• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne çelişki

Bakıpta baktığını kabul edecek adam tanımıyorum ben.Eşimle 15 seneyi devirdik birgün baktım dememiştir.

Zaten baktım dese kavga çıkar.

aynen kim baktm der ki

ya gözü takılmıştır

kafasını çevirmiştir o an denk gelmiştir

boş boş bakıyordur aslında başka şey düşünüyordur :9:

aynen kim baktm der ki

ya gözü takılmıştır

kafasını çevirmiştir o an denk gelmiştir

boş boş bakıyordur aslında başka şey düşünüyordur :9:

cnm tamam baktım evet sonra kafamı çektim dese tamam ama bi bakmadım yemin ederim farketmedim bile diyo
üstüne gidince gördüm kafamı çevirdim diyo
bu ne çellşki diyince yeter be diyo napayım ben şimdi

cnm tamam baktım evet sonra kafamı çektim dese tamam ama bi bakmadım yemin ederim farketmedim bile diyo
üstüne gidince gördüm kafamı çevirdim diyo
bu ne çellşki diyince yeter be diyo napayım ben şimdi

boşver :))
dedim ya ben olsaydım bende bakardım, bayam olduğum halde :6:

Bakmıyorum diyen erkek gay dır yok o bile bakar nasıl kombindir bu diye :) Bakarlar tabi minili vs.hatunlara kaldı ki abartanlara ben bile bakıyorum.

bende ona bazen erkekleri gösteriyom aa aşkım kırmızı pantolon giymiş sen hiç giymiyosun falan diye
o da bana gösterse böle gizli gizli bakacağına

birde sevgilim mezun oldu işe giremedi benim için ankarada kalıyor ailesinden ayrı uff şimdi çok üzüldüm böyle düşününce

bunalması normal
kım olsa bunalır kı
ona mı baktın buna mı baktın dıye nıye üstüne gıdıyorsun

bazen öyle kadınlar görüyorum kı, heycanla benımkını dürtüyorum, aşkım hatuna bak taş gıbı dıye
bakmış olabılır, dalmış olabılır ınsanlık halı takılmayın bu kadar

bende bakıyorum ama çaktırmadan. bu arada Kıvanç*ı görsem sadece bakmam aha da böyle:48: öperim

bende bakıyorum ama çaktırmadan. bu arada Kıvanç*ı görsem sadece bakmam aha da böyle:48: öperim

ben geçen
fatmagülün suçu ne dizisinde oynayan selimi gördüm
baktım ona böyle :34:

ama boyu baya kısaymış ha
benden biraz daha uzun

Ya bence çok abartıyorsun.Ben sevgilimle gezerken onun nereye baktığını takip bile etmiyorum nasıl fark ediyorsunuz böyle şeyleri bilmiyorum da insanız sonuçta at gözlüğü takmıyoruz ister istemez gözümüz birine takılır,dalar.Bakabilir yani bu kavga sebebi olamaz çok çocukça bir şey.Erkekleri boğuyorsunuz böyle yaparak.Rahat olun biraz siz sevgilinize güvenmiyor musunuz da bu kadar takılıyorsunuz böyle basit şeylere.Hayır güvenmiyorsanız bitirin madem güvenmediğin insanla sevgili olmak ne???

sevgilim çok atarlandı küfür bile etti ama bana değil s.... kızıda otobüsüde yeter be üstüme gelme yazdı
sizce k.bakma çok üstüne geldim yazmalımıyım

vallaha baktım :)
hep bahçede görürdüm arkadaşlar var artık yok okulda diyolar heralde mezun olmuştur artık onu bile düşündüm
ama ünlü işte kim bakmaz ki erkekler bile bakıyordu hep :)

insanlar insanlara bakar işte
bazıları güzel diye bakarlar, bazılarına çirkin diye bakarlar
bazılarına mini yakıştı diye bakarlar, bazılarına ise yakışmaz ve göze batar
illa güzellikten bakılmıyor yani kafana takma :2:

Back
X