Bu ne curret! Sınırlerim tepemde!

özür dileyeceğinize bir de gelip sizinle ahirette hesaplaşacağız gibi cümleler kurmanız da yani son nokta olmuş. umarım eğlenmişsinizdir. bir daha böyle bir rol kesmeyi hedeflerseniz aklınızda bulunsun daha özgüvenli bir profil çizerseniz insanlar daha kolay yer, daha kolay size inanır.

bu ne yani, hatayı kabul edip özür dileyebilmek de bir erdemdir. görünen köy kılavuz istemez, eski konular belli. hala niye burnumu dik tutacağım diye uğraşıyorsunuz. neyse doğru söyleyin. kapansın mevzu.

Oyuncu var oyuncu var şimdi neyse
Ünlü biriyse bu tarz abartılı terimleri doğru bulmasam da kullanan çok var yani
Sen ya bu durumu kabullenmelisin ya da ayrılmalısın
Bir değil beş değil hangi birini bu kadar düşünüp duracaksın ki..

ayyyy dün gece neler kaçırmışım ben böyle yaaaa:18:
yorumlarınız beni benden aldı süpersiniz kızlar yaa
yalnız elemanı ben hiç beğenmedim.yanımdan geçse bakmam yani
birde konu sahibinin uyarılardan sonra aniden yazım hatalarını düzeltmeside komik olmuş dikkatimden kaçmadı
neyse arada böyle konular iyi oluyor iyi geyik dönüyor en azından gülüyoruz

eneeee neler nelerrr olmuşşş bee üşenmedim bissürü sayfa okudum ama iyi kide okumuşum
çok güldümm ve şunu anladım ki biz kadınlar halkiketen bişeyi merak ettik mi nolursa olsun ortaya çıkarıyoruz.
şuan hala sırıtıyorumm işyerinde millet deli sancak
bende bi üye ismini yazınca baktım facesine hatta o köpekle fotoğrafını da buldum.. o yerinde olmak isterdim yorumunu da okudum
hahahahahaha çoook komikk bunlar yaaa

ilahi kızlarrr mübarek ajan gibiyizzz

ne ozru ya madem fake olmasını bu kadar çok idtiyosunuz olsun ama yazmayın artık konu kapansın yokmu bu sitede bi admin!

Eleştirdik diye bide kızdınız oh olsun sıze hanımlar :)
şaka bir yana ısmı gecen oyuncu evli dıye haberler var googlede

Toffler inandirici bir aciklaman varsa buyur yap ? Niye kapatiyorsunki konunu...
Yap aciklamani eger Yaptigin aciklama mantikli gelirse sana inanmadigim icin kendi adima ozur dilerim ben

Puhahahaa : ) Adamı dün 570 kişi takip ediyordu bugün 600 küsür olmuş.
İyi olan kazansın :)

adamın haberi bile yoktur yalnız kkdan o kadar takipçi çıkacağını hiç beklemezdim
Bu arada cidden evli mi bu adam?:26:
Edit: Bekarmış

Son düzenleme:
Şimdi bu çocuk senin sevgilin mi yoksa platonik sevdiğin mi..önceki iki konu gerçekten çok çelişkili..platonik aşkınsa hangi cesaretle şahısın kim olduğunu belirttin..oyuncunun adı burda çıkmış..burdaki konudan haberi olsa sana dava açsa ne yapacaksın..belki sevgilisi var ve bunu görünce araları bozulacak..

Benim de bir arkadaşım vardı,birinden bahsediyor sürekli adamda çok seviyormuş bunu,evlenmek istediğini belli filan diyordu ama şartlardan dolayı tam açılamadı dedi..ben de yazıktır dedim,sevenler kavuşsun,adamla konuştum,arkadaşım da yanımda tabi..sonra adama arkadaşımın adını söyledim o kim öyle birini tanımıyorum dedi..ben de tarif ettim,hıı orda çalışan kız mıymış adını bilmiyordum dedi,selamdan öte muhabbetimiz yok dedi..bunları aynen arkadaşım da duydu.meğer benim arkadaş adamı platonik seviyormuş...sonrasında arkadaşım dedi ki inkar ediyor,yalan söylüyor.. adama sürekli faceden kötü kötü mesajlar atıyordu sen beni kandırdın bilmem ne diye..adam da böyle bir düşüncesi olmadığını,kendisini tanımadığına söylemesine rağmen..arkadaşım hala adamın kendisine çok aşık olduğunu düşünüyor 4 yıldır onu bekliyor..

Tüm KK bayanları olarak ne çektik be bu fake konulardan

Arkadaşınıza üzüldüm. Saplantılı bir aşk yaşıyor belli ki :18:
Bir uzmandan yardım almasını tavsiye edin bence.

buna erotomani deniyor. yüksek ihtimal arkadaşın erotoman. yani aşık olduğu kişinin kendine aşık olduğunu sanması. tabi bunu şizofreni ve depresyonda tetikliyor.

Arkadaşınıza üzüldüm. Saplantılı bir aşk yaşıyor belli ki :18:
Bir uzmandan yardım almasını tavsiye edin bence.

Canım inan ki arkadaşı olarak yapmadığım söylemediğim kalmadı,psikolog da istemiyor,ben ona gerçekleri söylediğim de ağlıyor benimle kavga ediyor..onu bu halde görmek beni çok üzüyor,gerçek hayata dönmesini istiyorum bir an önce..anlamıyor ama anlamıyor..sürekli onu kandıracak şeyler söylememi istiyor,iş yerinden çıkmasını defalarca söyledim..arkadaşlığımız bu konu yüzünden bitme durumuna geldi ama onu yalnız bırakmadım tabi..kurtulsun diye dua ediyorum...yorumunuz için teşekkür ederimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…