Bu ne demek oluyor. Bi yardim edin. Dusun dusun kafayi yiycem.

28 günden 26 inse 1 hafta var adetime demiştin o zaman 5 gün var demek olur henüz, başlangıç değil bence yerleşme olma ihtimali yüksek gibi..
Insallah canim ya insallah. Bu arada psikolojik mi bilmiyorum ama adet oncesi belirtiler basladi gibi. Karnimda kasilmalar gerilmeler. Guya cocuk yapmaya karar veremiyordum. Ne kadar istekliymisim meger.

Birlesmeden 3 gun sonra hamilelik olusuyor. Ondanda 6 7 gun sonra erken gebelik testnde yada kan testinde ckar. Hoş benim adete 8 gun kala kanda çıkmamıştı. Adet3 4 gun kala çıkmıştı ..... yani iliskiden 9 gun sonra anca anlasiliyo ortalama olarak. Benc kan testi yaptirin .

Canım ben regle bir hafta kala, erken testle öğrenmiştim hamileliğimi.
10 gün kala erken test yaptım, negatif çıktı. İkna olmadım ve 3-4 gün sonra yani bir hafta kala; tekrar erken test yaptım. Onda çıkmıştı. Sende testi bir tekrarla istersen ya da biraz daha bekleyip; kan testi yaptır.
Kesin bir bilgi vereyim; ilişkiden en erken bir 9-10 gün sonra; betahcg kana geçmeye başlıyor.

Iliskinin uzerinden 12 gun gecti testte cikmadi. Aslinda sabah aklimda kan testi yaptirmak vardi ama cesaretim kirildi. Neredeyse emindim silik de olsa ikinci cizgiyi gorecegime.

12 gun sonra erken gebelik testinde cikmamasi hamilelik ihtimalini epey bi duauruyor o zaman.

Insallah canim ya insallah. Bu arada psikolojik mi bilmiyorum ama adet oncesi belirtiler basladi gibi. Karnimda kasilmalar gerilmeler. Guya cocuk yapmaya karar veremiyordum. Ne kadar istekliymisim meger.
canım telaş yapma hemen her gebeliğimde 1 hafta kadar önce regl ağrıları çekmeye başladım.. 5 hamilelik geçirdim.. İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum

canım telaş yapma hemen her gebeliğimde 1 hafta kadar önce regl ağrıları çekmeye başladım.. 5 hamilelik geçirdim.. İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum
Insallah. Keske olsa hayirliysa eger. Yazacagim mutlaka. Ne kadar stresliymis beklemek.

Yerleşme kanamsı herkeste olmayabilir. Eğer döllenme olsaydı testte çıkardı. Strese bağlı ara kanama olabilir.

Canım bence adete bir iki gün kala testi tekrarla.Ama için rahat etmiyorsa bir kan testi ver derim.. O kesin sonuç çünkü ..

12 gun sonra erken gebelik testinde cikmamasi hamilelik ihtimalini epey bi duauruyor o zaman.
Günlere çok takılma, hiç belli olmaz. Ben hala hangi günlerde hamile kaldığımı kestiremedim. :) Doktorda tam bilinmez gün oynayabilir, erken veya geç döllenme olabilir diyor.
Bence tekrar bir erken test daha yap. Şuan bile yapabilirsin. Erken testlerde vakit çok önemli değil. Ben dayanamayıp akşam yapmıştım.

yerlesme kanamasi kendiniz soyluyorsunuz eger yerlesme varsa daha tam olarak dollenme bolunme bile olmadi cocuk koltuguna oturmadan test yapiyorsunuz o erken gebelik testleri iliskinin ertesi gun bakmak icin deil adet gunun ertesi gunu falan bakilirki onda bile genelde dogru sonuc vermezler benim kanda gebeligim kesinlesmisti normal gebelik testinde bile 15 gun sonra ikinci cizgi cikti biraz bekleyin

Canim erken gebelik haftalarinda evet bi yerlesme adinda kan geliyor kahverengi bi akinti da olabilir. Ayrica adet agrisi gibi bir karin agrisi hafiften yada boyle karin altina batma hissi ve gogus hassasiyeti olur. Ama bunlar adet yaklasirken de oluyor. Ikisini bir birnden ayort etmek biraz zor. Seni uzmek istemem ama erken gebelik testinde cikmaliydi. Istersen soyle bi kac gun sonra bi test daha dene. Zaten onda da cikmassaa adet oluyorsundur

Iliskinin uzerinden 12 gun gecti testte cikmadi. Aslinda sabah aklimda kan testi yaptirmak vardi ama cesaretim kirildi. Neredeyse emindim silik de olsa ikinci cizgiyi gorecegime.
Ben guvenmiyorum erken gebelik testine ya en kesin sonuc kan testi. Çünkü daha adet gununuz gelmeden kanama tarzi biseler gelmis suphe verici.hamilelik te olablr ama hcg daha tam yukselmemisse ondan testte çıkmıyordur. hayirlisi olsun hakknzda

Gogus hassasiyeti yok. Birsey sormak istiyorum. Dogum kontrol hapini iki aydir kullanmiyorum. Ilaci birakmak benim yerlesme kanamasi olabilir mi dedigim ara kanamaya sebep olabilir mi acaba.

Ben iki aydir yasmini kullanmayi biraktim. Ilk ay tam gununde adet oldum. Acaba ilaci birakmis olmam benim yerlesme kanamasi mi dedigim ara kanamaya sebep olabilir mi.

regl gününden 1 hafta gecikme olursa ancak gebelik testi sağlıklı sonuç verir. erken test felan hikaye. regl gününüzü bekleyin gecikirse test yapın.

Gogus hassasiyeti yok. Birsey sormak istiyorum. Dogum kontrol hapini iki aydir kullanmiyorum. Ilaci birakmak benim yerlesme kanamasi olabilir mi dedigim ara kanamaya sebep olabilir mi acaba.
Valla inan dogum kontrol hapi hic kullanmadim genelde hep spiral kullanarak korundum. Ama bildigim.kadariyla tum.kontrol.yontemlerini biraktiktan bir sure sonra da korunaya devam etmesi. Eger yanlis bilmiyorsam

ovulasyondan 14 gün sonra regl olur. döngünüz ne kadar sürerse sürsün ovulasyon ile regl arası 14 gündür.
erken gebelik testleri regl öncesi 5 güne kadar doğru bilgiyi verir ama yine de %100 diyemeyiz. 1-2 gün daha bekleyip adet olmazsanız kan testi yaptırın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…