Ovulasyonda yumurta 24 36 saat yasar ve dollenme ozaman.olur.ama her ara lekelenme gebelik deildir. Her erken testte dogru sonuc vermez.adetinizi bekleyin12 gun once ovulasyon gunumdu ve birliktelik oldu. Ovulasyon testiyle takip etmistim. Testin pik yaptigi gece ve sonraki geceyi degerlendirdik.
Reglime de tam bir hafta kaldi. Dun kahverengi lekelenme gibi akintim vardi. Bugun de taze kan geliyor. Ama cok cok az. Damla seklinde degil de akintinin icinde. Tuvalete gidince peceteye geliyor. Psikolojik mi bilmiyorum ama biraz karninda regl olacakmisim hissi var gibi.
Biraz once erken gebelik testi yaptim. Tek cizgi cikti maalesef. Bu yerlesme kanamasiysa testte cikmasi gerekmez miydi. Yerlesme kanamasi degilse eger ne. Dusun dusun cikamadim isin icinden. Testte gebelik olustuktan 6 gun sonra dogru sonuc verir yaziyor ama gebelik olusmussa eger ne zaman olustu. Beraberlikten kac gun sonra olusuyor. Bilenler bilmeyenler. Beni bi rahatlatin kizlar. Uzaktayim zaten evimden. Gecmis konulari oku oku bi hal oldum. Yine de rahatlamadi icim.
Canim biz bebek beklemiyoduk ve nasil olduysa oldu ben adet olduktan 2 hafta sonra belirtiler basladi halsizlik oldu ruh gibiydim yere uzan göbeğinde tik tik atan bi damar atacak o hizli mi atiyo ona bak göğüslerinin damarları cok mu belli yeşil yeşil olacak12 gun once ovulasyon gunumdu ve birliktelik oldu. Ovulasyon testiyle takip etmistim. Testin pik yaptigi gece ve sonraki geceyi degerlendirdik.
Reglime de tam bir hafta kaldi. Dun kahverengi lekelenme gibi akintim vardi. Bugun de taze kan geliyor. Ama cok cok az. Damla seklinde degil de akintinin icinde. Tuvalete gidince peceteye geliyor. Psikolojik mi bilmiyorum ama biraz karninda regl olacakmisim hissi var gibi.
Biraz once erken gebelik testi yaptim. Tek cizgi cikti maalesef. Bu yerlesme kanamasiysa testte cikmasi gerekmez miydi. Yerlesme kanamasi degilse eger ne. Dusun dusun cikamadim isin icinden. Testte gebelik olustuktan 6 gun sonra dogru sonuc verir yaziyor ama gebelik olusmussa eger ne zaman olustu. Beraberlikten kac gun sonra olusuyor. Bilenler bilmeyenler. Beni bi rahatlatin kizlar. Uzaktayim zaten evimden. Gecmis konulari oku oku bi hal oldum. Yine de rahatlamadi icim.
Merhaba ben de reglimi bekliyorum ama sizin yazdığınizi tam anlayamadım. Adet olduktan 2 hafta sonra diyorsunuz adet olunuyor mu ki Nasıl yani?Canim biz bebek beklemiyoduk ve nasil olduysa oldu ben adet olduktan 2 hafta sonra belirtiler basladi halsizlik oldu ruh gibiydim yere uzan göbeğinde tik tik atan bi damar atacak o hizli mi atiyo ona bak göğüslerinin damarları cok mu belli yeşil yeşil olacak
Adet oldum onunla beraber 3.5 hafta icersinde gebelik belirtileri olmaya basladi idrar testinde 6. Haftada kanda ise adet olup gebelik yumurtlamadan 12 gün sonra belli oluyor bende tahmini yumurtlamadan sonra 5. Gun gitmisim çok düşükte olsa bhcg yuksekti yani gebeydim canimMerhaba ben de reglimi bekliyorum ama sizin yazdığınizi tam anlayamadım. Adet olduktan 2 hafta sonra diyorsunuz adet olunuyor mu ki Nasıl yani?
Benim son adetim 12 eylüldü 22 ve 24 eylülde korunmasız ilişki yaşadık eşimle.
Şimdiki reglim 10 ekim bekliyorum test yapmak için zaten adetim gecikirse olmazsam test yapicam ve inşallah hamile kalmışımdır fakat sizin yazdığınız adet olduktan sonra yazmışsınız ne anlama geliyor ki gebe kalındığında adet görüyor muyuz ki benim de olursa ilk olacak fazla bilgim yok ama garip geldi bana nasıl oluyor ki?
Belirtilerim de var ama psikolojik olur diye fazla abartmamaya çalışıyorum bekliyorum 10 ekime kadar lütfen farklı bir durum varsa bizi de bilgilendirir misiniz
3-4 gun sonra olusabiliyor bildigim, idrar testlerinde 15 gunden sonra cikar, erken gebelik testlerine de inanmiyorum zaten para tuzagindan baska birsey degil bekleyin stres yapmayin akisina birakinUzerinde gebeligin olusumundan 6 gun sonra yapabilirsiniz yaziyor. Ben iliskiden 12 gun sonra yaptim ama eger bir hamilelik olusmussa iliskiden kac gun sonra olusuyor biliyor musunuz. Bu testler cok da erken sonuc vermiyorlar mi yani. Insallah dediginiz gibi erken yapmisimdir da sonuc pozitif cikar hayiriysa eger.
Hayırlı olsun geç döllenme mi oldu yazdiklariniza göre benim de adete 7 gün kaldı bekliyorumAdet oldum onunla beraber 3.5 hafta icersinde gebelik belirtileri olmaya basladi idrar testinde 6. Haftada kanda ise adet olup gebelik yumurtlamadan 12 gün sonra belli oluyor bende tahmini yumurtlamadan sonra 5. Gun gitmisim çok düşükte olsa bhcg yuksekti yani gebeydim canim
Yok canim ben kucagima aldım Bebeğimi sukurler olsunHayırlı olsun geç döllenme mi oldu yazdiklariniza göre benim de adete 7 gün kaldı bekliyorum
Çok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah. Benimde bulantılarım arttı geçen hafta hafif idi bu günlerde ise şiddetli sevdiğim yemeklerin kokusu bile midemi bulandırıyor psikolojik olur da bu kadar mı olur bilemedim doğrusu inşallah döllenme tutmuştur da gebelik oluşmuştur inşallah.Yok canim ben kucagima aldım Bebeğimi sukurler olsun
Gec mi erken mi bilemem artik dr pek umut baglama dusurursun demisti
Canim seni cok iyi anliyorum dr bana dusuk yaparsin saglikli gebelik degl ama rakibe alalim iki gubse bir saglik ocagiba git dedi o gunker gecmiyordu inan.. biz o ay sadece bir kere sey yaptik ve nasil olduysa gebe kalmisim esim istemiyodu jorunuyodu ama ben nasil ağlıyordum dua ediyordum bi evladim olsun diye ikimizde sok olduk yani akisina birak sen o kadar ay korunma olmasin korunurker hamile kal...Çok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah. Benimde bulantılarım arttı geçen hafta hafif idi bu günlerde ise şiddetli sevdiğim yemeklerin kokusu bile midemi bulandırıyor psikolojik olur da bu kadar mı olur bilemedim doğrusu inşallah döllenme tutmuştur da gebelik oluşmuştur inşallah.
Hayırlısı ile bekliyorum inşallah müjde alırım dua edin lütfen hayırlısı olsun erken kan testi yaptırmayı düşündüm ama hayal kırıklığı olmasın diye de beklemeyi seçtim adetime bugünü de saymasak eğer 6 gün kalmış oluyor korunmasız ilişkiyi 22 ve 24 eylülde yaşadık acaba hangisi tutmuştur inşallah olumlama yapmak istiyorum Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah. Reglime 2-3 gün kala erken gebelik testi mi alsam acaba ? Belirsizlik ve merak çok kötü biseymis gerçekten
Allah savunmasız bebekleri ve tüm çocukları korusun inşallah..Canim seni cok iyi anliyorum dr bana dusuk yaparsin saglikli gebelik degl ama rakibe alalim iki gubse bir saglik ocagiba git dedi o gunker gecmiyordu inan.. biz o ay sadece bir kere sey yaptik ve nasil olduysa gebe kalmisim esim istemiyodu jorunuyodu ama ben nasil ağlıyordum dua ediyordum bi evladim olsun diye ikimizde sok olduk yani akisina birak sen o kadar ay korunma olmasin korunurker hamile kal...
Bide herseyi akisina birakmak lazim rabbim verirsede vermesede vardir bir bildigi..
Simdi evlat kaybetme korkusu ya ona bisey olursa korkusu gelecek korkusu hepsinden betermis...
Simdi yeni evlenenlere tavsiyem 3 seneden sonra yapın diyorum
Ne mutlu size Rabbim yardımcınız olmuş size bağışlasın inşallahCocuk istedigimiz siralarda dr yumurtan olusmus bugun yapin hamile kalırsın demisti ama kalmadim 3 ay sonra kaldim o bebeği dusurdum sonra korunduk 5 ay sonra tekrar kaldim allahimin takdiri
Canım yerleşme kanaması yaşamışsın sanırım adetinden önce mi oldu olduysa kaç gün önceydi benim bat den 3 gün önce dediğin gibi kanamam var kafam karıştıBenim yumurtlama günüm ayın 7siydi. O günü değerlendirdik ve ayın 16sında, normal gebelik testinde çıktı çift çizgi. Reglime 6 gün vardı. Yerleşme kanaması kırmızı olmuyor bir de. Kahve , kahve-pembe oluyor.
Benim de adetime 6 gün var test yaptırsam çıkar mi acaba bu belirsizlik beni kahrediyor yaCanım yerleşme kanaması yaşamışsın sanırım adetinden önce mi oldu olduysa kaç gün önceydi benim bat den 3 gün önce dediğin gibi kanamam var kafam karıştı
Daha çok var canım sen biraz daha bekleBenim de adetime 6 gün var test yaptırsam çıkar mi acaba bu belirsizlik beni kahrediyor ya
Sabırla sabırsızlık arası bir yerdeyim Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah gönlüne göre versin inşallah hayırlısı olsun teşekkür ederim KK'nın değerli hanımları hepinizin evladını Rabbim korusun size bağışlasın inşallahDaha çok var canım sen biraz daha bekle
Amin canım sabretSabırla sabırsızlık arası bir yerdeyim Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah gönlüne göre versin inşallah hayırlısı olsun teşekkür ederim KK'nın değerli hanımları hepinizin evladını Rabbim korusun size bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?