Arkadaşlar yanlış mi anlattim bilmiyorum ama.esimin ben hayir dedigimde o zaman tv den mi izleyim aklimdanmi gecireyim sozu beni sinir edenDünya çevresinde bugüne kadar gelmiş geçmiş bütün evli çiftlerin en az yüzde 90 yaptığı bir muhabbet bu. Doğallığını anlatıyorum. Yani takacak bişey Yok . Suçlu da Yok. En iyisi hayatınıza olağan şekilde devam edin istemiyorsanız yapmayın istiyorsanız yapın falan .
Yok canım yanlış anlatmamışsındırda . Sorun şu ki adam illa ihtiyacım var demiş o nitelikte bişey anlatmaya çalışmış . Gidip faaliyete geçirmediği sürece sorun yok . Nitekim bunlarıda yapanlar var ama dünyanın sonu değil. Yani bu kadar takma demiş herkes baş ağrısı yapma kendine anlamında . Selamlar saygılarArkadaşlar yanlış mi anlattim bilmiyorum ama.esimin ben hayir dedigimde o zaman tv den mi izleyim aklimdanmi gecireyim sozu beni sinir eden
Bizde ufak yaşta başlamadık ama her sağlıklı,normal hormonlara sahip birey zamanı gelince kendini keşfeder farkeder çoğu şeyi araştırır bilir hele böyle bir devirde illa aktif sex hayatı olmasına gerek yok evlilik içinde öğrenmek içinde tabularını yıkması tatmin olmayı da etmeyi de bilmesi lazım ha böyle yazdım diye mecburiyet algılamasın kimse bunlar karşılıklı istekle olur ama hayatında hiç böyle bir şey duymamış gibi davranması da normal değil bu yaşına kadar adamın hiç cinsel arzu duymadığını kendini bir şekilde tatmin etmediğini sanmıyordur herhaldeHenüz 7 aylık evli imiş konu sahibi... Öncesinde çok donanımlı olmayabilir, herkes ufak yaşta başlamıyor cinsel hayat tecrübelerine... Bu dediği şeyin doğallığını ancak evlilik içerisinde öğrenen bir çok hanım var. Muhtemelen konu sahibi de yavaş yavaş keşfediyor :)
Tecavüz çok farklı bişey bu çok farklı. Sizde iyice naptınız öküz möküz kadının kocasını yahuBeni bosalt diyen bir okuz mumkunse gitsin baska tuelu ohtiyacini gidersin. Bu ne ya??? Takildigin mevzu dusundugu olmasin kocanin su katilmamis bir kutuk oldugu gercegi dusuncelerinin yaninda bir hic kalir.
Ilk defa birinin esi hakkinda boyle yaziyorum. Ama cok uyuz oldum. Cinsellik iki kisinin zevk almasiyla olur aksi durum tecavuzdur.
Beni bosalt demek ne demek ya?
Eşinizin sorusu ve sizin yanıtınızı es geçerek bir şey soracağım.Icimi rahatlattiniz.konu bana israr etmesi vs degil.aklimdan mu gecireyim? Sorusunun altında ne yattığı
Bizde ufak yaşta başlamadık ama her sağlıklı,normal hormonlara sahip birey zamanı gelince kendini keşfeder farkeder çoğu şeyi araştırır bilir hele böyle bir devirde illa aktif sex hayatı olmasına gerek yok evlilik içinde öğrenmek içinde tabularını yıkması tatmin olmayı da etmeyi de bilmesi lazım ha böyle yazdım diye mecburiyet algılamasın kimse bunlar karşılıklı istekle olur ama hayatında hiç böyle bir şey duymamış gibi davranması da normal değil bu yaşına kadar adamın hiç cinsel arzu duymadığını kendini bir şekilde tatmin etmediğini sanmıyordur herhalde
Beni bosalt diyen bir okuz mumkunse gitsin baska tuelu ohtiyacini gidersin. Bu ne ya??? Takildigin mevzu dusundugu olmasin kocanin su katilmamis bir kutuk oldugu gercegi dusuncelerinin yaninda bir hic kalir.
Ilk defa birinin esi hakkinda boyle yaziyorum. Ama cok uyuz oldum. Cinsellik iki kisinin zevk almasiyla olur aksi durum tecavuzdur.
Beni bosalt demek ne demek ya?
Bence eşiniz haklı.Merhaba herkese..
Eşjmle dün sabah tartıştık.yanasmaya çalıştı regl oldum dedim.sakayla karişik ne zaman oldu niye ya vs dedi.. o zaman sen boşalt dedi(Çok özür diliyorum yazarken bile beynim çatlıyor ama anlatacak kimsem yok) hayir dedim .ee napiyim tv mi izleyim aklimdan mi geçireyim dedi..bende sinirlendjm bagirdim.ne izliyorsan izle madem bu kelimeyi bana kullandin dedimm.
Erkekler iliski sırasında ne düşünür psikolojim bozuldu yoksa benle yatarken baska seylermi düşünüyor diye aklimdan geciriyorum.sordum kendisine tabiki seni düşüncem kimi düşüncem sacmalama kendine gel dedi
Merhaba herkese..
Eşjmle dün sabah tartıştık.yanasmaya çalıştı regl oldum dedim.sakayla karişik ne zaman oldu niye ya vs dedi.. o zaman sen boşalt dedi(Çok özür diliyorum yazarken bile beynim çatlıyor ama anlatacak kimsem yok) hayir dedim .ee napiyim tv mi izleyim aklimdan mi geçireyim dedi..bende sinirlendjm bagirdim.ne izliyorsan izle madem bu kelimeyi bana kullandin dedimm.
Erkekler iliski sırasında ne düşünür psikolojim bozuldu yoksa benle yatarken baska seylermi düşünüyor diye aklimdan geciriyorum.sordum kendisine tabiki seni düşüncem kimi düşüncem sacmalama kendine gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?