• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne böyle ayol?

Gitmeyin.
Belki cinselliğe zorlar.
Belki dolandırır.
Belki kötü davranır, şiddet uygular.
Belki de hiçbiri, çok iyi olur, kim bilir.
Ama ne bileyim, 3 haftada kaç kere gördünüz?
Ortak çevreniz var mı?
Çabuk güvenmemek lazım.
Ben olsam gitmezdim.

Katılıyorum zaman çok kötü. Konu sahibesi cinsel saldırıya uğrayabilir, adam kötğ davranabilir veya kesip öldürebilir de 3 haftalık erkekle asla yalnız bir yere gidilmemeli.

Bütçem olmadığını zaten biliyordu. Daha önceden konusu geçmişti. Buna rağmen ille de gidelim diyor. Birdenbire para yaratamayacağımın farkındadır ona göre Bi şey düşünmüştür diye tahmin ediyorum. Ve o düşündüğü şey beni rahatsız ediyor. Arkadaşlara da kızmıyorum zaten. Beni sevmek zorunda değiller. Ama yakın davranıp yakın olmuyorlar. Ben biraz basit bir insanım 2+2=4 şeklinde. O yüzden böyle durumlar tuhaf geliyor. Psikolojik destek alıyorum zaten. Doktorum da asla ilerleme kat edemediğimizi söyledi. Zaten ben de farkındayım. Sadece ilaç yazması için gidiyorum.
E butceniz yok, adamla tatillerde takilmalik bir ilişki aramiyorsunuz, niye 'bakariz' diyorusuz ki.
Omurgalı davranın, aka ak deyin . Çocuğu bakarız diye oyalamaktansa 'aradigim ilişki bu degil' deyin. Emin olun ki daha mutlu olursunuz.
2+2=4 olmak bunu gerektirir. Sizin yaptığınız şu; "2+2 yani her şey olabilir, 8 mi dedin? Bakarız,belki sekiz olur. Bence yanlış olabilir,buna sekiz demek içimden gelmiyor ama olsun. Yine de bakarız, bakarsin sekizdir"😅
Önce bu huyunuzu bırakın. Psikologunuz ilerleme katedemiyoruz derken neyi kasdediyor? Sadece ilaç yazıp gönderiyor mu yoksa ödev falan veriyor mu? Eğer ilaç yazıp gonderiyorsa bir dahaki gisidinde 'ilerleme için ne önerirsiniz?' diye sorardım ben olsam. Belki de verdiği ödevler sana yeni bir bakış açısı kazandirir

Cinsellik yaşamayı düşünsem ve istesem bile kendi tatilimi kendim karşılarım.
Bir de muhabbetiniz bile yokmuş, adamın niyet belli tabi.
Ha ben takmam sorun yok diyorsan git elbette. Bari Manderin Oriental tarzı bir otele git :D

Cinsellik yaşamayı düşünsem ve istesem bile kendi tatilimi kendim karşılarım.
Bir de muhabbetiniz bile yokmuş, adamın niyet belli tabi.
Ha ben takmam sorun yok diyorsan git elbette
. Bari Manderin Oriental tarzı bir otele git :KK70:

Günaha gireceksem Karsiliginda göz doldurucu bir zenginlik beklerim😅😅😅

Zaten gitmeyi düşünmüyorum. Hatta görüşmeyi de düşünmüyorum bundan sonra. Sanki amacı beni minnet borcu altına sokup istemeyeceğim şeylere zorlamak.
Sanki cidden böyle gibi. Sevgiyle ilgili bir beklentisi olsa bütçenizin el vermediğini belirttiğinizde üzüldüğünü söyleyip uygun bir vakitte yaparız madem gibi şeyler söyleyebilirdi sanırım.

3 haftadır nereden tanıyorsun sosyal medya mı ?
Nedense öyle hissettim
3 haftadır tanıyorsan ve tatile gidelim diyorsa kafasında sevişme planları kuruyor

Arkadaş konusuna gelince pandemi hepimizi dağıttı ama sosyalleşmek sizin elinizde biraz da

3 haftadır nereden tanıyorsun sosyal medya mı ?
Nedense öyle hissettim
3 haftadır tanıyorsan ve tatile gidelim diyorsa kafasında sevişme planları kuruyor

Arkadaş konusuna gelince pandemi hepimizi dağıttı ama sosyalleşmek sizin elinizde biraz da
Tam olarak sosyal medya değil. İş yeri üniye yakın orda görmüş. Sosyal medyadan ekleştik.

Duygusal boşluğa düşüp sinsi bir erkeğe kendini kullandırma. Bir arkadaş da yazmış dolandırılırsın bile ruhun duymaz.

Yavrum daha yaşın kaç başın kaç? Bi dur bi relax, bi gençliğinin tadını çıkar. Daha yolun başındasın, böyle çakalları yeni yeni taniyip ekleyeceksin. Abla tavsiyesi, değmeyen insanlara bi saniyeni bile harcama. Halini hatrini sormayanlara, günün nasil geçti diye sormayanlara, ne yedin ne ictin, kalin giyindin mi bu havada diye merak etmeyenlere. Inan bana, böyle erkeklerde mevcut. Bulunması zor ama aramızdalar. Zaten cinsellik isteyenler kendilerini cok çabuk belli ediyorlar mal olduklari icin. Bu yaşıma kadar bana bile kac tane çakal oglu cakallari denk geldi yok evlilik öncesi sex isteyen, yok foto isteyen, yok dudaklar silikon mu (duyduğum en sacma sorularda ilk 3 e girer bu) diye soran gerizekalilar. Ama eninde sonunda layığını buluyor insan. Sende hiç kafanı takma. Daha önünde nice seneler, tecrübeler, aşklar yatıyor.

Sakın gitmeyin, Allah korusun, ne cins insanlar var. İnanın iyice korkar oldum bu devirde. Genceciksiniz, iyi insanlar çıkacak mutlaka karşınıza.

Zaten gitmeyi düşünmüyorum. Hatta görüşmeyi de düşünmüyorum bundan sonra. Sanki amacı beni minnet borcu altına sokup istemeyeceğim şeylere zorlamak.
Aferin gitme sakın. 👍🏻 Sen bedava tatile çok mu hasretlik çekiyorsun?
Eğlencesine seni obje olarak kullanacak.
Daha yaşın küçük. İlerde ciddi ilişki yaşayacağın, sana pişmanlık duygusu vermeyecek biriyle olursun.

Back
X