Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diğer arkadaşın yazdığı doğru..Hadi kizlar bakip cikmayin suan sorabilecegim kimse yok esimle dusunuyoruz öyle
bence bi doktora göstermelisinz
Eki Görüntüle 1160343
Daha önce de prolaktinime bakildi da hamile diye yazdigini ilk defa goruyorum bilgisi olan var mi?
Bu yukseklikte hamile olmamam gerek ama bu yazan hamile neyi kastediyor?
Evet dimi öyle olmalı ben de onceki testlere baktim hicbirinde oyle bişey yazmiyordu anlam veremedim.
diğer arkadaşın yazdığı doğru..
hamile değilsin onu merak ediyorsan,bu prolaktin değeri ile hamile kalınmaz çünkü..
ha eğer hamile kalmak istiyorsan,bu değeri düşürmek için dostinex verir doktorun büyük ihtimalle![]()
hamilelikte prolaktin hormunu yükselir... sizde hamileilk referans aralığında görünüyorsunuz... ama başka sebeplerden de prolaktin hormunu yükselebiliyor.. sizin hamilelik şüpheniz var mı peki ?
Hamile kadınlar: 6,50-180,00 ng/ml
Folliküler faz 6,50-30,00 ng/ml
Pik 6,50-30,00 ng/ml
Luteal faz 6,50-33,00 ng/ml
böyle bir bilgi buldum...siz hamile misiniz
Prolaktinin gebeliği önleyici olduğunu biliyorum ben de, bir dönem benim de
yüksekti ve düşmesi için ilaç kullanmıştım.
Benim bildiğim hamileliği gösteren b-hcg, prolaktin değil.
prolaktin süt hormonu diye biliyorum ve senin çok yüksek çıkmış sanırım onu gösteriyor
Eki Görüntüle 1160343
Daha önce de prolaktinime bakildi da hamile diye yazdigini ilk defa goruyorum bilgisi olan var mi?
Bu yukseklikte hamile olmamam gerek ama bu yazan hamile neyi kastediyor?
Ilk aralık esas seni ilgilendiren referans aralık. Digeri ise hamilelerde bu aralikta olur demek istiyor. Onlarda prolaktin artabildigi için. Bunlar referans değer sadece.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.