Bu ne demek? Lütfen anlayan bir şey söylesin

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zamannn

Ziyaretçi
ben eşim ve kendimle ilgili not tutuyorum iyi ve kötü yanlarımızla ilgili (örn: iyi kısma şefkatli kötü tarafa ukal huysuz ve her ikimizi eşit eleştiriyordum) o defterimi bulmuş benim kötü kısma bi hiçsin yazmış resmen şok oldum napıyım şimdi senağlama bi haftadır da küsüz zaten ama anlamıyorum bu evlilik ne zormuş

böyle birşeyi neden yazdığınızı anlamadım. keşke yazmasaymışsınız. her insanın iyi- kötü huyu olur ama bunu yazarak kalıcılaştırmak doğru değil arkadaşım. gidip şaka yaptığınızı, zaten okuyacağını bildiğinizi falan söyleyin. umarım düzelirsiniz.

gercekten sasirdim bende,niye boyle bisey yapiyosunki,zaten cogu adam pireyi deve yapma ustunlugune sahip ,sende bu firsati vermissin esine,eee oda onun icin yazdiklarini okudu ve sinirlendi tabi,esinde bunlari yazdi,gidip gonlunu alcan artik yapcak bise yok,yerimseniben

ben kötü bişey ypamadımki ikimizide eleştiriyordum hani bişeyleri düzeltmek için o defteri bulup benim kısmıma bi hiçsin demiş ya madem öyleyim niye benle hala hiç konşulmuyor onla

ben yaptığım kötü bişey değilki ikimizinde iyi ve kötü yanlarmızı yazmam bunlardan düzeltebilceğim şeyleri bulmak istemem offf :çok üzgünüm:

Hmmmm...hem senin neden böyle birsey yapma geregni duydugnu anlamadim..hemde esinin buna karsi yaptigi terbiyesizligi..

Adam akilli al karsina konus güzelim...yazmak niye?

zamancığım,yazdıkların doğru da olsa,eşinin hoşgörüyle karşılamasını bekleyemessin bence.şahsen eşim bana aynı şeyi yapsa bende çok bozulurdum

bence asıl suçlu eşin hiç üstüne düşme bişey olmamış gibi davran derim..

niye senin notlarını okuyo..

bazıları evlilikte hiiç özelin olmayacağını sanıyo..

aa çok ilginç yaa arkadaşlar hırsızın hiç mi suçu yok..

herkes arkadaşın neden not aldığını sorgulamış..

bence güzel bişey insanın düşüncelerini not etmesi..

herhalde çook sinirlenmiş olacakki böyle bişey yazmış..aranızın bozuk olmasınında etkisi vardır tabi..
bence çok takma kafana..insna sinirliyken içinden saydırıp durmuyomu zaten eşine..oda bunu dışa vurmuş..birazz ağır olmuş ama herkes aynı değil işte

ben kötü bişey ypamadımki ikimizide eleştiriyordum hani bişeyleri düzeltmek için o defteri bulup benim kısmıma bi hiçsin demiş ya madem öyleyim niye benle hala hiç konşulmuyor onla

erkekler hatalarının yüzlerine söylenmesinden hoşlanmıyorlar malesef. bence şakayla karışık geçiştirin bu olayı yerimseniben

ben yaptığım kötü bişey değilki ikimizinde iyi ve kötü yanlarmızı yazmam bunlardan düzeltebilceğim şeyleri bulmak istemem offf :çok üzgünüm:

ben sana kotu bisey yaptin demiyorum ama,kocanda bunlarin altindan baska bisey cikardi,yani yanlis anladi,bunlari senin dusunmen lazimdi diyorum,birak bazi seylar icinde kalsin,disa vurma sonra cikamazsin icinden,,,bunu anlatmaya calisiyorum,hersey yoluna girer uzulme,bi anlik sinirdir esinin yazdigi,
oooo her lafa kusecek olsaydik varya,omrumun sonuna kadar konusmamam lazimdi heralde,yerimseniben

way terbiyesiz madem hiçsin gelmesin yanına gitsin yok sayıyo seni vay vay vayyyCADIARZU

Arkadaş kötü birşey yapmamış..

Zaten sorunlu bir evliliği var yanlış hatırlamıyorsam..

Hani bazen hayatta bazı şeyler için (+) artılar ve (-) eksiler diye not tutarız ya, yani örnek; bugün ben ukalaca davrandım bana - puan (bir daha yapmamalıyım gibi), ya da bugün anlayışlı olabildim bana + puan (hep yapayım) gibi..

Bir nevi eşinin ve kendinin muhasebesini yapmış, çok mantıksız değil..Bazı insanlar yazarak bir çıkış ararlar ,olabililir..

Valla arkadaşım, eşin hiçsin diyorsa sana öyle düşünüyor demek ki..

Ona, bu defteri neden tuttuğunu açıkla, ve senin gerçekten bir hiç olduğunu düşünüp düşünmediğini sor...

ıyi bir şey yapıyorsun bence devam et, ama kocan bunu tam ters istikametten anlamış..Anlat ona..Hatta defteri birlikte tutmayı teklif et arkadaşım........

Sadece ukala falan yazdığına emin misin belki deftere içini dökerken ağır bişey yazmışsındır o da misilleme yapmıştır
gerçi aradaki fark sen okumayacağını düşünüyorsun o okuyacağını bilerek yazıyor

ben hiç bişey anlamadım...
günlükmü tutuyordunuz...?

aynen öyle iyi kötü herşeyimizi yazdımki hatta kendimi ondan daha fazla eliştirdim patavatsız vsss gibi sadee onunla ilgili yazsam tamamda kendimi ondan çok eliştirdim gayet saygılıydı yazdıklarım hatta aramız iyiken kendisini söyledi huylarıydı uklayım yaplınanın unutmam iğnelemyi severim vsss :a015: bakşam konuşacağım zaten

bide defteri tam önüme koymuş bende osinirle bi hiçsin altına tşk ederim x bey :) attım hani şakaya alıyormuşum diye düşünsün diye

bide defteri tam önüme koymuş bende osinirle bi hiçsin altına tşk ederim x bey :) attım hani şakaya alıyormuşum diye düşünsün diye

keşke yapmasaydınız..

alışkanlık olur sonra..şakası olmaz bence bu işlerin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…