Bu ne boceği? Yeni bi eve tasındım şaşkınım çok

Ya kendiniz ilaç sprey alacaksınız ya da bir ilaçlama firmasından yardım alacaksınız.
Aynı durum 2 yıl önce bizde de vardı. İlaçlamayla bitti. Endişelenmeyin hallolur sizinki de. Böceğin daha net fotosunu çekerseniz, alternatif çareler de bulabiliriz. Ama tam net değil, bakliyat böceği gibi

Sıradan ağaç ot çöp böceği. Bizim eve de giriyorlar arada dışardan. Evi istila ettilerse ilaçlatacaksınız niye bu kadar gerildiniz ki?

Ay denk gelirse bi dokunsanız gaz gibi bir kokuyor yayıyorsa zararlı bir böcek değil :D evin pencere kapı, kıyı, köşe neresi varsa k-otrihine ile güzelce ilaçlayın. Yaz günü bahçeli ev, zemin kat yada ağaçlara yakın mesafede oturuyorsanız normal böcekle karşılşmak.

sen benim evden çıkan böcekleri dev orumcekleri hayatımda görmediğim boyuttaki kırk ayakları..nasıl şaşkın olursun hemde.
ki ben hep güzel evlerde yaşıyordum ama.sartlardan loajman giriş kattayiz.

tonla önlem aldık ama bu böcek değil yani.ustelik evde bir çocuk bir bebeğim var

sen benim evden çıkan böcekleri dev orumcekleri hayatımda görmediğim boyuttaki kırk ayakları..nasıl şaşkın olursun hemde.
ki ben hep güzel evlerde yaşıyordum ama.sartlardan loajman giriş kattayiz.

tonla önlem aldık ama bu böcek değil yani.ustelik evde bir çocuk bir bebeğim var
ayyyy allah korusun, ben kafayı yerim, cok zor

Esmer guzeli ama cikaramadim
Ne böceği bilmiyorum ama fotoyu yakınlaştırınca güneş gözlüğü takıp saçları tepeden toplamış gibi görünüyor:))
Böcek korkusu olanlar için kabustur da bana sevimli geldi, tek yaşayacaksa sorun olmazdı istila edecekse tuttuğum gibi doğaya salardım, öldürmeye kıyamam😞

Back
X