boyle eskı konuları bulup ortaya cıkarmayı ıstemem ama gecmıs konunuzda 'İşin garibi benim tanıdığımda henüz öğrenciydi şimdi ise başrolde oyuncu. Hepten imkansız oldu yani' yazmıssınız
şuan beraber oldugunuza gore neresı ımkansız ki ozamanlar beraber deılmıydınız
Meraklı kızlar 5 dk mesaj hakkım dolsun kim olduğunu yazacağım
Ve Nicegirl her zamanki gibi dikkatine hayranım yani öyle
Toffler cok ayip ettin...
Bi konuda sevgilim demissin diger konuda platonik simdi yine sevgilim diyorsun ?
Yoksa kedi yorumu sana aittide gercek sevgili yorumu sildirdide bunami kizdin sen ????
kedi deeeeellll,
köpekkkkkk
entrikaya bak tweet hayranım yorumlarına çok hoşsun zehir gibisin maşallah :) bu arada kimmiş kimmiş :)Toffler cok ayip ettin...
Bi konuda sevgilim demissin diger konuda platonik simdi yine sevgilim diyorsun ?
Yoksa kedi yorumu sana aittide gercek sevgili yorumu sildirdide bunami kizdin sen ????
Ya konularım uzerınde detaylı konusmak istemiyorum karısık biraz uzun suredir tanısıyoduk zaten yeni sayılır o konudan sonra gelişti olaylar inanmayan yorum yapmaz ben onceki konularda sorduklarındada cevaplamamıştım kendiniz ısrar ettiniz ayrıca nicegırl ben tanlış gormedim ama siz gormuş olabilirsiniz. Her konunun sonu saçmalıkla bitmek zorundamı gelipte ben bunla beraberim demedim inanmayan sorgulamasaydı o zaman
yetkili kimse konu kapanabilir gerek kalmadı ben aldım yeterince cevap
entrikaya bak tweet hayranım yorumlarına çok hoşsun zehir gibisin maşallah :) bu arada kimmiş kimmiş :)
sevgilim demediniz mi....???
yahu senin nasıl bir hayal dünyan var böyle
sevgilin değilse ne akılla özürdilerim mesajı yazıyor o zamansen neyin geyiğindesin yada neyin tribindesin
offff seviyorum böyle geyikleri
kızlar sizi meraktan kurtardım
12-04-2013
Kızlar moralim çok fena bozuk. Sevgilim bir kanalda oyunculuk yapıyor. Mesleği gereği yoğun. Ona hak veriyorum ama ilgisi çok azaldı.
24-04-2013
Yıllardır platonik olarak sevdiğim adamı bir türlü atamıyorum aklımdan. İşin garibi benim tanıdığımda henüz öğrenciydi şimdi ise başrolde oyuncu. Hepten imkansız oldu yani
Tilda'nın da dediği gibi önceki açtığın konulardaki mesajların çelişiyor...
İki mesajın ne kadar alakasız; ilkinde oyuncu sevgilim var diyorsun, ikincisinde şimdi oyuncu, hayal oldu artık diyorsun.
benım basarımın ustune yatma bakiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?