Bu ne belirtisi???

melkeeee

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
119
15
18
30
Kızlar daha adetime 12 gün var. Adetim 13 şubatta bitti 14 ünde ilişkiye girdik ve bi gün aralıkla bi kaç defa yine devam etti ilişki ama iki gündür kasıklarımda belimde adet olcakmışım gibi sancılar var bugün daha yoğun hissediyorum daha çok sızlıyor göğüslerimde dokundukca acıyor bqcaklarımda sızı çok telefondaki uygulamaya göre 14-22 şubat arası yumurtlama günümdü bi kaç defa değerlendirdik sizce geç yumurtluyor olabilir miyim bu kadar erken bi hamilelik belirtisi olacagını düşünmüyorum ama yumurtlama zamanında bel ağrısı hiç okumadım sizce neden fikri tecrübesi olanlar lütfen yorum yaparmısınız

Kızlar daha adetime 12 gün var. Adetim 13 şubatta bitti 14 ünde ilişkiye girdik ve bi gün aralıkla bi kaç defa yine devam etti ilişki ama iki gündür kasıklarımda belimde adet olcakmışım gibi sancılar var bugün daha yoğun hissediyorum daha çok sızlıyor göğüslerimde dokundukca acıyor bqcaklarımda sızı çok telefondaki uygulamaya göre 14-22 şubat arası yumurtlama günümdü bi kaç defa değerlendirdik sizce geç yumurtluyor olabilir miyim bu kadar erken bi hamilelik belirtisi olacagını düşünmüyorum ama yumurtlama zamanında bel ağrısı hiç okumadım sizce neden fikri tecrübesi olanlar lütfen yorum yaparmısınız
Merhaba yumurtlamam yaklaşınca bende sancı oluyor bel ve kasıklarım da.ama herkeste aynı olmuyor ☺️ regli yaklaştıkça sancı çekip regl olmayıp hamile kalanları çok okudum inşallah vardır bebisinz

Hamile olabilirsin belki ya öyle ihtimal de var akıntın falan var mı

Hamile olabilirsin belki ya öyle ihtimal de var akıntın falan var mı
Akıntı bugün akşam üzerş azıcık kremsi bi akındı geldi bidaha yok bugünde sağ tarafımda karnımın çok az aşağısında kramp var kasıklarımjn biraz üstğnde gögüslerim hala ağrıyor çok hafifte bacaklarımda sızı var başkada bişey yok yani

Akıntı bugün akşam üzerş azıcık kremsi bi akındı geldi bidaha yok bugünde sağ tarafımda karnımın çok az aşağısında kramp var kasıklarımjn biraz üstğnde gögüslerim hala ağrıyor çok hafifte bacaklarımda sızı var başkada bişey yok yani
merhaba canım öncelikle umarım her şey gönlünce olur. Döllenme yaşadıysan bile regline o kadar süre kala hamilelik belirtisi yaşamazsın geçtikten gerekir ama bir arkadaşın dediği gibi gebelik üstüne regl gördüysen farklı, umarım öyledir. Bende bir ay çok kasık ağrısı ve göğüs sancısı çektim çok kafam karışıktı ama bazı aylar yumurtlama dönemlerinde aşırı belirti gösterebiliyoruz bunuda kendimizi takip etmeye başladığımız için çok daha fazla farkediyoruz. Allah isteyen herkese istediği zamanda hayırlıyla nasip etsin inşallah.

Back
X