- 10 Nisan 2012
- 424
- 108
- 73
Şoför olan değildi, Katya ile formalite nikah yapan Hilmi nin adamlarındandı...
O dizi setinden çekilmiş fotograflar canım. :)
özür dileyeceğinize bir de gelip sizinle ahirette hesaplaşacağız gibi cümleler kurmanız da yani son nokta olmuş. umarım eğlenmişsinizdir. bir daha böyle bir rol kesmeyi hedeflerseniz aklınızda bulunsun daha özgüvenli bir profil çizerseniz insanlar daha kolay yer, daha kolay size inanır.
bu ne yani, hatayı kabul edip özür dileyebilmek de bir erdemdir. görünen köy kılavuz istemez, eski konular belli. hala niye burnumu dik tutacağım diye uğraşıyorsunuz. neyse doğru söyleyin. kapansın mevzu.
Puhahahaa : ) Adamı dün 570 kişi takip ediyordu bugün 600 küsür olmuş.
İyi olan kazansın :)
adamın haberi bile yokturyalnız kkdan o kadar takipçi çıkacağını hiç beklemezdim
Bu arada cidden evli mi bu adam?:26:
Edit: Bekarmış
Kızlar asıl hesabı 7bin küsür kişi takip ediyor, yanlışkişiye bakmışsınız
Şimdi bu çocuk senin sevgilin mi yoksa platonik sevdiğin mi..önceki iki konu gerçekten çok çelişkili..platonik aşkınsa hangi cesaretle şahısın kim olduğunu belirttin..oyuncunun adı burda çıkmış..burdaki konudan haberi olsa sana dava açsa ne yapacaksın..belki sevgilisi var ve bunu görünce araları bozulacak..
Benim de bir arkadaşım vardı,birinden bahsediyor sürekli adamda çok seviyormuş bunu,evlenmek istediğini belli filan diyordu ama şartlardan dolayı tam açılamadı dedi..ben de yazıktır dedim,sevenler kavuşsun,adamla konuştum,arkadaşım da yanımda tabi..sonra adama arkadaşımın adını söyledim o kim öyle birini tanımıyorum dedi..ben de tarif ettim,hıı orda çalışan kız mıymış adını bilmiyordum dedi,selamdan öte muhabbetimiz yok dedi..bunları aynen arkadaşım da duydu.meğer benim arkadaş adamı platonik seviyormuş...sonrasında arkadaşım dedi ki inkar ediyor,yalan söylüyor.. adama sürekli faceden kötü kötü mesajlar atıyordu sen beni kandırdın bilmem ne diye..adam da böyle bir düşüncesi olmadığını,kendisini tanımadığına söylemesine rağmen..arkadaşım hala adamın kendisine çok aşık olduğunu düşünüyor 4 yıldır onu bekliyor..
Şimdi bu çocuk senin sevgilin mi yoksa platonik sevdiğin mi..önceki iki konu gerçekten çok çelişkili..platonik aşkınsa hangi cesaretle şahısın kim olduğunu belirttin..oyuncunun adı burda çıkmış..burdaki konudan haberi olsa sana dava açsa ne yapacaksın..belki sevgilisi var ve bunu görünce araları bozulacak..
Benim de bir arkadaşım vardı,birinden bahsediyor sürekli adamda çok seviyormuş bunu,evlenmek istediğini belli filan diyordu ama şartlardan dolayı tam açılamadı dedi..ben de yazıktır dedim,sevenler kavuşsun,adamla konuştum,arkadaşım da yanımda tabi..sonra adama arkadaşımın adını söyledim o kim öyle birini tanımıyorum dedi..ben de tarif ettim,hıı orda çalışan kız mıymış adını bilmiyordum dedi,selamdan öte muhabbetimiz yok dedi..bunları aynen arkadaşım da duydu.meğer benim arkadaş adamı platonik seviyormuş...sonrasında arkadaşım dedi ki inkar ediyor,yalan söylüyor.. adama sürekli faceden kötü kötü mesajlar atıyordu sen beni kandırdın bilmem ne diye..adam da böyle bir düşüncesi olmadığını,kendisini tanımadığına söylemesine rağmen..arkadaşım hala adamın kendisine çok aşık olduğunu düşünüyor 4 yıldır onu bekliyor..
Arkadaşınıza üzüldüm. Saplantılı bir aşk yaşıyor belli ki :18:
Bir uzmandan yardım almasını tavsiye edin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?