Bu ne curret! Sınırlerim tepemde!

ay alemsınız valla:) kocalara bu kadar vakıt ayırsak bzımkılerde unlu olurdu..hahahhayyy

durun duruuun aşk ı memnudaki rolünü de hatırladıııımmmmmm :10: neyse suscam :27: bu diziyi teyzem izlerken görmüştüm konu sahibinin sevgilisine ne hoş çocuk demişti teyzem ordan hatırladım bi de bana ayaküstü senaryoyu anlatmıştı :32: neyse Allah sahibine yani konu sahibine bağışlasın :16: :10:

samanyolu ızlemem hıc bırtek ben anlamadım galıba kım oldugunu bırı benı de aydınlatsın sevabına 'da
benım anlamadıgım neden ınsanları bu kadar kıvrandırıyorsunuz ?
Zaten tv.cıkan yuzu gorunen bırıymıs sevgılınız adını versenız olur bunu anlıyamadım kaldı kı ben de oyuncuyım demıssınız yanılmıyorsam

Ay cidden haaaa unuttum yazmayı canım sevgilini sana bağışlasın Allah hatta anası onu senin için doğurmuş olsun hep mutlu olun:54:

Bence kivrandirmadi arkadas biz ustune cok gittik soylemek zorunda degil sonucta,
Direk adini vermek istememeside normal ben yinede kirmayip cevap verdigi icin tessekur ederim:12:

bende oturmuyorum ki :37:hahaha iyi guldum ya allah razı olsun :D

Amaç burda oturup oturmaman değil ki canım, bi sahibi olduğunu ve onlara yedirmeyeceğini görsünler yeter :ssz: :1:

Bu arada Allah senden de razı olsun canım :1:

konu sahibi al işte sana cvp
biz sevgili kim diye yırtınırken arkadaş gelmiş kızcağıza cvp yazmış
yaw ben niye akıl edemedim bu cvbı:37:

Ben şimdi kim olduğunu çözdüm ya, bi sorun kalmayınca doğal olarak yardımcı olayım dedim, boş kalmamak için :1:

Cevap yazmadan önce kim olduğunu bulmaya çalıştım :52: çok meraklıyız gerçekten :D bende oyuncu bir sevgilim olmasını istemezdim açıkçası kıskanırdım yapıma uygun değil yanii. Sevgiline güveniyorsan çok fazla dert etme diye bir öneride bulunabilirim

samanyolu ızlemem hıc bırtek ben anlamadım galıba kım oldugunu bırı benı de aydınlatsın sevabına 'da
benım anlamadıgım neden ınsanları bu kadar kıvrandırıyorsunuz ?
Zaten tv.cıkan yuzu gorunen bırıymıs sevgılınız adını versenız olur bunu anlıyamadım kaldı kı ben de oyuncuyım demıssınız yanılmıyorsam

katılmıyorum arkadasım unlude olsa ozel hayatını desıfre etmek ıstemeyebılır ve konu sahıbı kıbarlıkla bızı aydınlatmaya calıstı yıne de

Son düzenleme:
Bide seni göreydik eyiydi canım ya :1:

Şimdi sevgilini gördük ama bide seni görseydik eğer gözümüzün önündeki profil tam olacaktı, ama şuan yarım kaldı :1::1:

ahahahahaha :D yarıldım gülmekten cevapları okuyunca kızlar sizden korkulur masallah hepınız dedektıf gıbısınız :D

Bir oyuncunun diksiyonunun hatta ve hatta yazısının düzgün olması kanaatindeyim ama konu sahibi bunlara vakıf değil...
ayrıca siz bir oyuncuysanız bir özgüvene sahip olmanız gerekmezmi..??
bu ne özgüvensizlik böyle
bence sinirlerinizin yatışması için nefes egzersizi falan yapın...:ssz:

Back
X