Bu ne demek başımın ağrısı geçmiyor sinirden..

Sinirlenme motivasyonunuzu çok anlamadım açıkçası ama, adam teklif etmiş, siz hayır demişsiniz, bundan sonra ısrar etmesi bence hoş değil, ve insan reglken pek laf kaldıramıyor. O yüzden haklı buluyorum ben sizi. Yine de çok büyütülecek bir mesele değil.

Ne var ki bunda? Başını agrittigina değmez

Icimi rahatlattiniz.konu bana israr etmesi vs degil.aklimdan mu gecireyim? Sorusunun altında ne yattığı

O zaman daha çok yeni olmasının getirdiği utanma, şaşırma durumu da mevcuttur, üzerinize de fazla gitmeyelim :) Ama inanın bu dert değil, hatta güzel bir şey... Eşler arasında tutku, cilveleşme, birbirlerini rahatlatma gibi (özele girmiyorum) davranışlar evliliği daha da zenginleştirir... (tabii ki karşılıklı olarak... yani yeri geldiğinde o da size bu özeni gösterir ise bu dediklerim...) Burada her yazılanı dikkate almayın, a deseniz boşanın diyen çıkıyor burada :) Öpüyorum size çok... Allah nice uzun seneler bir yastıkta kocatsın mutlu mesut inşallah :)

Bu sizin özeliniz yahu. Açık seçik cümlelerle buraya neden yazıyorsunuz.
Başka birini düşünmesi ne alaka hem.

Ay ne var bunda ya. Ben mi genişim. Puf.

Arya aynisini dusundum , benden once yazmissin
Yorumlari okurken sok oldum
Uzun soluklu bir rahatsizlik olsa , iliskinin yasak oldugu bir hamilelik sureci vs olsa adamin talebini hakli bulurum ama 3 gunluk regl suresince beklemeyip sadece kendini dusunmesi mide bulandirici
Burdaki adam kilikli tipleri okudukca kocama askim depresiyo cidden

Aminnn Allah razı olsun

Basinizin catlayacagı kadar abartılı ne var bunda ne kadar abartmıssınız esler arasında bu tur istekler cok normal adam sizden istemis ne var sanki bunda ilginc

talep tuhaf değil. sizin cevapta değil. tepkiniz abartı olmuş ama.

olur öyle yani.

Sitede yaşı küçükler var açık yazmıyorum hayatınız boyunca cinsellik sex veya buna benzer şeyler yaşadığınıza emin misiniz ?Sanki adam başkasına söyledi gibi davranıyorsunuz da

Sitede yaşı küçükler var açık yazmıyorum hayatınız boyunca cinsellik sex veya buna benzer şeyler yaşadığınıza emin misiniz ?Sanki adam başkasına söyledi gibi davranıyorsunuz da

Henüz 7 aylık evli imiş konu sahibi... Öncesinde çok donanımlı olmayabilir, herkes ufak yaşta başlamıyor cinsel hayat tecrübelerine... Bu dediği şeyin doğallığını ancak evlilik içerisinde öğrenen bir çok hanım var. Muhtemelen konu sahibi de yavaş yavaş keşfediyor :)

Kimisi detay vermissiniz demis de aksine eksik anlattigi icin yanlis anlasilmis nerdeyse :)
Bence kendisini tatmin etmek,burda sorununuzu paylasmanizdan daha kolay olurdu.Sizin hoslandiginiz ve kabul edebildiginiz müddetce türlü yollari var bilirsiniz detaya girmeyecegim..
Bu erkekleri ozellikle bu konuda manipule etmek okadar kolayken kendimize dert edip neden zor hale getiririz? Bilemedim

Aynen öyle oluyor olacak galiba :)

Dünya çevresinde bugüne kadar gelmiş geçmiş bütün evli çiftlerin en az yüzde 90 yaptığı bir muhabbet bu. Doğallığını anlatıyorum. Yani takacak bişey Yok . Suçlu da Yok. En iyisi hayatınıza olağan şekilde devam edin istemiyorsanız yapmayın istiyorsanız yapın falan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…