buna erotomani deniyor. yüksek ihtimal arkadaşın erotoman. yani aşık olduğu kişinin kendine aşık olduğunu sanması. tabi bunu şizofreni ve depresyonda tetikliyor.
buna erotomani deniyor. yüksek ihtimal arkadaşın erotoman. yani aşık olduğu kişinin kendine aşık olduğunu sanması. tabi bunu şizofreni ve depresyonda tetikliyor.
umarım canım rabbim şifasını versin ona yapacağın en büyük iyilik ailesini de ikna edip tedavi olmasını sağlamak.Bunu ona onu üzmeden nasıl söylerim hiç bilemiyorum :26::26:,sen beni uyduyor sanıyorsun ama bunlar gerçek diyor,haftalarca anlatıyor..sonra bazen yine söylüyorum sonra en baştan yine başlıyor anlatmaya,ben tamam inanıyorum deyinceye kadar,inandığımı söylemezsem aşırı yıpratıyor kendini,sanki adamın onu sevmesi benim inanmama bağlı,inanıyorum demek de kandırmak gibi geliyor o nedenle şu ara uzak duruyorum,hayatının 4 yılı boşa geçti ..adamın bir şeyden haberi yok,hayatını yaşıyor..
Bu arada canım erotomani tanımına birebir uyuyor,bu konuda bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
umarım canım rabbim şifasını versin ona yapacağın en büyük iyilik ailesini de ikna edip tedavi olmasını sağlamak.
konu sahibinin de sorunu bu olabilir kızlar nicegırl demişti zateen ya şizofreni ya da daha kötüsü erotoman :26:
Ailesini pek tanımıyorum ama uygun dille anlatmaya çalışcam,yazık oluyor,şimdi bana kızsın 25 yaşında bari geri kalan hayatını heba etmesin..bir de ben o adamı aradım ya,ben tetikliyorum sanki adamı hatırlatıyorum sanırım,anlatmıcam diye yeminler etmesine rağmen adamın ona aşık olduğunu anlatıyor..en büyük belirti adamın ona aşık olduğunu sanması,kendi aşkından pek bahsetmiyor,o da seviyormuş ama adam deli gibi aşıkmış..allahım inşallah ikna edebilirim ya :26::26::26:
Samanyolu deyince aklıma ilk yeşil elma ve oktay usta geliyorO mu yoksa
inanç benim olcekkkkkkkk vurcam kırbacı yaaaaaaaaaaaa üzgünüm toff... bizimle değilsinnnnnnn
konu sahibi erotoman tanımına cok uyuyor acilen tedavi görmeli
burda artık daha fazla üstüne gidilmemesi taraftarıyım
en basından inanmamıstım ban yememek adına aksi yorum yapmadım zaten nicegirl sayesinde olay çözüldü
ama bu kızı daha fazla köşeye sıkıstırmayalım
ay pardon kimmiş arıcam diye konunun sonunu kaçırmışım ben.. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?