Belki son açtığım konudan bilirsiniz kızlar eski sevgilime dönmeye çalışıyordum ve başardım da ama eski iyi değil derken doğru diyorlarmış. Kendimi çok kötü hissediyorum çünkü onu içine düştüğüm boşluktan beni çıkaracak kişi olarak kurtarıcım olarak görüyordum.
Geçenlerde başımdan geçen olayı anlatayım öyle büyük bir olay da değil ama neyse... Bir erkek arkadaşımın başına kötü bir şey geldi -detaya girmiyorum- ve bana sarılıp ağladı. Ben de sırtını sıvazladım ve teselli ettim. Geçenlerde konu nereden geldi hatırlamıyorum ama bu olaya geldi ve bunu sevgilime anlattım ama herhangi bir art niyet gütmemiştim. Kıskanmasını ya da kızmasını istememiştim. Benim için bir arkadaşının sana ağlayıp sarılması ve teselli/omuz istemesi normaldir. Böyle bir şey karşısında cinsiyet sorgulamam ki? Ya da insan olan kim sorgular ya insancıl duyguları olan kim sorgular?
Elin herifi (ki elin herifi değil, arkadaşım ve üstelik sevgilisi var) gelip sana sarılıyor sen de teselli ediyorsun o zaman ben de önüme gelen kıza sarılıp teselli edeyim nasıl? Allah bilir kaç kez oldu böyle bir şey. Allah bilir daha kaç kez aldatıldım. dedi
İnanabiliyor musunuz? Bir insan sevdiğim dediği kadına bunu nasıl diyebilir? Ya da diyebilir mi yoksa ben mi fazla rahatım? Bir insanın arkadaşına sarılması aldatmak sayılır mı ya? İçimde hiçbir seksüel amaç yoktu ve karşımdaki insanın da olmadığına eminim. Olay 1 bu.
İkincisi geçmişte kimle neler yaşadığım konusunda sıkıştırmaya başladı. Biri el sürdü mü bir şey yaptı mı vs. Ve bana az önce ne dedi biliyor musunuz? Paranoyak ettin beni elin herifiyle sarmaş dolaş olup teselli etmişsin o kadar ki bekaret kontrolüne gitmek istiyorum seninle aldattın mı bilmek istiyorum benden sonra biri dokundu mu sana inanmıyorum bilemiyorum bunu dedi!? Ki önceki çıkmamızda da bu konu konuşulduğu halde olmaz, evlenmeden olmaz demiştim, bunu bildiği halde nasıl böyle bir şey diyebilir ya? Gururum o kadar incindi ki ağladım oturup. Seviyorum diyen deli gibi aşık olan adam bunu der mi yapar mı bir şeyler söyleyin kızlar siz olsanız ne dersiniz ne yaparsınız? Bu nasıl bir aşağılamadır. Erkek dediğin sevdiği kadının lafı üstüne laf tanır mı ya? Namussuzlukla suçlar mı? (Namussuzluk derken bakire olmayanları namussuz görmüyorum, onun bakış açısından böyle olduğu için böyle söyledim, herkesin görüşüne yaşayışına saygım var.) Çok incindim, yine çok incindim.
Hayatımda kimse beni böyle bir şeyle suçlamamıştı ki sadakat bir ilişkide en çok önemsediğim şeydir. Biriyle çıkıyorsam bir başkasına canım bile demeyen insanım ben ve bununla da gurur duyarım hep ama...
Hiç adam gibi bir adam çıkıp sahiplenmeyecek sanırım beni hiç nezaket göremeyeceğim... Moralim o kadar bozuldu ki sizden birkaç cümle bir şeyler duymak istedim...