Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bakarız diye geçiştirdim.Belki de seni denemiştir. Ne cevap verdin?
BUnun yolu bu adamlardan geçmezBen artık birisini seveyim güveneyim istiyorum yani.
Gitmeyin.
Belki cinselliğe zorlar.
Belki dolandırır.
Belki kötü davranır, şiddet uygular.
Belki de hiçbiri, çok iyi olur, kim bilir.
Ama ne bileyim, 3 haftada kaç kere gördünüz?
Ortak çevreniz var mı?
Çabuk güvenmemek lazım.
Ben olsam gitmezdim.
Senin için uygun olmayan şeyleri çat çat söylemezsen erkeğin gözünde bir kıymetin kalmaz. Geçiştirici cevaplar anı kurtarır sadece.Ben bakarız diye geçiştirdim.
E butceniz yok, adamla tatillerde takilmalik bir ilişki aramiyorsunuz, niye 'bakariz' diyorusuz ki.Bütçem olmadığını zaten biliyordu. Daha önceden konusu geçmişti. Buna rağmen ille de gidelim diyor. Birdenbire para yaratamayacağımın farkındadır ona göre Bi şey düşünmüştür diye tahmin ediyorum. Ve o düşündüğü şey beni rahatsız ediyor. Arkadaşlara da kızmıyorum zaten. Beni sevmek zorunda değiller. Ama yakın davranıp yakın olmuyorlar. Ben biraz basit bir insanım 2+2=4 şeklinde. O yüzden böyle durumlar tuhaf geliyor. Psikolojik destek alıyorum zaten. Doktorum da asla ilerleme kat edemediğimizi söyledi. Zaten ben de farkındayım. Sadece ilaç yazması için gidiyorum.
Psikolojik destek alıyorum zaten. Doktorum da asla ilerleme kat edemediğimizi söyledi. Zaten ben de farkındayım. Sadece ilaç yazması için gidiyorum.
Cinsellik yaşamayı düşünsem ve istesem bile kendi tatilimi kendim karşılarım.
Bir de muhabbetiniz bile yokmuş, adamın niyet belli tabi.
Ha ben takmam sorun yok diyorsan git elbette. Bari Manderin Oriental tarzı bir otele git![]()
Ondan dedim zatii şekerGünaha gireceksem Karsiliginda göz doldurucu bir zenginlik beklerim![]()
ENGELgitme kesınlıkle! ayrı oda tutarsan gelırım de. bakalım ne diyecek.
Sanki cidden böyle gibi. Sevgiyle ilgili bir beklentisi olsa bütçenizin el vermediğini belirttiğinizde üzüldüğünü söyleyip uygun bir vakitte yaparız madem gibi şeyler söyleyebilirdi sanırım.Zaten gitmeyi düşünmüyorum. Hatta görüşmeyi de düşünmüyorum bundan sonra. Sanki amacı beni minnet borcu altına sokup istemeyeceğim şeylere zorlamak.
Alacağım paraya göre tövbe ederim şeker,Ondan dedim zatii şeker
Günahımız bile kaliteli jxjsjdjd tövbeeeee
Tam olarak sosyal medya değil. İş yeri üniye yakın orda görmüş. Sosyal medyadan ekleştik.3 haftadır nereden tanıyorsun sosyal medya mı ?
Nedense öyle hissettim
3 haftadır tanıyorsan ve tatile gidelim diyorsa kafasında sevişme planları kuruyor
Arkadaş konusuna gelince pandemi hepimizi dağıttı ama sosyalleşmek sizin elinizde biraz da
Aferin gitme sakın.Zaten gitmeyi düşünmüyorum. Hatta görüşmeyi de düşünmüyorum bundan sonra. Sanki amacı beni minnet borcu altına sokup istemeyeceğim şeylere zorlamak.