Bu ne demek oluyor. Bi yardim edin. Dusun dusun kafayi yiycem.

Krizant

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
92
60
3
36
12 gun once ovulasyon gunumdu ve birliktelik oldu. Ovulasyon testiyle takip etmistim. Testin pik yaptigi gece ve sonraki geceyi degerlendirdik.

Reglime de tam bir hafta kaldi. Dun kahverengi lekelenme gibi akintim vardi. Bugun de taze kan geliyor. Ama cok cok az. Damla seklinde degil de akintinin icinde. Tuvalete gidince peceteye geliyor. Psikolojik mi bilmiyorum ama biraz karninda regl olacakmisim hissi var gibi.

Biraz once erken gebelik testi yaptim. Tek cizgi cikti maalesef. Bu yerlesme kanamasiysa testte cikmasi gerekmez miydi. Yerlesme kanamasi degilse eger ne. Dusun dusun cikamadim isin icinden. Testte gebelik olustuktan 6 gun sonra dogru sonuc verir yaziyor ama gebelik olusmussa eger ne zaman olustu. Beraberlikten kac gun sonra olusuyor. Bilenler bilmeyenler. Beni bi rahatlatin kizlar. Uzaktayim zaten evimden. Gecmis konulari oku oku bi hal oldum. Yine de rahatlamadi icim.

Bence en mantıklısı regl gününü bekle regl olmazsan tekrar test yaptırırsın yada için rahat olsun istiyorsan gir bi saglık kuruluşuna kan testi ver sonra hastaneyi arar sonuçları ögrenirsin :/

Test için erken.. Yerleşme kanaması gibi gözüküyo.. 2 gün kala falan yaparsanız doğru sonuç verme ihtimali yüksek testin.

Test için erken.. Yerleşme kanaması gibi gözüküyo.. 2 gün kala falan yaparsanız doğru sonuç verme ihtimali yüksek testin.
Uzerinde gebeligin olusumundan 6 gun sonra yapabilirsiniz yaziyor. Ben iliskiden 12 gun sonra yaptim ama eger bir hamilelik olusmussa iliskiden kac gun sonra olusuyor biliyor musunuz. Bu testler cok da erken sonuc vermiyorlar mi yani. Insallah dediginiz gibi erken yapmisimdir da sonuc pozitif cikar hayiriysa eger.

Burada Ne söylenirse söylensin testin sonucunun doğru çıkacağı zaman yapmanız ancak size asıl gerçeği söyleyecek. Sabredin biraz tekrarlayın

canım ben tam anlayamadım ovulasyon her kadında (düzenli adet gören) adetten 14 gün önce olur.. Bu durumda sen 12 gün önce ovulasyon yaşadıysan tam da şu günler adetinin gelmesi gerek zaten o zaman.. ovulasyondan 12 gün sonra test doğru çıkar %90.

Benim yumurtlama günüm ayın 7siydi. O günü değerlendirdik ve ayın 16sında, normal gebelik testinde çıktı çift çizgi. Reglime 6 gün vardı. Yerleşme kanaması kırmızı olmuyor bir de. Kahve , kahve-pembe oluyor.

Canım o ortalama değerdir. Kişiden kişiye göre değişir o 14 gün.

Benim dongum 28 gun. 9. Ve 10. Gunlerde ovulasyon testinde cift cizgiyi gordum. 11. Gunde ikinci cizgi siliklesti. 10. Ve 11. Gunleri degerlendirdik. Daha adetime bir hafta var o yuzden.

Canım o ortalama değerdir. Kişiden kişiye göre değişir o 14 gün.
vallahi yıllardır kitabını yazdım ordinaryus oldum bu konuda canım her kadında sekmez ovulasyondan 14 gün sonra olur kanama.. Tabi bazen istisnai durumlar olur rahim kalınlaşmaz vs bi rahatsızlık sonucu olabilir.. Bi de bazı insanlar ayda bikaç kez yumurtlar onlarda biraz farklı oluyo pko lularda falan..

Tam kirmizi degil zaten. Once kahveydi. Simdi de akintinin icinde taze kan ve kahve karisik oluyor. Tam kirmizi degil. Akintiyla aciliyor rengi zaten. Off bilmiyorum ki. Sizin durumunuza gore hamile olmama ihtimalim yuksek. Peki testi hangi saatte yaptiginizi hatirliyor musunuz. Ben oglen yaptim. Sabah yapilmasi tavsiye ediliyormus. Acaba o da etkiler mi.

Benim dongum 28 gun. 9. Ve 10. Gunlerde ovulasyon testinde cift cizgiyi gordum. 11. Gunde ikinci cizgi siliklesti. 10. Ve 11. Gunleri degerlendirdik. Daha adetime bir hafta var o yuzden.
ovulasyon testi silikleştiğinde yani 11. günde çatlaman olmuş muhtemelen bu ay döngün 26 gün olabilir o şekilde hesaplarsan adet gününü bulabilirsin canım..

Benim en yakın arkadaşım 16 gün sonra oluyor, onun da hiç sekmez ve doktor öyle demişti. Ben 14 gün sonra oluyorum mesela.

O zaman bu ay erken yumurtadim da bu bahsettigim de adet baslangici mi. Ama adet baslangici boyle olmazdi hic. Yani bu kadar yavas yavas gelmezdi.

Hamileysen etkilemiyor canım. Ben gece 11'de yapmıştım ilk testi. İdrara sıkışık filan da değildim ve anında çıktı.

Benim en yakın arkadaşım 16 gün sonra oluyor, onun da hiç sekmez ve doktor öyle demişti. Ben 14 gün sonra oluyorum mesela.
1-2 gün sekebilir tabi canım ona bişey diyemem ortalama 14 olabilir ama bu ortalama çok uzak olmaz 12 olur 16 olur maksimum.. Aman ne biliyim hormonal dengeler çok farklı ayda 3 kere yumurtalayan kadın varken şimdi ben 16 olamaz diyemem tabiki herşey mümkün

O zaman bu ay erken yumurtadim da bu bahsettigim de adet baslangici mi. Ama adet baslangici boyle olmazdi hic. Yani bu kadar yavas yavas gelmezdi.
28 günden 26 inse 1 hafta var adetime demiştin o zaman 5 gün var demek olur henüz, başlangıç değil bence yerleşme olma ihtimali yüksek gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…