• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne anlama geliyor?

melinda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
1.930
796
173
$2014-06-17 19.00.44.webp

Daha önce de prolaktinime bakildi da hamile diye yazdigini ilk defa goruyorum bilgisi olan var mi?
Bu yukseklikte hamile olmamam gerek ama bu yazan hamile neyi kastediyor?

3.8 - 23.2 arasinda olanlar hamile kategorisine düsüyor,
sizinki 30 üstü oldugu icin hamile degilsiniz,

ben böyle anladim, yanlisim varsa anlayanlar düzeltsin

Evet dimi öyle olmalı ben de onceki testlere baktim hicbirinde oyle bişey yazmiyordu anlam veremedim.

Hadi kizlar bakip cikmayin suan sorabilecegim kimse yok esimle dusunuyoruz öyle

Hadi kizlar bakip cikmayin suan sorabilecegim kimse yok esimle dusunuyoruz öyle
diğer arkadaşın yazdığı doğru..
hamile değilsin onu merak ediyorsan,bu prolaktin değeri ile hamile kalınmaz çünkü..
ha eğer hamile kalmak istiyorsan,bu değeri düşürmek için dostinex verir doktorun büyük ihtimalle:40:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1160343

Daha önce de prolaktinime bakildi da hamile diye yazdigini ilk defa goruyorum bilgisi olan var mi?

Hamile kadınlar: 6,50-180,00 ng/ml
Folliküler faz 6,50-30,00 ng/ml
Pik 6,50-30,00 ng/ml
Luteal faz 6,50-33,00 ng/ml
böyle bir bilgi buldum...siz hamile misiniz

hamilelikte prolaktin hormunu yükselir... sizde hamileilk referans aralığında görünüyorsunuz... ama başka sebeplerden de prolaktin hormunu yükselebiliyor.. sizin hamilelik şüpheniz var mı peki ?

diğer arkadaşın yazdığı doğru..
hamile değilsin onu merak ediyorsan,bu prolaktin değeri ile hamile kalınmaz çünkü..
ha eğer hamile kalmak istiyorsan,bu değeri düşürmek için dostinex verir doktorun büyük ihtimalle:40:

Hep yüksek cikiyor gebelige engel biliyorum hamile yazısini ilk kez görüyorum da referansta o tuhaf geldi. Yoksa suan imkansız hamile kalmam evet. Zaten planlamiyoruz da troidim tembel olunca prlm yüksek çıkıyor onun icin tedavi verecek yine sanirim teşekkür ederim cevabiniz icin de.

prolaktin süt hormonu diye biliyorum ve senin çok yüksek çıkmış sanırım onu gösteriyor

hamilelikte prolaktin hormunu yükselir... sizde hamileilk referans aralığında görünüyorsunuz... ama başka sebeplerden de prolaktin hormunu yükselebiliyor.. sizin hamilelik şüpheniz var mı peki ?

Hamilelik şüphem yok. Benim hep yüksek çıkıyor troidim tembel oldugu icin demisti doktorum yine ondan herhalde.

Prolaktinin gebeliği önleyici olduğunu biliyorum ben de, bir dönem benim de
yüksekti ve düşmesi için ilaç kullanmıştım.
Benim bildiğim hamileliği gösteren b-hcg, prolaktin değil.

Prolaktinin gebeliği önleyici olduğunu biliyorum ben de, bir dönem benim de
yüksekti ve düşmesi için ilaç kullanmıştım.
Benim bildiğim hamileliği gösteren b-hcg, prolaktin değil.

Evet onlermis suan dusunmedigim icin bir cozum ugruna da uğraşmiyorum troidle basim dertte onu yukseltiyor doktor hepsi düzene giriyor birbirini etkiliyormus :44:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1160343

Ilk aralık esas seni ilgilendiren referans aralık. Digeri ise hamilelerde bu aralikta olur demek istiyor. Onlarda prolaktin artabildigi için. Bunlar referans değer sadece.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilk aralık esas seni ilgilendiren referans aralık. Digeri ise hamilelerde bu aralikta olur demek istiyor. Onlarda prolaktin artabildigi için. Bunlar referans değer sadece.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi o zaman öyleyse. İnşallah bebek istediğim zaman hersey normal degerinde olur.

Hamilelik prolaktin değeri ile anlaşılmaz. Aksine prolaktin yüksekliği hamilelik karşısında engel teşkil eder. O değerler olması gereken aralıklardır. Hamile iseniz sağdaki, değilseniz soldaki aralıktan karşılaştırma yapmanız gerek. Sizin bu durumda prolaktin yüksekliğiniz var. En kısa zamanda doktorunuza gidin.

Back
X