Bu ne curret! Sınırlerim tepemde!

Kişinin direk ismini niye veriyorsunuz kızlar bence de böyle saçma konunun içinde geçmemeli. Bu ara da biri face kullanmıyor demiş kullanıyor bizzat ekli bende tanıyorum kendisini o resim var evet kedi var kucağında öyle bir yorumda var ama duruyor :) Geyikten giderim diye yorum yapmayacaktım umarım gitmem

O zaman kim olduğunu söylemekde ayıp olmaz insanları bu kadarda merakta bırakmanın anlamı yok.
Artı şahsın facesi var da ben öyle bir ileti göremedim o resmin altında:26:
birde konu sahibi sevgilim demedim diyorsun o zaman sanane insanların yazdığı iletilerden

Son düzenleme:
yazık yaa bıraksaydınız da azıcıkkk kendını tatmın etseydıııı sanal alemde üzüldüm simdi

anaaaaaammmm kerize yatmışız iyi mi

toffler hiç yakıştıramadım sana bunca insanı makaraya sardın çok ayıp çokkkkk

ben dedim onu canım
ben köpeklisini buldum malesef onu bulamadım :44:

kuşlusuda varmı

hey allahımm

beyimizin kucağında kedi ve köpek fotoğrafı mevcut fakat ben hala kediliyi göremedim
omuzunda kuş fotoğrafı olanıda varmı demek istemiştim nacizane

off bayılazzaaammmm

yaw ne bilem ya anlamadım biran adam hayvansever demekki hahaha her türden kedi köpek mevcut omzunda yok ama kuşlusuda varmış baktım şimdi

KK kadınlarının yanında rus ajanlar halt yemiş gittim geldim olayı çözmüşsünüz. seviyorum sizleri

Daha önce de böyle olaylar yaşandı KK'da.

Ünlü derse birisi şüphelenin.

keşke adam akıllı derdini yazsaydın bacım
nicegirl ablan sana gene çare bulurdu emin ol

ama senin hastalığın ''takıntılı aşk hastalığı'' ve çok tehlikeli demedi deme
Takıntı sınırları aştığında tehlikeli sonuçlar da doğurabilir aşık olunan kişiyi takip etme, şiddet uygulama, taciz, tecavüz, cinayet, kişinin intihar etmesi gibi... yani sen yanındaki rol arkadaşının o güzelim masmavi gözlerini bile gün gelir oyup eline verebilirsin o potansiyeli gördüm ben sende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…