bu ne demek oluyor!!!!

çok önemli bişey değildi kii

Kusura bakmayın ama böyle tartışmalar sonrasında sığınılacak liman olarak görülen arkadaşlar çok önemlidir diye düşünüyorum...
Sizde söylemişsiniz zaten arkadaşı iyi değil diye...
Sizi üzmek ya da kuşkulandırmak istemem ama şahsen burnuma hiçte iyi kokular gelmiyor bu sebepten dolayı :44:

Son düzenleme:
dayanamayacağın bir cevaba hazırlıklı olmadan arama bence..

soracaksaniz bir anda sorun, hic oncesinde seninle bir sey konusacagim havasina girmeyin. ve yuzyuze olsun gorusme. eger gizlencek bir sey ise yaptigi o anda hizlica hikaye üretmesi cok kolay olmayacaktir. ondan sonra anlarsiniz.
aciklarken, eger olmussa, sizden ayriyken oldugunu soyleyebilir.

benimle küsülü olduğu bir zamanda olmuş bu ama karı kız ile asla iişim olmaz demişti bana .. ben böyle bişeyi kabullenemem:((

hayır anlamdığım öyle bile olsa 5 kadını nasıl sıraya koycak, o karakterde olup olmadığını sen bilirsin zaten
ama öyle bişey varsa tabii ki kabullenme,
bence açık açık pat diye sor bu nedir diye, hemen bi cevap verirse doğruyu söylüyor demektir, saniyesinde bi yalan bulcak değil ya
ama kem küm eder sonra cevap verirse o zaman şüphelenebilirsin

soracaksaniz bir anda sorun, hic oncesinde seninle bir sey konusacagim havasina girmeyin. ve yuzyuze olsun gorusme. eger gizlencek bir sey ise yaptigi o anda hizlica hikaye üretmesi cok kolay olmayacaktir. ondan sonra anlarsiniz.
aciklarken, eger olmussa, sizden ayriyken oldugunu soyleyebilir.

kesinlikle yüzyüze!!!

ama telefonda sorma bence, yüzyüze sor, vucut dilini, mimiklerini gör yani

Kendini yiyeceğine ara, öğren. Güncelleme yap istersen sonra da, nasıl bir açıklama yapacağını merak ediyorum. :44:

Ndense bendede pek olumlu bi izlenim bırakmadı arkadaşlara katılıyorum yüzyüzeyken sorman daha mantıklı olur telefonda söylediği doğruda olsa içini rahatlatabliceğini sanmıyorum :/

Hazır mısın peki alacağın cevaba? Sakın fevri bir hareket etme haklıyken haksız pozisyonuna sokarsın kendini...
Sakin ol ve diğer arkadaşların dediği gibi yüzyüze konuş...

yüzyüze konuşma imkanımız yok şu an için.uzak şehirlerdeyiz
aradım direk konuya girdim
ne demek oluyor bu diye
kem küm ettti düşündüğün gibi değil dedi
aramışsın mesaj atmışsın kimdir nedir açıkla dedim
yapacaktım öyle bir hata ama vazgeçtim dedi yapmadım bir şey dedi
kimse gelmedi dedi..
o arkadaşım aklıma girdi falan filan dedi ne yapayım ben inanıyımı şimdi bunaa:((((
aramızda böyle muhabbetin geçmesi bile çok çirkinn:((((

canım bu konusmanın ne anlama geldıgı bellı :/

ama onemlı olan senden once mı yapılmıs bu konusma

yoksa sen varken mı yapıldı ?

bi yorumunuzu gordum ;"küs oldugumuz zaman yapılan konusma "

dıye .erkek arkadasınız sıze o donem de ; "benım kadınla kızla

işim olmaz "demıs .benım de sana tavsıyem erkeklerın her dedıgıne

ınanmayın .erkek mılletı ayrıldıgı zaman asla oturupda yas tutmaz

3-5 serserı arkadasıyla afadersınız karı kız kovalarlar .

tabi bu küsluk 3-5 gunluk ıse ,boyle karı kız kovalaması affedılır degıl tabı .

ama sız 2-3 ay kus kalıp sonra barıstıysanız bır yerde affedılebılır

yanı sorgulamamanızı tavsıye ederım . dedıgım gıbı o 2-3 aylık arada

yaptıkları şey zaten bellıdır .

Yanlış anlamadıysam arkadaşınız polismiş galiba .Birilerinin İş icabı ifadelerini alıp yolluyordur.Artık ne manaya çekerseniz o manada.
Bu konular internet üzerinden yazılıp konuşulmaz bunuda en iyi polisler bilir.İlerde başına iş açılır. kadın ticareti suçlamasıyla işinden bile olabilir.En iyisi siz suçlamada bulunmadan kibarca sorun
Gencim bekarım rahip değilim ihtiyacım var gibi mazeretlerde bulunursada.Kabul edip etmemek sizin insiyatifinize kalmış.Biz ne desek boş.

Sizinle aynı anlarda yazmışsız yazdıkdan sonra okudum cevabınızı itiraf etmiş.Geçmiş olsun size

Son düzenleme:
Yaptığı açıklamaya inanıp inanmamak ikinizin arasındaki güvene kaldı artık... Hakkınızda hayırlısı olsun

ayri bir donemdeyse mazur görülebilir bence de. kisaca erkek muhabbetidir bu. dogru bulup bulmamayla ilgili degil ama gercekten bu bir gercek, erkekler hele bekarsa arkadaslariyla toplaninca bu tip muhabbetlere giriyorlar.

erkek arkadaşımın face şifresini aldım ve arkadaşları ile mesajlarını okudum.bir mesaj beni şok etti!!!
mesaj aynen şu şekilde:
arkadaşı : aradın mı
e. arkadaşım: henüz aramadım
arkadaşı : ohooo ben çoktan gelmiştir de göndermişsindir bilee diye düşündüm
e.arkadaşım :mesaj attım bakalım
arkadaşı :onunla işini hallet daha 5 isim daha var elimde :D
e.arkadaşım: tamam önce bi buna bakalım.

arkadaşlar sizin anladıgınız ne bundan :(((

Bence kuşkulanmakta haklısın.. Al karşına sor bakalım ne diyecek? Kem küm yaparsa bil ki anladığın gibidir..

Ben okuyunca şunu anladım..Bi hatun var telini almış..ama aramamış, arkadaşı da daha 5 kişi var sırada diyor... O tehlikeli bir arkadaş valla.. :19: :47:

Uzun süredir mi berabersiniz.
Belki yapmış olabilir ve senin kötü tepki vereceğini ya da ayrılacağını düşündüğü için de vazgeçtim filan demiştir. Bu ihtimal de var.

Uzun süredir mi berabersiniz.
Belki yapmış olabilir ve senin kötü tepki vereceğini ya da ayrılacağını düşündüğü için de vazgeçtim filan demiştir. Bu ihtimal de var.

evet uzun süredir...hatta evlillik planları yapıyorduk
böyle bir şeyi kabullenmeyeceğimi çok iyi biliyor.
yapmadım vicdanen rahatsız oldum vazgeçtim diyor.ama nasıl inanacam ki
muhabbet o boyuta gelmişken,mesaj attım diye yazmışken nasıl vazgeçerki sonradan:(

Back
X