• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne çelişki

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
ben çok kıskancım sevgilimde öyle ya neyse..bugün pikniğe gittik dönüşte otobüse bindik..karşı tarafta 2 tane mini etek giymiş kız vardı..ayağa kaltıklarında sevgilim sanki onlara baktı bi süre sonra başını çevirdi..bende sinir oldum surat yaptım ne oldu dedi nereye baktığını gördüm dedim nereye baktım dedi..o 2 kıza dedim bakmadım aşkım dedi..sonra ama sanki bacaklarına bakıyodun gibiydi dedim sapıkmıyım ben ya boş boş bakıodum sonra kafamı bi kaldırdım kızla göz gözle geldik dedi..bende nasıl yani kızda sana mı bakıyodu dedim..hmm bakışıodk dedi..bende ne diyosen sen ya dedim ya tamam dalga geçtim dedi.onu anladım dedim göz göze nasıl geldiniz dedim bu seferde yok öyle bişey dedi ve aşırı sinirlenip küstü..tamam bakıp bakmamış olabilirde yok göz göze geldk yok gelmedik ne demek ya hem bakmadıysa nerdden biliyo kimden bahsettiğimide göz göze geldik diye off çok kötüyüm şuan

ben çok kıskancım sevgilimde öyle ya neyse..bugün pikniğe gittik dönüşte otobüse bindik..karşı tarafta 2 tane mini etek giymiş kız vardı..ayağa kaltıklarında sevgilim sanki onlara baktı bi süre sonra başını çevirdi..bende sinir oldum surat yaptım ne oldu dedi nereye baktığını gördüm dedim nereye baktım dedi..o 2 kıza dedim bakmadım aşkım dedi..sonra ama sanki bacaklarına bakıyodun gibiydi dedim sapıkmıyım ben ya boş boş bakıodum sonra kafamı bi kaldırdım kızla göz gözle geldik dedi..bende nasıl yani kızda sana mı bakıyodu dedim..hmm bakışıodk dedi..bende ne diyosen sen ya dedim ya tamam dalga geçtim dedi.onu anladım dedim göz göze nasıl geldiniz dedim bu seferde yok öyle bişey dedi ve aşırı sinirlenip küstü..tamam bakıp bakmamış olabilirde yok göz göze geldk yok gelmedik ne demek ya hem bakmadıysa nerdden biliyo kimden bahsettiğimide göz göze geldik diye off çok kötüyüm şuan

geçer geçer :ssz:

bu arada minili kızlara bende bakarım :1:

yok görmedim bile diye yalan söylemesi hş değil napcam ben ya off

eee herhalde görmedim dicek

ben olsam bende söylemem yani
mesela ben şimdi sokakta kıvanç tatlıtuğ gibi birini görsem göz ucuyla baksam
eşim baktınmı???? dese baktım demem tabi

ama ben çok dikkatli bakmam, çaktırmadan bakarım
anlamaz bile

Dün havuzda silikonlu bir bayan vardi... silikonu ben burdayim diye 1000 metreden bagriyor .bütün havuzdaki erkekler kadinin yanindan yüzüyor. Sonra kadin havaya girip suyun altindan su yüzüne hizli bir sekilde cikiyordu. Yardim botlarida hep kadindan önce tabi:)) Neyse erkek arkadasimda yanimda oturmus günesleniyordu döndü söyle dedi su kadina bak ya ne kadar o... Yani bazen dikkatini cekebilir bakmis olabilir kafana takma derim....

açık olana herkes bakar ya nıye takıosun gozu taklımıstır bızler bıle acık sacık orası burası gorunen kadınlara bakmıyormuyuz bakıyoruz
yerınde olsam gormemıs gbı yapardım
oda baktım dese bı turlu bakmadım dese bın turlu ne desın fazla takılma canım benım

eee herhalde görmedim dicek

ben olsam bende söylemem yani
mesela ben şimdi sokakta kıvanç tatlıtuğ gibi birini görsem göz ucuyla baksam
eşim baktınmı???? dese baktım demem tabi

ama ben çok dikkatli bakmam, çaktırmadan bakarım
anlamaz bile

Kivanc tatlitug kim görse bir dönüp bakardi bu arada erkeklerin en kiskandigi kisiymis.... Aman gördügünüzde bakip eslerinizi kiskandirmayin :))

Aman baksın yaa göz bu elbet bakar ama bakmadan bakmaya fark var içine düşücekmiş gibimi baktı, sen mini etek giyen kızları gördünde sevgilin niye görmesin körmü fazla kıskançlık iyi değil ilişkiyi bozar cnm

Son düzenleme:
Kivanc tatlitug kim görse bir dönüp bakardi bu arada erkeklerin en kiskandigi kisiymis.... Aman gördügünüzde bakip eslerinizi kiskandirmayin :))

bide biscolata reklamlarını kıskanıyolar
onlar çıktımı eşim kanal değiştirir :1:

Kıvanç Tatlıtuğ yoldan geçse bana bakar orası kesin, ama benim tipim değil kendileri.
Bülent Ersoy ablamızında tipi değilmiş ayrıca:1:

Son düzenleme:
aman boşver takılma bence.bakmış da olabilr ya da öylesine bir bakmadır suçu yoktur.uzatmaya gerek yok.boşuna üstüne gidip kavga çıkarma.canını sıkmaya değmez

ama bakmadım farketmedim diye yemin etti başta ben bakmasından çok böyle çelişkili konuşmasına deli oluıyorum

Bakıpta baktığını kabul edecek adam tanımıyorum ben.Eşimle 15 seneyi devirdik birgün baktım dememiştir.

Zaten baktım dese kavga çıkar.

ben olsam en önden ben bakardım şahsen bak ne güzel kızlarmış bile derdim üstüne de:)
o bir şeye bakmasın sen bir şeye bakma..birbiriniz neye bakıyor hep kontrol edin aman sıkı sıkı yapın bu işi:)
yaşınız küçük olmalı..
bu gibi durumlar ömür tüketir allah yardımcınız olsun ne diyeyim:44::44:

çok yorgunduk o sıra otobüse koşarak yetişmiştik bide...ya baksın tamamda neden çelişkili konuşuyor salakmıyım ben..şimdi dayanamadım msj attım yeter artık beni deli etceksin falan filan dedi neden çelişkili konuşuyon diye sordum üstü çıkıyo bide deli olcam ya

Back
X