- 9 Ocak 2018
- 862
- 3.414
- 113
Sonra adamlar bizden niye kaçıo....Niye dokunmuo diosunz.Adamların hevesini kırmayın kızzBen çok mecbur kalmadikca yazmam.ozelimi buraya yazarken bile utandim çok .sagolun yinede yorum için
Merhaba herkese..
Eşjmle dün sabah tartıştık.yanasmaya çalıştı regl oldum dedim.sakayla karişik ne zaman oldu niye ya vs dedi.. o zaman sen boşalt dedi(Çok özür diliyorum yazarken bile beynim çatlıyor ama anlatacak kimsem yok) hayir dedim .ee napiyim tv mi izleyim aklimdan mi geçireyim dedi..bende sinirlendjm bagirdim.ne izliyorsan izle madem bu kelimeyi bana kullandin dedimm.
Erkekler iliski sırasında ne düşünür psikolojim bozuldu yoksa benle yatarken baska seylermi düşünüyor diye aklimdan geciriyorum.sordum kendisine tabiki seni düşüncem kimi düşüncem sacmalama kendine gel dedi
Ne tatli bi yorum.:)Allah kavuştursunSonra adamlar bizden niye kaçıo....Niye dokunmuo diosunz.Adamların hevesini kırmayın kızzKocam askerde bak özlüyorum onu zaten.Kiymetini bilin cok aşķ yaşayın ya...
Amin saolunNe tatli bi yorum.:)Allah kavuştursun
+1000Eşler arasında olabilir böyle şeyler.Neden her şeyi buraya yaziosunz ki...
7aylikAman çıkın şu kabuklarınızdan, prensesliklerinizden... başınızı ağrıtan cümlede ne var kiben de gerçekten uç bir talepte bulundu sandım... Eşinize acıdım... Sıfır heyecan ve tutku... Bu ne demek olacak, bu şu demek olacak, siz karı kocasınız, tabii ki birbirinizden tatlı tatlı talepleriniz olacak... Yeni mi evlisiniz, anlamadım ben, çok abartmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?