• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne çelişki

sevgilim çok atarlandı küfür bile etti ama bana değil s.... kızıda otobüsüde yeter be üstüme gelme yazdı
sizce k.bakma çok üstüne geldim yazmalımıyım

ben olsam hiçbişey demem
konuyu hiç açmam
:3:

naber falan derim :34:

Son düzenleme:
yok kız o akbaba bakma ona zaten

hayalete görsellerden bi bak oy oyyy

hiç fark etmez çok sevimli :39:

tamam, gördüm şimdi
fena değil
ama ben o diziden en çok behzat ç yi beğeniyorum kişilik olarak
kendime benzetiyorum onu :1:

şimdi tartıştık daha naber desem daha çok sinirlenir :)
o zaman susup beklemem lazım şimdi ama böylede zor oluyor

ben eşimle öyle yapıyorum
kızdırıyorum, sinir ediyorum onu
sonra hiçbişey olmamış gibi naber diyorum kopuyo sinir minir kalmıyor onda :27: ne biçim insansın diyor bana

azıcık bekle kendiliğinden düzelir zaten

içine düşmediği yiyecek gibi bakmadığı ve seni yanında küçük düşürmediği sürece takılma

azıcık bekle kendiliğinden düzelir zaten

içine düşmediği yiyecek gibi bakmadığı ve seni yanında küçük düşürmediği sürece takılma

yok göz ucuyla bakar içine düştüğünü 2 yıldır hiç görmedim
biz arkadaşken görmüştüm bi o zamanda kızın iç çamaşırı gözüküyodu ben bile düştüm kızın içine :D

sende beraberken bak ama şöyle gözucuyla. anlasın seni

bi kıza baktıysa swende bak hatta yorum yap. güzelmiş, o çırpı bacağını açtında noldu, oo çok şirin v.s...de ardından gül geç

küçük kelimelere takılıp ilişkinizi yıpratmayın. sonra bugünleri çok ararsınız. işin içindeyken farketmezsinde dışardan bakan biri olarak diyorum ki üstüne gitme kapansın gitsin tatlı bir anınız daha oldu işte :)

aman vazgeçtim ne kusura bakma dicem bi farketmedim bile valla diyo bi göz göze geldik diyo bıktım erkeklerden babamda bakıyo annem kızmıyor deli oluyorum ya

ben açık görüpte es kazada olsa bakmayan erkek görmedim. kaldı ki bütün erkek arkadaşlarımda bunu onaylıyor art niyet olması gerekmez ki .
sen çok takılma bu meseleye üzmeyin birbirinizi

Ya aslinda cok sacma cünki biz kadinlar bile hemcinslerimize bakiyoruz

ama seni anliyorum :)

Bende öyle bi durumla karsilastigimda direk o ortamdaki en yakisikli erkegi bulur off suna bak askim ya felan yapardim :D sonra tamam askim özür derdi :D

Takma kafana...güzel seyler bunlar...

canm bakmasından çok çelişkili konuşmasına bide yeminli konuşmasına deli oluyorum

Back
X