Bu ne demek oluyor. Bi yardim edin. Dusun dusun kafayi yiycem.

Regl olmuşsunuz gebelık olsa testte cıkardı stresten erken gelmıs anlayacagınız bılıyorm zor ama stres yapmamaya calısın

Kardeş ben de bekliyorum senin gibi belirsizliklerim var. 22 ve 24 eylül tarihlerinde korunmasız ilişki yaşadık eşimle , son adet tarihim 12 eylüldü .
Şimdi ise 10 ekimde reglimi bekliyorum.
Psikolojik mi bilmiyorum ama bende de bazı belirtiler oluyor bel ağrısı ,mide bulantısı ve asla gece yemek yemeyen ben iştahım açıldı sanki. Duygularım bi tuhaf bi mutluyum bi hüzünlüyüm kısacası muallâktayım inşallah hayırlısı olur.
Sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur inşallah bence adetini bekle 2 gün kala kanda çıkması lazım yada reglin gecikirse test yap sonuç hakkında hayırlı olsun inşallah.

Iki gun arayla ayni islemis surecler. Hayirliysa eger hamileyizdir insallah. Dusunmeden edemiyorum. Aklimdan cikmiyor resmen. Su an esimden de uzaktayim. Ona soylemedim hicbirsey. Oyle gunler gecsin diye bekliyorum.

Yerleşme kanaması kahverengi oluyor siz birkaç gün daha bekleyip tekrar test yapın

Yerleşme kanaması kahverengi oluyor siz birkaç gün daha bekleyip tekrar test yapın
Ilk basta kahverengiydi. Sonra acik pembe oldu. Ara ara yine kahverengi oluyor. Ama cok cok az. Oyle adet kanamasi yada adet baslangici gibi degil ve bem bunu skmdiye kadar hic yasamadim. Ya yerlesme kanamasi yada yasmini biraktigim ocin oluyor diye dusunuyorum ama dogum kontrol hapini birakmanin boyle bir yan etkisi olur mu bilmiyorum.

Daha önce duymadım öyle birşey olduğunu ama ben şu şekilde hanile kaldım
Kahverengi akıntım oldu iki gün sonrası normal adet gibi oldum ve o ay günüm bir gün geçince hamile olduğunu öğrendim

Birde kasıklarımda ve belimde adet sancısı sandığım şiddetli ağrım vardı sizin nasıl Durum

Birde kasıklarımda ve belimde adet sancısı sandığım şiddetli ağrım vardı sizin nasıl Durum
Benim karnimda ve belimde sanci var biraz. Ama psikolojik mi gercekten mi var onu bilemiyorum. Bir de vucut ısım biraz yuksek gibi geliyor bana. Goguslerde hafif buyume var ama aci hassasiyet yok. Gecen ay adet olmadan once fena acimisti ama bu sefer birsey yok.

Bazen gebelik sırasında da kanama oluyor. Sanki adet geliyor gibi. İnşallah Bebektir :)

Bazen gebelik sırasında da kanama oluyor. Sanki adet geliyor gibi. İnşallah Bebektir :)
Insallah. Simdi tekrar baktim. Biraz artmis gibi kanama ama adet icin cok erken henuz. Adet kanamasi kadar degil henuz ama artiyor gibi giderek. Gercekten anlam veremedim.

Iki gun arayla ayni islemis surecler. Hayirliysa eger hamileyizdir insallah. Dusunmeden edemiyorum. Aklimdan cikmiyor resmen. Su an esimden de uzaktayim. Ona soylemedim hicbirsey. Oyle gunler gecsin diye bekliyorum.
Inşallah inşallah Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah. Netlessin sonra söyle bence ama yine senin kararın tabi sonu hüsran olursa eşler de umutlanıyor çünkü.
Ve duygularında çok haklısın ben de sürekli düşünüyorum stres yapmayalım kaç günün var adetine benim de az kaldı inşallah Hayırlı haberleri alırız müjdeleri veririz

Bir hafta var ama karnim agrimaya ve kan artmaya basladi. Adet olacakmisim gibi agriyor tipki. Ama kanama o kadar artmadi daha. Yok yok soylemem zaten. Keske olsaydi da surpriz yapsaydim diye dusunmustum ama galiba hamile degilim ben ya.

Bir de onemi var mi bilmiyorum ama benim rahmim ters. Kontrol icin doktora gittigimde ogrenmistim. Hamilelik icin olumlu yada olumsuz bir etkisi yok demisti. Dakika dakika rapor veriyorum ama cok endiseliyim. Adet olacakmisim gibi agrim var ama kanama kesildi yine. Kanama dedigimde oyle damla filan degil. Akintinin icinde sadece.

Bir hafta var ama karnim agrimaya ve kan artmaya basladi. Adet olacakmisim gibi agriyor tipki. Ama kanama o kadar artmadi daha. Yok yok soylemem zaten. Keske olsaydi da surpriz yapsaydim diye dusunmustum ama galiba hamile degilim ben ya.
Sabırla bekleyelim mevlâm hayr eder inşallah. Henüz erken benim de 9 günüm var kan neden kaynaklanıyor o konuda bilgim yok yanlış bilgilendirmek istemem doktora görün istersen inşallah sağlıklı ve hayırlı haberlerini alırız.

Ters rahim Allahın izniyle hamilelige engel değildir. Ama yinede doktor kontrolünde olsa çok iyi olur. Ne kadarlık evlisin o kanla karışık akıntının sebebi daha yeni yeni yaşanan cinsel ilişki olabilir mi çünkü benim de öyle akıntılarım vardı gebeliği düşünmeden önce.

Bazen geç döllenme oluyor ben adet gunumden 3 gün sonra yaptım test negatif çıktı .reglimden 2 hafta sonra kan testinde çıktı gebeligim. Yani sakın olup bekleyin biraz bence

Bazen geç döllenme oluyor ben adet gunumden 3 gün sonra yaptım test negatif çıktı .reglimden 2 hafta sonra kan testinde çıktı gebeligim. Yani sakın olup bekleyin biraz bence
Insallah öyledir sabırsızlanıyoruz ama yine de bekliyoruz benim de 10 ekim reglim inşallah döllenme olmuştur. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın ve hayırlı evlatlar nasip etsin ve de en önemlisi sağlıklı. Dua ediyorum sizin için hayırlara vesile olsun inşallah.

4 yillik evliyim. Iliskiyle alakali degil. Ilk kez basima geliyor bu benim. Biraz agrim da var.

Yerlesme kanamasi olabilir regl oncesi lekelenme de olabilir. Adet gecikmeden test yapmayin. Bir de bu kadar takip etmeyin akisina birakin

4 yillik evliyim. Iliskiyle alakali degil. Ilk kez basima geliyor bu benim. Biraz agrim da var.
O zaman hanımların da dediği gibi yerleşme kanamasidir benim ilişki yaşarken ara ara böyle şikayetlerim oluyordu ta ki alışana kadar. Bekle sabırla inşallah tutmuştur döllenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…