- 20 Mayıs 2019
- 100
- 121
- 103
Selam güzeller! Çok şükür büyük bir derdim yok.Ama bu aralar gönül işlerine taktım. Çok mu lazım yaş daha 23 biliyorum ama üniversite arkadaşlıklarım çok yüzeysel kaldı. Bir yere çağırsam gelmezler, hoş kendileri de beni hiç davet etmezler.Belki sorun bendedir bilemem tabi.Yıkık bir profil çizdim ama durum bu. Baya baya kendimi yalnız hissediyorum. İnsan sosyal bir varlık maalesef. Ben de en azından bir şeyler paylaşabileceğim biri istedim hayatımda. Tam da o günlerde biri ile tanıştım. Ben böyle pembe hayaller içindeyim falan. Şimdi benim size sorum şu, İnsan 3 hafta tanıdığı biri ile tatile gitmek ister mi? Ayrıca öğrenciyim. Biliyor böyle bir tatil bütçem olmadığını. Bildiği halde gidelim diyor. Bu ne demek? Her şeyi kendi mi ödeyecek? Ne karşılığında? Tek amacı cinsellik olabilir çünkü gün içinde de beni sevdiğine dair bir şey demiyor. Duygusal söz mesaj falan da yok. İşine gelirse kafasında. Ben niye bu kadar şanssızım? Niye etrafta ciddiyet arayan beyefendiler yok? Ya da ben mi layık değilim? Bu aralar kendimi gerçekten çok yalnız hissediyorum. Hayatımda hiç bu kadar kendimi değersiz hissettiğim bir dönem olmamıştı. İnsan tek kalınca cidden tüm kötü düşünceler beynini ele geçiriyor. Zaten stresli bir bölümde okuyorum. Kafam çok karışık. Biraz nasihat ve konuşmaya ihtiyacım var sanırım.