Z
zamannn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zamannn
-
böyle birşeyi neden yazdığınızı anlamadım. keşke yazmasaymışsınız. her insanın iyi- kötü huyu olur ama bunu yazarak kalıcılaştırmak doğru değil arkadaşım. gidip şaka yaptığınızı, zaten okuyacağını bildiğinizi falan söyleyin. umarım düzelirsiniz.
gercekten sasirdim bende,niye boyle bisey yapiyosunki,zaten cogu adam pireyi deve yapma ustunlugune sahip ,sende bu firsati vermissin esine,eee oda onun icin yazdiklarini okudu ve sinirlendi tabi,esinde bunlari yazdi,gidip gonlunu alcan artik yapcak bise yok,yerimseniben
ben kötü bişey ypamadımki ikimizide eleştiriyordum hani bişeyleri düzeltmek için o defteri bulup benim kısmıma bi hiçsin demiş ya madem öyleyim niye benle hala hiç konşulmuyor onla
ben yaptığım kötü bişey değilki ikimizinde iyi ve kötü yanlarmızı yazmam bunlardan düzeltebilceğim şeyleri bulmak istemem offf :çok üzgünüm:
ben yaptığım kötü bişey değilki ikimizinde iyi ve kötü yanlarmızı yazmam bunlardan düzeltebilceğim şeyleri bulmak istemem offf :çok üzgünüm:
Arkadaş kötü birşey yapmamış..
Zaten sorunlu bir evliliği var yanlış hatırlamıyorsam..
Hani bazen hayatta bazı şeyler için (+) artılar ve (-) eksiler diye not tutarız ya, yani örnek; bugün ben ukalaca davrandım bana - puan (bir daha yapmamalıyım gibi), ya da bugün anlayışlı olabildim bana + puan (hep yapayım) gibi..
Bir nevi eşinin ve kendinin muhasebesini yapmış, çok mantıksız değil..Bazı insanlar yazarak bir çıkış ararlar ,olabililir..
Valla arkadaşım, eşin hiçsin diyorsa sana öyle düşünüyor demek ki..
Ona, bu defteri neden tuttuğunu açıkla, ve senin gerçekten bir hiç olduğunu düşünüp düşünmediğini sor...
bide defteri tam önüme koymuş bende osinirle bi hiçsin altına tşk ederim x bey :) attım hani şakaya alıyormuşum diye düşünsün diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?