeyeceğiz diye mesaj attı. Bilerek yapıyor değil mi beni sinir etmek ona cevap attırmak için yapıyor değil mi kızlar?
Canım benim sende bu adam icinmi üzülüyor ve vazgeçemiyorsun?
gercekden cok itici bir yapısı var, lütfen gercekdende görüşme!

sana daha iyi deger veren, saygı ve sevgi dolu biri ile olman gerekirken, bunların tam tersi olan birisi ile nasıl yaşaya bileceğini düşünüyorsunki? Gercekden cok üzücü..

1,5 aylık sevgiliniz size gelip bekaret kontrolüne götüreceğim sizi mi diyor...

Bu kadar laçka oldu mu dışarısı? korkuyorum valla, kızım olacak da bu dünyada yaşayacak diye...

Kendinizi aşağılatmayın, öldü sayın kendisini de... Böyle konuları bu şekilde konuşan erkekleri de hayatınıza sokmayın, nokta.

Şimdi de "Seni seviyorum" diye mesaj attı ya. Ben bir kıza böyle laflar etsem yüzüm olmaz konuşmaya ya :50: Üzülmemem, ağlamamam gerekiyor değil mi böyle birisi için? Kızlar valla sözleriniz ve desteğiniz olmasa şu an kendimi çok kötü hissederdim hatta arkadaşımın sarılmasından dolayı suçlu hissederdim :43:

Ne kadar itici , soğuk bir adam ben buradan hissettim yani
Bırak bekaret kontrolünü daha elin herifiyle mi sarıldın dediğinde çarpardım ağzına iki tane
Sen kimsin ya benim arkadaşlarımı, bekaretimi tartışmak sana mı kaldı

Güzelim kusura bakma ama adamın niyeti belli
Demek ki bekaretin sonucuna göre ayar verecekti
Bakireysen yoluna, değilsen gel yaşayalım

Şahsen beni cinsellikle ilgili düşüncelerime karşı geri kafalı bulan adama yüz verip bu cümleleri kurmasına izin vermezdim
Kendini seviyorsan kaç kurtul

Hİç üzülüp suçlu hissedilecek birşey yok, hatta kimsenin günahını almak gibi olmasın ama, bende alttan alttan birlikte olabilmek için taktik yaptığını düşünüyorum arkadaşın. Yoksa kalkıp ay bekareti tabu haline getirmek çok çağdışı diyen adam şimdi kalkıp başka erkeklere sarılmışsın bekaret kontrolü istiyorum demezdi

böyle ezik zihniyetli erkeklere prim vermeyin kendileri gider genelevlerde bile yaparlar ama kıza gelince bekaret kontrolü isterler sen de bakir değilsin desen ama ben erkeğim der. ben olsam güvenemem arkadaşım yol yakınken dön bu işten. sen de ondan hastalık kontrolü iste bakir değilsin nereden bileyim hastalık taşımadığını de?

canım ben sana diyeyim olayın özü ''benle yapmadıklarını git onlarla yap'' cümlesinde gizli o cümle herseyi ele veriyor zaten. adam bekarete gercekten değer veren ve buna saygı duyan bir adam olsaydı bu tavrınla gurur duyardı, yapacak olsan onunla yapardın o da biliyor ama nasıl içine oturmuş ki senle bir seyler yaşayamamak elin adamını kıskanıyor aslında seni değil anladın mı? ''vay arkadaş benle yapmadı milletle yaptı mı acaba_?'' mantığı ya da hala onunla bi seyler yaşamanız konusunda ümit var mı diye meydan yokluyo. bekarete saygı duyan adam nasıl olur biliyor musun? benim 3 yıllık ilişkimde, bekarete çok onem veren sevgilime zarf atmak amacıyla birlikte olmak istediğimi söylediğimde ''duymamış olayım'' cevabı veren, bana asla kıyamayacağını söyleyen sevgilim gibi olur. adam dediğin öyle olur. şimdi bu sana ''asla yapmazdım seni denedim'' filan da der sen de inanıp bu ÖKÜZe dönersen bir daha bize bir sey danışma hiç üzülürüm sana.

Terbiyesiz...

Birincisi; Kıskanabilir, ben olsam tabiyki farklı bir anlam yüklemeden kıskanabilirdim en fazla tatlı tatlı trip atar geçerdim. Ama sınırı çok aşmış kabul edilebilir değil bu!

İkincisi; Pardon da bu çağ dışı adamın böyle olduğunu yeni mi fark ettiniz merak ettim. Çünkü insan az çok belli eder kendini yahu... O kim oluyor da sizi bekaret kontrolüne götürmek istiyor hemen def edin bu adamı... Kişi kendinden bilirmiş işi. Bu adamla allah korusun evlenirseniz yarın bir gün kızınız olduğunda tutar kolundan sınıf arkadaşıyla mesajlaştı diye bekaret kontrolüne götürür. Evinize tüpçü gelse eve niye aldın diye türlü türlü suçlamalarda bulunur size. Aman diyim uzak durun o örümcek beyinli adamdan.

Sevgi güzel şeydir ama yapılacak en büyük hata onun kölesi olmaktır

Adam namusunuza dil uzatmış var mı ötesi, neyi bekliyorsunuz def etmek için.

Konuda ki ilk mesajı okumak bana yetip attı bile, ne sevgisi ne ilişkisi, yapmayın Allah aşkına neyin mücadelesini veriyorsunuz. İlişki bir yana namusuma laf edecek adamın alnını karışlarım ben, neyle karşı karşıya olduğunuzun farkına varın, bu ilişki kaprisi değil, sevgi değil, insanlık değil. Adam sizi resmen karalamış, onurunuzu iki paralık etmiş ne aşkı yaa :47:

Belki son açtığım konudan bilirsiniz kızlar eski sevgilime dönmeye çalışıyordum ve başardım da ama eski iyi değil derken doğru diyorlarmış. Kendimi çok kötü hissediyorum çünkü onu içine düştüğüm boşluktan beni çıkaracak kişi olarak kurtarıcım olarak görüyordum.

Geçenlerde başımdan geçen olayı anlatayım öyle büyük bir olay da değil ama neyse... Bir erkek arkadaşımın başına kötü bir şey geldi -detaya girmiyorum- ve bana sarılıp ağladı. Ben de sırtını sıvazladım ve teselli ettim. Geçenlerde konu nereden geldi hatırlamıyorum ama bu olaya geldi ve bunu sevgilime anlattım ama herhangi bir art niyet gütmemiştim. Kıskanmasını ya da kızmasını istememiştim. Benim için bir arkadaşının sana ağlayıp sarılması ve teselli/omuz istemesi normaldir. Böyle bir şey karşısında cinsiyet sorgulamam ki? Ya da insan olan kim sorgular ya insancıl duyguları olan kim sorgular?

Elin herifi (ki elin herifi değil, arkadaşım ve üstelik sevgilisi var) gelip sana sarılıyor sen de teselli ediyorsun o zaman ben de önüme gelen kıza sarılıp teselli edeyim nasıl? Allah bilir kaç kez oldu böyle bir şey. Allah bilir daha kaç kez aldatıldım. dedi

İnanabiliyor musunuz? Bir insan sevdiğim dediği kadına bunu nasıl diyebilir? Ya da diyebilir mi yoksa ben mi fazla rahatım? Bir insanın arkadaşına sarılması aldatmak sayılır mı ya? İçimde hiçbir seksüel amaç yoktu ve karşımdaki insanın da olmadığına eminim. Olay 1 bu.

İkincisi geçmişte kimle neler yaşadığım konusunda sıkıştırmaya başladı. Biri el sürdü mü bir şey yaptı mı vs. Ve bana az önce ne dedi biliyor musunuz? Paranoyak ettin beni elin herifiyle sarmaş dolaş olup teselli etmişsin o kadar ki bekaret kontrolüne gitmek istiyorum seninle aldattın mı bilmek istiyorum benden sonra biri dokundu mu sana inanmıyorum bilemiyorum bunu dedi!? Ki önceki çıkmamızda da bu konu konuşulduğu halde olmaz, evlenmeden olmaz demiştim, bunu bildiği halde nasıl böyle bir şey diyebilir ya? Gururum o kadar incindi ki ağladım oturup. Seviyorum diyen deli gibi aşık olan adam bunu der mi yapar mı bir şeyler söyleyin kızlar siz olsanız ne dersiniz ne yaparsınız? Bu nasıl bir aşağılamadır. Erkek dediğin sevdiği kadının lafı üstüne laf tanır mı ya? Namussuzlukla suçlar mı? (Namussuzluk derken bakire olmayanları namussuz görmüyorum, onun bakış açısından böyle olduğu için böyle söyledim, herkesin görüşüne yaşayışına saygım var.) Çok incindim, yine çok incindim.

Hayatımda kimse beni böyle bir şeyle suçlamamıştı ki sadakat bir ilişkide en çok önemsediğim şeydir. Biriyle çıkıyorsam bir başkasına canım bile demeyen insanım ben ve bununla da gurur duyarım hep ama...

Hiç adam gibi bir adam çıkıp sahiplenmeyecek sanırım beni hiç nezaket göremeyeceğim... Moralim o kadar bozuldu ki sizden birkaç cümle bir şeyler duymak istedim...

senin bir arkdasına sarılıp teselli etmen çok normal ama onun kıskanmasıda normal bn erkek arkdasım sarılıp bi kızı teselli etsin istemem açıkcası uzaktan konussun teselli etsin. oke. Ama elbette bu sana sölediği sözleri haklı çıkarmaz. gerçekten çok incitici güvenmiyorsan çık git bu söyledğin sözlerden daha az can yakar. bence bu insanla birlkikteliğini sürdürme :( ilerde de bişe olsa kendi kendine kurup ben evde yokken eve kimleri aldın demeye baslar

Terbiyesiz...

Birincisi; Kıskanabilir, ben olsam tabiyki farklı bir anlam yüklemeden kıskanabilirdim en fazla tatlı tatlı trip atar geçerdim. Ama sınırı çok aşmış kabul edilebilir değil bu!

İkincisi; Pardon da bu çağ dışı adamın böyle olduğunu yeni mi fark ettiniz merak ettim. Çünkü insan az çok belli eder kendini yahu... O kim oluyor da sizi bekaret kontrolüne götürmek istiyor hemen def edin bu adamı... Kişi kendinden bilirmiş işi. Bu adamla allah korusun evlenirseniz yarın bir gün kızınız olduğunda tutar kolundan sınıf arkadaşıyla mesajlaştı diye bekaret kontrolüne götürür. Evinize tüpçü gelse eve niye aldın diye türlü türlü suçlamalarda bulunur size. Aman diyim uzak durun o örümcek beyinli adamdan.

Anlamam gerekirdi uyuyakalmıştım, mesajına cevap atmamıştım. Dün gece niye cevap atmadın, nerdeydin, kimleydin, kimleysen onunla kal diye küplere binmişti. Ona attığım bir mesajı başkasına attığımı düşünüp kime attın bana değildi o biliyorum diye diye başımın etini yemişti gibi bir sürü şey vardı aslında. Normal değil açıkçası şu an görebiliyorum bunu da hep görmezden geldim bunları ufak tefek şeylerdir diye ama aldatma ve bekaret konusunu görmezden gelemedim. İnsan tuhaf hissediyor.

senin bir arkdasına sarılıp teselli etmen çok normal ama onun kıskanmasıda normal bn erkek arkdasım sarılıp bi kızı teselli etsin istemem açıkcası uzaktan konussun teselli etsin. oke. Ama elbette bu sana sölediği sözleri haklı çıkarmaz. gerçekten çok incitici güvenmiyorsan çık git bu söyledğin sözlerden daha az can yakar. bence bu insanla birlkikteliğini sürdürme :( ilerde de bişe olsa kendi kendine kurup ben evde yokken eve kimleri aldın demeye baslar

O an öyle gelişti olay ben de dur sen erkeksin demedim, çok üzgündü ve ağlıyordu, samimi buldum, inanıyorum da samimi olduğuna ama neyse...

Yok yok zaten haklısınız kızlar, teşekkür ederim. Seni çok kırdım özür dilerim söylediğim gibi düşünmedim senin hakkında hiç dedi cevap falan atmadım. Çünkü biliyorum atsam, affetsem yarın başka bir şeyle bozacak kafayı başka bir şeye takacak kaldı ki yenilir yutulur değil haklısınız, kimse namusuma dil uzatamaz. Sonucuna kendisi katlansın. Çok korktuğu, uğruna paranoyak olduğu şey gerçek oldu, evet beni kaybetti bu tavrıyla...

karaktersiz kişiliksiz ya kuzum uzak dur cevapta verme bas tekmeyi gitsin ne hali varsa görsün ya bu ne arkadaş erkeklerin hali ya hepsi aynı olmak zorundamı ne zaman olgunluğa erişecekler muhattap olma derim konuşma tehlikeli bu çocuk nelerden ne çıkarmış çok sinir oldum ya

Sana abla anne tavsiyesi artık nasıl kabul edersen Lütfen onun mesajlarını aşağılamalarını beklemek yerine kendine yeni tertemiz bir sayfa aç. Bir ilişkide olması gereken en önemli şey Güven ve saygı.Sizde ikiside bitmiş güzel kardeşim.Bir erkek kız arkadaşının namusunu sorguluyorsa bitmiştirr, boşuna zaman kaybı cnm.Bu ilişki kesinlikle uzun süreli olmaz evliliğe gitmez gitsede sağlıklı olmaz.

Onca saygısız sözü söyleyen birine aşık değilsin değil mii!!!!!

Anlamam gerekirdi uyuyakalmıştım, mesajına cevap atmamıştım. Dün gece niye cevap atmadın, nerdeydin, kimleydin, kimleysen onunla kal diye küplere binmişti. Ona attığım bir mesajı başkasına attığımı düşünüp kime attın bana değildi o biliyorum diye diye başımın etini yemişti gibi bir sürü şey vardı aslında. Normal değil açıkçası şu an görebiliyorum bunu da hep görmezden geldim bunları ufak tefek şeylerdir diye ama aldatma ve bekaret konusunu görmezden gelemedim. İnsan tuhaf hissediyor.

hem aklı şeyinde, hem de ezik...

yaa sana o kadar sey yazdım ama yollayamıyorum.... 100 mesaj istiyo, daha da çok var..

Sana abla anne tavsiyesi artık nasıl kabul edersen Lütfen onun mesajlarını aşağılamalarını beklemek yerine kendine yeni tertemiz bir sayfa aç. Bir ilişkide olması gereken en önemli şey Güven ve saygı.Sizde ikiside bitmiş güzel kardeşim.Bir erkek kız arkadaşının namusunu sorguluyorsa bitmiştirr, boşuna zaman kaybı cnm.Bu ilişki kesinlikle uzun süreli olmaz evliliğe gitmez gitsede sağlıklı olmaz.

Onca saygısız sözü söyleyen birine aşık değilsin değil mii!!!!!

Artık buz gibi hissediyorum, aklıma gelince de canımı sıkmamasına çalışıyorum.

yaa sana o kadar sey yazdım ama yollayamıyorum.... 100 mesaj istiyo, daha da çok var..

Canım e-postamı attım ben sana zatenn.

Bu tarz insanlar genelde aşık oldukları için böyle şeyler yaptıklarını söyleyerek bir de üste çıkmaya çalışırlar. Tam bir örümcek beyinli düşüncesi. Lütfen tavrını koy ayrılmak zor gelebilir,ama en azından biraz soğuk davran arama sorma. Hadsizliğinin farkına varsın. :kkk:

tam bir odunmuş ne diyim. böyle birine nasıl aşık oldun :27:

Yanlış anlamanızı istemem, üzüntünüzü anlıyorum. Hak da veriyorum. Fakat özellikle bayanların böyle ayrıntılı erkek arkadaşlarıyla dialoglarını anlatmasını çok da masum bulmuyorum. Arkadaşımla dertleştik çok üzüldüm haline ağladı falan diyebilirsiniz. Sararıldı bana sırtını sıvazladım ve bunun gibi birçok ayrıntıyı anlatıp da adamın nasıl tepki vermesini bekliyorsunuz? iyi yaptın hayatım daha çok sarıl mı?
Kim yaparsa yapsın bu tavrı çocuksu buluyorum ve karşısındakini kıskandırma eğilimi olduğunu düşünüyorum. Adamın paronayaya bağlaması ise normal degil.
Sanırım size tam manasıyla güvenmiyordu, bu da bardağı taşıran son damla oldu. Kimsenin kimseden böyle bir şey isteme hakkı yok. Onur kırıcı, küçük düşürücü bir davranış. Anlattıklarınız sorun çıkarabilir evet. Ama bekaret kontrolune işi getiren insanın ruh sağlığından şüphe ederim. Nacızane fikrim uzak durun böyle bir insandan.

Back
X