Bu ne demek başımın ağrısı geçmiyor sinirden..

Bence bu kadar sinirlenmeniz sadece reglinizden kaynaklanıyor, bence de eşlerini düsunuyolardir başka birini de dusunuyo olsa baskasini dusunuyorum demez zaten dusunurse de bunu engelleyemeyiz sonuçta bu kadar takmayin kafaniza

Öyle mi dersiniz

Bence öyle . Çünkü bir kadının eşinin cinsel ihtiyacını bir şekilde rahatlatması kadar doğal bir şey yok bence . Hani vazifesi görevi vs demiyorum . Yardımcı olabilirdiniz alınganlık yapmak yerine . Eminim sizi çok seviyordur başkasını falan da düşünmüyordur .

Hayir tv de mi izleyim aklimdan mi gecireyim dedi
Sizi kızdırmak için demiş, erkek kafası işte, güya o öyle deyince siz de kıskanıp ayy sakın kimseye bakmasın diye istediğini yapacaksınız :) sizin tepkiyi görünce ben ne dedimki moduna girmiştir garibim :)))

Evet cinsellik yönünden hic bir problemimiz yok .cokta seviyoruz birbirimizi sanırım regl den dolayi.cok tesekkur ederim

Evet yazmayi unuttum seni kizdirmak için oyle dedim dedi
Şimdi abartılı bir şekilde kızgınsınız sizi çok iyi anlıyorum ama inanın hep hormonlardan, hormonlar düzelince bu tartışma bile çok saçma gelecek size. Kırmayın birbirinizi, sakin olmaya çalışın. Eşiniz sizi sevip istemese size yanaşmaz, bazen saçma sapan şeyler söyleyebiliyorlar idare edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…