Bu ne demek başımın ağrısı geçmiyor sinirden..

Arkadaşlar yanlış mi anlattim bilmiyorum ama.esimin ben hayir dedigimde o zaman tv den mi izleyim aklimdanmi gecireyim sozu beni sinir eden

Arkadaşlar yanlış mi anlattim bilmiyorum ama.esimin ben hayir dedigimde o zaman tv den mi izleyim aklimdanmi gecireyim sozu beni sinir eden
Yok canım yanlış anlatmamışsındırda . Sorun şu ki adam illa ihtiyacım var demiş o nitelikte bişey anlatmaya çalışmış . Gidip faaliyete geçirmediği sürece sorun yok . Nitekim bunlarıda yapanlar var ama dünyanın sonu değil. Yani bu kadar takma demiş herkes baş ağrısı yapma kendine anlamında . Selamlar saygılar

Beni bosalt diyen bir okuz mumkunse gitsin baska tuelu ohtiyacini gidersin. Bu ne ya??? Takildigin mevzu dusundugu olmasin kocanin su katilmamis bir kutuk oldugu gercegi dusuncelerinin yaninda bir hic kalir.
Ilk defa birinin esi hakkinda boyle yaziyorum. Ama cok uyuz oldum. Cinsellik iki kisinin zevk almasiyla olur aksi durum tecavuzdur.
Beni bosalt demek ne demek ya?

Yorumlari okuyunca daha da sasirdim. Ben mi manyagim ya. Ne demek bir kadinin esinin cinsel ihtiyacini gidermesi normal vs vs. Cinselligi ne olarak goruyorsunuz siz? Esinizle partnerinizle sevisirken hic mi zevk almiyorsunuz? Benim esim partnerim bana beni bosalt diyemez... bunu kendime yaptirmam... ben bir sex oyuncagi degilim. Cinsellikten zevk almiyorsam da yapmam...

Bizde ufak yaşta başlamadık ama her sağlıklı,normal hormonlara sahip birey zamanı gelince kendini keşfeder farkeder çoğu şeyi araştırır bilir hele böyle bir devirde illa aktif sex hayatı olmasına gerek yok evlilik içinde öğrenmek içinde tabularını yıkması tatmin olmayı da etmeyi de bilmesi lazım ha böyle yazdım diye mecburiyet algılamasın kimse bunlar karşılıklı istekle olur ama hayatında hiç böyle bir şey duymamış gibi davranması da normal değil bu yaşına kadar adamın hiç cinsel arzu duymadığını kendini bir şekilde tatmin etmediğini sanmıyordur herhalde

Tecavüz çok farklı bişey bu çok farklı. Sizde iyice naptınız öküz möküz kadının kocasını yahu

Icimi rahatlattiniz.konu bana israr etmesi vs degil.aklimdan mu gecireyim? Sorusunun altında ne yattığı
Eşinizin sorusu ve sizin yanıtınızı es geçerek bir şey soracağım.
Neden " Aklımdan mı geçireyim ?" sorusundaki gizli öznenin kendiniz olduğunu düşünmüyorsunuz ?
Adam size "Başkasını mı düşüneyim?" dememiş ki.

Adam abartmis ve cok lacka konusmus
Hadi 3-5-10 kez hayir deseniz ´eee artik yeter daaa ´ derse yine biyerde ama burda sacmalamis

Yok ben sizin için demedim zaten başlama yaşını... onu kimse sorgulayamaz, estağfurullah :)

Biraz yavaş... tecavüz başka bir şey...

"Sen" boşalt demiş... Yani nikahlı karısından istemiş adam.
Konuyu nasıl başkasına çevirdiniz orasını anlamadım.
Ayrıca eşler arasında bundan normal bir şey yok.
Bunların hepsi regl dönemi şeysi.

Bence eşiniz haklı.

Allah başka dert vermesin dicem ama siz baya baya dert arıyorsunuz kendinize.kocanızın söyledikleri her erkeğin soylicegi türden şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…