Bu ne demek başımın ağrısı geçmiyor sinirden..

Ben çok mecbur kalmadikca yazmam.ozelimi buraya yazarken bile utandim çok .sagolun yinede yorum için
Sonra adamlar bizden niye kaçıo....Niye dokunmuo diosunz.Adamların hevesini kırmayın kızzKocam askerde bak özlüyorum onu zaten.Kiymetini bilin cok aşķ yaşayın ya...

Bunlar hep hormonlar ehehe. Hamilelikte işiniz daha mı zor olacak acaba :) Erkekler biraz düşüncesiz oluyor işin içine seks girince, orgazm sırasında da düşünmüyorlar yani Nirvana modu.

Ben konu sahibine hak verdim nedense en fazla 1 hafta surecek kadinligin dogasinda olan bir durumu anlayisla.karsilamalilar ne demek.canim baska.bisey mi yapayimlar.falan. bizim.nefsimiz yok mu biraz.tutsun.kendini belki.agriniz.var belki caniniz.istemiyo anlayis lazim

Ama sebep yokken hayir dediyseniz ya da uslup.sertse belki kirilmistir bilemem ben regl donemi hic.reddetmedim.esimi ama zor atlatiyo.olsaydim o donemi.kusura bakmasin 1 hafta tutsun kendini yani

Ben de regl döneminde acayip gergin oluyorum ama çevreme yansıtmamaya çalışıyorum yoksa bıkıyor insanlar haliyle

Sizi anlıyorum lakin abartıyorsunuz, sakin olun.

reglden o olur öyle :) keşke 1 hafta fazla anlayış gösterseler ama hep beceremiolar işte

Adam da azıcık anlayışlı olsun yaa,bu nedir? O kadar mı azdı, kudurdu?sizin başınız ağrıyamaz mı? Regl olamaz mısınız? Ya da sadece canınız istemiyordurbu nedir ya..

Diyelim ki sizi düşünmüyor, ne yapacaksınız?
Yani ne yapabilirsiniz cidden?
Başkasının düşüncelerini bırakın bazen insan kendi düşüncelerine bile hakim olamıyor.
Kimse kimsenin hayatı değil, sadece hayatının parçası. O hayatları kaplayacak, cennete çevirecek ya da mahvedecek kadar büyük değiliz. Hepsi bu.

Sorun ne ben anlamadım? Adam size ahlaksız teklifte mi bulunmuş ne yapmış? Siz onun eşisiniz bilmem farkında mısınız? Valla bazen erkeklere acıyorum, adam gayet normal bir ihtiyacını dile getirmiş, siz konuyu nerelere çekmişsiniz. Üstelik mutlu olmanız gerekirken, adam her durumda sizi istiyor sizi arzuluyor. Bir kadın için bundan güzeli ne olabilir ki?

Aman çıkın şu kabuklarınızdan, prensesliklerinizden... başınızı ağrıtan cümlede ne var ki ben de gerçekten uç bir talepte bulundu sandım... Eşinize acıdım... Sıfır heyecan ve tutku... Bu ne demek olacak, bu şu demek olacak, siz karı kocasınız, tabii ki birbirinizden tatlı tatlı talepleriniz olacak... Yeni mi evlisiniz, anlamadım ben, çok abartmışsınız.

7aylik

Burda herkes abartiyorsun diyor fakat ben abartma görmedim. Kadin regl ve hali ile cinsel ilişki istemiyor. Ona rağmen adam sadece kendi derdinde ve regl'i umarsamiyor bile. Kadinin zevki önemsiz tabi, yeterki erkek zirveye ulaşsin (o malum kelimeyi kullanamadim, edep felan bilirsiniz işte).

Ve bunun üstüne bide bir çesit psikolojik baski ile yine hedefine ulaşmaya çalisiyor.

Bana tablo çok iğrenç ve kiroca geldi. Yani birşey demek istemiyorum fakat bu taviri normal karşilayanlar yaşadiklari şey evlilik ise, ben ne yaşiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…