• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne çelişki

Ya aslinda cok sacma cünki biz kadinlar bile hemcinslerimize bakiyoruz

ama seni anliyorum :)

Bende öyle bi durumla karsilastigimda direk o ortamdaki en yakisikli erkegi bulur off suna bak askim ya felan yapardim :D sonra tamam askim özür derdi :D

Takma kafana...güzel seyler bunlar...

Ya aslinda cok sacma cünki biz kadinlar bile hemcinslerimize bakiyoruz

ama seni anliyorum :)

Bende öyle bi durumla karsilastigimda direk o ortamdaki en yakisikli erkegi bulur off suna bak askim ya felan yapardim :D sonra tamam askim özür derdi :D

Takma kafana...güzel seyler bunlar...

çok çelişkili konuşmasına bide yeminli konuşmasına deli oluyorum işteben en çok

bunalmış demek ki hakikaten... bırrrrrrr kıskançlıktan nefret ederim, uzun süredir böyleyseniz inan cidden sıkmış olabilir erkek arkadaşını... arkadaşların dediği gibi illa güzel bulduğu için bakacak değil ya, ilgisini çeker bakar birine benzetir bakar bakar da bakar yani istese sen anlamazsın bile... kafaya takılacak bir şey değil canım yani

bunalmış demek ki hakikaten... bırrrrrrr kıskançlıktan nefret ederim, uzun süredir böyleyseniz inan cidden sıkmış olabilir erkek arkadaşını... arkadaşların dediği gibi illa güzel bulduğu için bakacak değil ya, ilgisini çeker bakar birine benzetir bakar bakar da bakar yani istese sen anlamazsın bile... kafaya takılacak bir şey değil canım yani

sürekli öyleyim :'(

Abartmissin. Hep kendine güvensizlikten geliyor bu kiskancliklar. Bende de var, biliyorum :) takma kafana boyle triplere girip de cocuğu bunaltma

açık olana herkes bakar ya nıye takıosun gozu taklımıstır bızler bıle acık sacık orası burası gorunen kadınlara bakmıyormuyuz bakıyoruz
yerınde olsam gormemıs gbı yapardım
oda baktım dese bı turlu bakmadım dese bın turlu ne desın fazla takılma canım benım

bu nedemek oluyor acik olana herkes bakar ya?? neden acik vucut hic mi gormuyorsunuz , bu ne bicim duzunce, acik giyinleri burda böyle tuhaf elestirmeyin,

bunalması normal
kım olsa bunalır kı
ona mı baktın buna mı baktın dıye nıye üstüne gıdıyorsun

bazen öyle kadınlar görüyorum kı, heycanla benımkını dürtüyorum, aşkım hatuna bak taş gıbı dıye
bakmış olabılır, dalmış olabılır ınsanlık halı takılmayın bu kadar

ay ben hayatta yapamam öyle birşey acayip kıskanırım, hatta önüne bile geçerim görmesin diye :17:

sevgilim çok atarlandı küfür bile etti ama bana değil s.... kızıda otobüsüde yeter be üstüme gelme yazdı
sizce k.bakma çok üstüne geldim yazmalımıyım

hemen dayanamayıp küfür eden erkekleri de hiç anlamam yahu... ben olsam (tabi benim dediğimi yapın demiyorum da) sen nasıl bana küfür yazarsın diye ortalığı ayağa kaldırırdım. en tahammül edemediğim şeydir...

üff halabarışmadık çünkü hem suçlu hem güçlü
bide beni suçladı dün ben bunaltıyomuşum diye
kendi her giydiğime karışırken ben bunalmıyormuyum
sevgili olma işini beceremiyorum nasıl evleneceksem ben

bence takıntı yapma açarlarsa bakarlar bende sinir olurum ama çaktırma belli etme bu kadar bide çok kıskançlık hiç iyi bir şey değil adamın aklında yokken sen sokarsın bide bir süreden sonra sıkar rahat bırak bak bakalım ne yapıyor zaten adamı altın kafese de koysan istedikten sonra ruhun bile duymaz istediğini yapar dünya güzelleri olsa çevrede ne çıkar onun kalbinde yanındaki ki sen tabiki o yüzden rahat ol bende senin gibiydim ama şimdi içimde tutuyorum kıskançlığımı napıyım. ben evliyim herşey tadında güzel

bırak her erkeği her insan bakar..
yani gayriihtiyari gözü kayar insanın dikkatini çeker...
böyle basmış gibi tepki vermene gerek yok....
düşünsene biz görsek yakışıklı bi erkek yanımızdakiyle birbirimizi dürte dürte bakarız çocuğa...
gidip konuşacak halimiz yok 10 sn sonra unuturuz zaten...
kıskançlık ölçülü olduğu zaman güzeldir...
kendi canını sıkmaktan başka bi işe yaramaz aşırı olması...

Sevgilinin lafları evet biraz can sıkıcı olmuş. Ama bence fazla takıyorsun. Sevgilin birine bakıyorsa önce bakışındaki anlamı aramaya çalış. Ki emin ol insanlar anlar yani. Öyle boş boş bakıyorsa bir şey deme. Ama bildiğin süzüyorsa elbette konuş. Eğerki nasıl baktığını göremediysende boşa böyle tripler yapma. Tamam belki o an sinirlenmiş olabilirsin ama hala stres yapman bence abartılı biraz.

Back
X